SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie

 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste.Se adaufa toate legumele taiate cubulete si se condimenteaza ciorba. Se lasa sa fiarba la foc mic.Cind sunt fierte toate ,un galbenus se amesteca cu smantana si un polonic ...
 CIORBA DE VACUTA CIORBA DE VACUTA
1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate legumele sunt taiate marunt si se inabusa intr- o cratita cu 2 linguri ...
 ciorba de purcel cu legume ciorba de purcel cu legume
carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalatdovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina ...
 Ciorba de verdeturi Ciorba de verdeturi
Curatam frunzele verdeturilor si legumele, apoi le spalam. Fierbem 2 litri de apa, oparim verdeturile si pastram apa. Tocam cubulete ceapa, morcovul, telina, le calim in 2 linguri ulei de masline si adaugam si doua linguri de orez.Tocam verdeturile ...
 CIORBA DE LEGUME CIORBA DE LEGUME
Se curata legumele, se taie in diferite forme.Se pune apa la fiert in care adaugam ceapa tocata marunt,Celelalte legume vor fi inabusite intr-o cratita in putin ulei si o cana de apa timp de 15 minute,Ulerior se vor pune la fiert in oala cu apa.Cand ...
 ciorbita de legume de vara ciorbita de legume de vara
Intr-o oala se pune uleiul si toate legumele curatate, spalate si taiate dupa dorinta, se inabuse pt 5 min, se adauga apa, sare, se fierb 30 min, se adauga orez sau fidea dupa placerea fiecaruia, se mai fierb 10 min, se adauga rosiile si acreala, se ...
 Ciorba de untisor Ciorba de untisor
Alege untisorul, il speli si pastrezi numai frunzele pe care le pui la fiert in apa cu sare.Strecori untisorul si il toci fin.Pastrezi zeama ramasa, iar separat calesti ceapa verde taiata marunt,pui zeama in care a fiert untisorul si fierbi din ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Se pune untul la incins se adauga piepul de pui taiat cubulete se lasa putin sa se rumeneasca se aduga orezul si putina apa se mai lasa 5 min si se pune morcovul impreuna cu ceapa,dupa sa calit si ceapa un pic se pune apa si zeama de la 2 lamai se ...
 ciorba de pui alagrec ciorba de pui alagrec
Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste ...
 Bors de sfecla cu carne Bors de sfecla cu carne
Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se lasa pe foc pina fierbe se curata spuma si se lasa pe foc mic inca 30 de minute.In alta oala destul de adinca se pune sfecla taiata felioare subtiri ...
 Ciorba falsa de burta Ciorba falsa de burta
Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea cu ochiuri mici.Se curata ciupercile se taie fasii subtiri (cum se taie burta) si se adauga impreuna cu zarzavatul ras in zeama in care a fiert ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 ciorba  de miel (reteta traditionala) ciorba de miel (reteta traditionala)
se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma cand da in fiert dupa care sepune ceapa verde taiata marunt si se lasa sa fiarba.in alt vas se fierb matele dupa ce ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la ...
 CIORBA DE STEVIE CIORBA DE STEVIE
Se spala stevia,se indeparteaza nervurile si coada si se toaca in fasii. Se pune ceapa la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare. Cand ceapa a fiert se pune stevia tocata si se lasa la fiert la foc mic, avand grija ca se va umfla- sa nu dea ...
 CIORBA CU CARNE DE PASARE CIORBA CU CARNE DE PASARE
Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga ...
 Ciorba de potroace Tradaro Ciorba de potroace Tradaro
Se pun maruntaiele la fiert in apa si se spumeaza cand incep sa fiarba.Ceapa tocata marunt, morcovul si radacina de patrunjel rase se pun la fiert in 500 ml apa in care se adauga ulei si delikat. Dupa ce au fiert se pun peste maruntaiele de pasare.Se ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorbaSe drege cu smantana in care se ...
 Ciorba deasa de sfecla Ciorba deasa de sfecla
Cureti sfecla, morcovul si cartoful, le tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecori, dar pastrezi zeama si le treci printr-o sita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in margarina topita, pui ...
 ciorba de bucatele ciorba de bucatele
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z