SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar

 Ciorba de vara Ciorba de vara
1. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi potrivite, morcovii, albitura si ½ din sfecla se dau prin razatoarea mare iar restul de sfecla se taie si ea cubulete. 2 .Ceapa si ardeii se toaca marunt, se caleste ceapa in putin ulei, se adauga apoi pe ...
 Ciorba ardeleneasca de cartofi Ciorba ardeleneasca de cartofi
Sunca taiata felii se pune la fiert impreuna cu ceapa curatata, cimbru, vegeta si pasta de gogosari.Varza o taiem in cubulete de 2x2 cm si cand sunca este fiarta de jumatate adaugam varza , completam cu apa si asezonam, daca mai este nevoie.Cand ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se spala legumele si se usuca.Ceapa si morcovul se curata de coaja si taie marunt(eu am dat morcovul pe razatoare).Ardeiul se curata de seminte si se taie in cuburi,telina o taiem marunt .In oala in care o sa preparam ciorba ,adaugam o lingura de ...
 Mancare de fasole verde Mancare de fasole verde
Carnea,carnatul si slanina bucatele se pun pe foc,cu f. putin ulei sau deloc.Se pune putina sare groasa si se lasa la foc mic.Adauga ceapa,usturoiul si morcovul ras,mai lasa putin...,apoi ardeiul,rosiile tocate fara pielita,foile de dafin,morcovii si ...
 Bors de afumatura cu cartofi Bors de afumatura cu cartofi
Carnea afumata,coastele,se spala si se pun la fiert in apa rece.Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga ceapa curatata si taiata marunt,morcovii curatati si dati prin razatoarea mare,ardelul curatat si taiat cubulete mici si telina taiata ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou si se pun la fiert intr o oala cu apa rece.Intre timp se pregateste zarzavatul:ceapa se curata si se taie marunt,morcovul se curata si se da prin ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Se curata toate legumele si zarzavaturile si se spala.Morcovii se rad pe razatoarea cu gauri mari, ardeii si rosiile se taie felii subtiri.Patrunjelul, gulia si 1/2 ceapa se taie marunt.Carnea se toaca iar orezul se spala bine.Morcovii se calesc in ...
 Supa de varza noua Supa de varza noua
Se taie varza marunt, morcovul rondele, rosia si ardeiul cubulete si se introduc int-o oala , completindu-se cu apa.Se gusta de sare si piper si se adauga crengutele de marar.Se lasa sa fiarba pina s-au muiat legumele.Daca doriti se poate adauga ...
 Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata
Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.Varza o taiem dupa ...
 Ciorba de varza cu afumatura Ciorba de varza cu afumatura
Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga( dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul , carnatul taiat rondele( poate fi si alt fel de afumatura) si gogosarul ...
 Ciorba de perisoare de curcan cu bulion Ciorba de perisoare de curcan cu bulion
Se curata toate legumele , se spala si apoi se zvanta cu un prosop de hartie.Morcovii se rad pe razatoarea cu gaurile mari.La fel si celelalte legume, mai putin ceapa. 1/4 din ea se rade pe razatoarea cu gauri mici iar cealalta se lasa ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune oala cu apa la fiert si intre timp se curata ceapa care se taie marunt,morcovul care se da pe razatoarea mare,ardelulu care se taie cubulete,telina si pastarnacul care se taia marunt.Eu am facut fara pastarnac pentru ca nu am avut.Se pun ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii se adauga ceapa curatata si tocata marunt,ardeii curatati si taiati cubulete mici si morcovul curatat si dat prin ...
 Ciorba de fasole cu ciolan afumat Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Fasolea se alege, se trece printr-un jet de apa si se pune in oala. Se adauga apa; fasolea sa fie acoperita doar de 2-3 degete de apa.Se lasa sa dea in cateva clocote si se schimba apa. Se arunca primele 2 ape, a treia se pastreaza altfel zeama nu va ...
 Ciorba de dovleac cu cartofi Ciorba de dovleac cu cartofi
Legumele se curata si se taie marunt. Intr-o oala punem dovlecelul ras, ceapa, gogosarul taiat felii si cartoful cubulete. Adaugam apa , sare, piper, rosia si pasta de ardei. Lasam sa fiarba la foc mic pina sunt toate fierte. Adaugam apoi iaurtul si ...
 Bors de dovlecel Bors de dovlecel
Se curata toate legumele si se taie marunt dupa preferinta iar dovlecelul se taie cubulete.Morcovi , ceapa si ardeiul se calesc putin in doua linguri de ulei , pina se inmoaie legumele. Adaugam apa necesara, dovlecelul, sare , piper si rosiile taiate ...
 Ciorba taraneasca de legume Ciorba taraneasca de legume
Se curata se spala si se taie marunt toate legumele.Se pune apa necesara intr-o oala si se adauga legumele, sare si piper.Punem cimbrul si leusteanul si lasam sa fiarba bine toate legumele. Cand sunt gata fierte adaugam zerul si stingem ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
1-1011-11
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu marar - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z