SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii

 Bors ucrainesc Bors ucrainesc
Slanina o maruntim si o punem la prajit cind vedeti ca sa topit prajim in ea ciapa tocata marunt si un morcov dat prin razatoare. Intre timp gatim bulionul intr-o cratita punem apa cu costita la fiert aveti grija sa scoateti spupa de la carne la ...
 Ciorba cu zambet Ciorba cu zambet
Carnea se spala bine, se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa rece cu sare. Separat, morcovul si ceapa trecute prin razatoare si ardeiul taiat fin se calesc 2 minute in unt si se adauga la ciorba dupa ce aceasta a dat intr-un clocot. Cand ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert. Se spumeaza. Legumele se spala, se curata si se toaca corespunzator ciorbelor de carne (cuburi, julien), se adauga in supa dupa ce ati spumat foarte bine carnea. Cand aceasta este aproape fiarta se ...
 CIORBA DE LOBODA CIORBA DE LOBODA
Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se pun la fiert impreuna cu ceapa tocata marunt, morcovul, albitura,telina taiate cubulete si optional cubulete de cartofi.Cand sunt aproape fierte ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Ceapa curatata se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari. Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 ciorba de zarzavat ciorba de zarzavat
Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se ...
 Borsul de la Carja Borsul de la Carja
Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu ...
 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant.Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele.Intr-o lingura de ulei de masline calim pentru ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CIORBA DE ZARZAVAT
Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida o desfacem buchetele, restul taiem cubulete)si il punem la fiert intro oala de 3-4 litri cu apa.Cand totul este fiert, stingem focul, adaugam ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ 10 minute, se spumeaza si se adauga cartofii taiati cubulete mici.Urmatoarele legume care se pun in cratita sunt : morcovul,patrunjelul si telina taiate ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem si coditele de la patrunjel (frunzele le vom pune la final). Adaugam ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie.Separat se pune intr-o oala apa la fiert.Dupa ce s-au calit legumele se iau de pe foc si se pun in apa clocotita,se ...
 Ciorba de oaie Ciorba de oaie
Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate ...
 CIORBA DE VITA DE VARA CIORBA DE VITA DE VARA
Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la foc mic. Dupa primul clocot se spala iarasi pana ramane apa curata. Se pune la fiert pentru 1 ora, timp in care se ia spuma. Dupa 1 ora, se poate scoate ...
 Supa de dovlecel Supa de dovlecel
Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte ...
 ciorba de varza ciorba de varza
Se toaca varza, se rade morcovul, se toaca ceapa si ardeiul si se inabusa cateva minute. Apoi, se umple vasul cu apa. Cand legumele au fiert, se adauga sare, rosii si marar. ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 Ciorba de cartofi dreasa cu smantana Ciorba de cartofi dreasa cu smantana
1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt; morcovul, telina si pastarnacul date prin razatoarea mare;2. Lasam sa dea in cateva clocote, dupa care adaugam si rosiile taiate cubulete;3. Taiem ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de ...
1-1011-2021-29
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu rosii - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z