SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar

 Ciorba de potroace acrita cu varza Ciorba de potroace acrita cu varza
Se fierb maruntaiele cu zarzavatul si ceapa, taiate marunt. Se spumeaza si se adauga sare. Cind carnea este fiarta, se adauga zeama de varza fiarta separat, patrunjelul si mararul si se lasa sa dea citeva clocote. ...
 Ciorba de potroace cu orez Ciorba de potroace cu orez
Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte ...
 Ciorba de perisoare cu varza murata si marar Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se lasa sa fiarba cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand acesta e aproape gata, se pune pestele curatat si taiat in bucati si se lasa sa fiarba. La final se adauga ...
 ciorba cu maruntaie de pui ciorba cu maruntaie de pui
Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana ...
 Supa de rosii cu tarhon Supa de rosii cu tarhon
Rosiile se dau prin separator. Ceapa se caleste in ulei si cind devine sticloasa se pune tarhonul, mararul tocat si orezul. Dupa 2-3 minute se pune sucul de rosii si cind a fiert bine orezul se da de pe foc si se pune patrunjelul tocat marunt.Se ...
 supa de dovleac supa de dovleac
sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minuteintro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, ...
 Supa de ghebe Supa de ghebe
Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle date pe razatoare,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.Se adauga borsul ...
 Supa piure din morcov Supa piure din morcov
Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi turnam peste prajitura supa fierbinte si lasam la foc sa fiarba timp de 30 min.Apoi facem c blenderu piure.Scurgem portocalele in supa si ...
 Supa crema de mazare Supa crema de mazare
Am curatat toate legumele si le-am spalat.Ceapa a taiat-o solzisori,morcovii pastarnacul si patrunjelul le-am dat pe razatoarea mare,cartofii cubulete mici.Am pus untul intr-o oala cu fund dublu la foc mic si imediat am adaugat si ceapa in care am ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se fierb intr-un litru si 1/2 de apa apoi se strecoara.Se paseaza toate (, inafara de ceapa care se da deoparte)cu unt,cascaval ras,smantana si ou batut.Se adauga la supa acest piure de legume.Se da intr-un clocot si se serveste calda cu ...
 supa de rosii supa de rosii
Ceapa tocata marunt se inabusa in unt, se adauga rosiile tocate bucati si putina apa .Se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine, apoi totul se paseaza si se pune din nou la fiert, la nevoie se mai pune apa, se adauga verdeata tocata si se pune sare si ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z