SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar

 Ciorba de salata cu zer si lapte batut Ciorba de salata cu zer si lapte batut
Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta , taiem salata in fasii.Slanina se taie feliute si se pune la calit, apoi se adauga usturoiul presat, invartim de doua ori cu lingura de lemn si luam de pe ...
 Zama saracului Zama saracului
Morcovul se curata si se da pe razatoasea cu gauri mari.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Se pune 1 l apa la fiert cu putina sare, adaugam morcovul razuit, ceapa intreaga, pasta de gogosari, fire de marar , piper si zeama de oase si lasam sa fiarba ...
 CIORBA DE VARZA CIORBA DE VARZA
Punem la fiert 4 l apa. Cand clocoteste, punem varza taiata cubulete, morcovii rondele si ceapa bine maruntita. Mai adaugam tot acum crenguta de marar si cimbrul. Cand zarzavatul e fiert, separat intro tigaie incingem uleiul, adaugam faina, amestecam ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
Dovlecelul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.Rosia, ardeiul si ceapa se taie marunt si se calesc in putin ulei apoi se adauga pasta de ardei rosu si dovlecelul ras.Adaugam apa necesara, sare , piper si 2 crengute de marar si lasam sa ...
 Ciorba de varza cu smantana Ciorba de varza cu smantana
Ceapa verde , morcovul, rosiile si ardeii se spala si se taie cubulete mici apoi se calesc in putin ulei.Varza se taie fideluta sau patratele iar mararul se toaca marunt.Dupa ce s-au calit putin legumele se pune 1-2 linguri pasta de ardei, apa ...
 Ciorba de potroace ( cu carne de curcan) Ciorba de potroace ( cu carne de curcan)
Se pun la fiert bucatelele de carne in apa cu sare. Cind fierbe se ia spuma lasata.Zarzavatul se curata si se taie rondele , iar ceapa se lasa intreaga apoi se pun peste carnea din oala.Se adauga si varza murata( spalata in 2-3 ape)si cartoful taiat ...
 Ciorba de perisoare cu zarzavat nou Ciorba de perisoare cu zarzavat nou
Morcovii curatati se dau pe razatoarea si se calesc putin , impreuna cu ceapa taiata marunt, in un pic de ulei, pina capata o culoare portocalie.Se rad si celelalte legume , se adauga apa necesara si se potriveste la gust cu sare, piper si vegeta. Se ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata marunt se calesc in putin ulei.Se adauga si celelalte legume si se adauga apa, sare, piper, putin Knorr.Cind sunt toate legumele fierte, galbenusul ...
 CIORBA DE SALATA CIORBA DE SALATA
Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa tocata marunt si se caleste in continuare pana devine sticloasa.Apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute sa fiarbă, dupa care se adauga ...
 Ciorba de perisoare de vara Ciorba de perisoare de vara
Morcovii si o ceapa se dau pe razatoare , ardeiul si rosiile se taie cubulete . Intr-o oala se pun 2 linguri de ulei si se calesc cele razuite si taiate pina se inmoaie si uleiul prinde o culoare galbena .Se adauga 4 l apa , lingurita de Knorr , sare ...
 Ciorba taraneasca de stir Ciorba taraneasca de stir
Punem o oala cu 3 l de apa la fiert.Cand apa da in clocot punem morcovul,ceapa si usturoiul taiate marunt,orezul spalat si lasam sa fiarba.Corcodusele si prunele se spala sise rup coditele apoi se pun separat safiarba in 0.5 l apa.Cand s-au inmuiatse ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala de 3.5 litri se pun la fiert ceapa, ardeii si zarzavatul.Perisoarele:Imediat, intr-un castron se pun carnea tocata, ceapa, orezul, faina, oul, mararul, patrunjelul si sarea. Acestea se amesteca bine impreuna. Se ia apoi cu mainile ude ...
 Ciorba mea de perisoare Ciorba mea de perisoare
Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele din carnea tocata,1 ou,sare,vegeta,orezul, se amesteca si se formeaza perisoarele care se adauga in oala.Se pune apoi 1-2 maini de varza acra ...
 ciorbita de fasole uscata ciorbita de fasole uscata
Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul si se adauga in ciorba.Zarzarele se pun la fiert ...
 Ciorba din papadie Ciorba din papadie
Tai costita cat mai mic si prajesti bucatelele in ulei,in oala n care vei face ciorba.Adaugi usturoiul taiat marunt,lasi sa se caleasca putin impreuna si tragi de pe foc.Torni 1,5 l apa si pui din nou la fiert.Cand da in clocot,adaugi orezul ales si ...
 Bors de sfecla rosie preparat la rece Bors de sfecla rosie preparat la rece
Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se faramiteaza intre degete, mararul si patrunjelul se toaca marunt . Intr-un borcan de sticla ( 3 l ) se pun ingredientele enumerate mai sus, adaugand ...
 Ciorba de leurda Ciorba de leurda
Leurda de spala si se rup frunzele in doua.Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei. Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim ...
 Ciorba de untisor Ciorba de untisor
Alege untisorul, il speli si pastrezi numai frunzele pe care le pui la fiert in apa cu sare.Strecori untisorul si il toci fin.Pastrezi zeama ramasa, iar separat calesti ceapa verde taiata marunt,pui zeama in care a fiert untisorul si fierbi din ...
 Borsul de la Carja Borsul de la Carja
Punem cozile de porc taiate la fiert cu o lingurita de sare,intre timp pregatim zarzavatul taiat marunt,cartofii in cubulete,iar carnea tocata o amestecam cu sare si piper negru si un pic de ulei si facem bilute.Cind carnea a inceput sa fiarba (nu ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z