SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii

 Bors de  gaina Bors de gaina
Carnea se portioneaza si se pune in oala cu apa rece (carnea trebuie sa fie acoperita cu apa rece ) Ceapa se taie marunt si se pune peste carne .Toate celelalte legume se taie cubulete si se adauga in oala (eu pun toate aceste legume de toamna, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 Ciorba de legume cu carne de vita Ciorba de legume cu carne de vita
Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul, patrunjelul, morcovii, ceapa, iar apoi se toaca in cuburi mici si ceapa se poate da pe razatoare.In timp ce fierbe carnea se ia spuma si apoi se pune ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si ...
 CIORBA DE RATA CIORBA DE RATA
Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 CIORBA DE DOVLECEI CIORBA DE DOVLECEI
Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe razatoarea mica sau taiat rondele, radacina de patrunjel taiata cuburi mici.Se lasa sa fiarba aceste legume dupa care se adauga ardeiul taiat ...
 CIORBA DE STEVIE - dietetica CIORBA DE STEVIE - dietetica
Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand se inmoaie turnati putina apa fiarta si lasati sa dea in clocot.Puneti stevia si lasati sa mai fiarba putin. Stevia trebuie spalata f bine,scursa si ...
 Supa picanta cu taitei si creveti Supa picanta cu taitei si creveti
Se calesc (pana se inmoaie) legumele in putin ulei de masline. Apoi se adauga 2 l apa, cubuletele de baza supa de pui, sucul de rosii piperul si boiaua iute (in functie de cat de picanta doriti sa fie supa. Sarea se adauga abia la final, pentru ca ...
 Bors de pui Bors de pui
1.Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Se ia spuma bine si se mai lasa sa fiarba 20 minute.2.Dupa 20 minute, se scoate pieptul si se adauga legumele intregi: ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. Se ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.Cat timp fierbe puiul,se toaca sarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.Cand este aproape ...
 Bors cu somon si crap Bors cu somon si crap
Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.Se ...
 Bors  de curcan Bors de curcan
Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata ...
 Ciorba de perisoare (10 portii) Ciorba de perisoare (10 portii)
Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele ...
 Bors de fasole galbena Bors de fasole galbena
Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete si morcovii si lasam sa se caleasca cateva minute. Daca doriti puteti sa adaugati si o tija de telina verde taiata cubulete, eu nu am pus ca am ...
 Ciorba cu taitei de casa Ciorba cu taitei de casa
Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce ...
 Ciorba de vara ( zarzavat ) Ciorba de vara ( zarzavat )
Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte punem putin delikat si leusteanul taiat. ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
1 Se oparesc maruntaile de pui ,apoi se scurg si se pun la fiert intr-o oala 1,5 l apa rece.Se indeparteaza spuma care se formeaza la inceputul ferberii .2 Legumele se curata ,se spala si se taie cubulete .Se alege si se spala orezul . S decojesc si ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii - Pagina 22
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z