SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie

 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am luat spuma la ciorba),punem zarzavatul peste carnita,sa fiarba.Dupa ce a fiert zarzavatul il scoatem si il bagam ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 Ciorba de salata verde( a la Catalina) Ciorba de salata verde( a la Catalina)
Pentru faptul ca nu am mancat niciodata aceasta ciorba,dar am auzit foarte mult de ea,m-am hotarat s-o incerc,dar personalizata dupa gustul nostru.Pentru ca am descoperit multe discutii legate de aceasta reteta am scris la titlul retetei "à la ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latimeSlaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Ciorba de ciuperci pleurotus 2 Ciorba de ciuperci pleurotus 2
Spalati ciupercile si lasati-le stea in apa rece. Curatati si spalati legumele si zarzavaturile, apoi tocati ceapa solzisori si puneti-o la calit in ulei intr-o oala mai mare. Adaugati morcovii taiati felii subtiri, albitura cubulete mici, cartofii ...
 Ciorba de burta picanta cu usturoi Ciorba de burta picanta cu usturoi
Se presara burta cu bicarbonat, se freaca putin cu mana si se toarna peste ea otetul. Se va forma o spuma abundenta care o albeste, o curata si scoate mirosul. Se spala bine si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in 5 litri de apa rece cu ...
 CIORBA DE SFECLA CIORBA DE SFECLA
Punem la fiert sfecla (curatata, spalata), in 3-4 litri apa (eu am avut mai mult timp la dispozitie si m-am jucat cu zarzavatul, la care am folosit pt taiat cutitul ondulat; sfecla am taiat-o sub forma de bradut, ciupercile le-am taiat in 2 pe ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.In doua linguri de ulei calim putin morcovul ...
 Ciorbita de porc a la grec Ciorbita de porc a la grec
SE spumeaza oasele,se fierbIn 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumeleIn oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 minIn blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, ...
 Ciorba a la grec cu conopida Ciorba a la grec cu conopida
Carnea de pui ( curcan) se taie in bucati mici si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce da in clocot se aduna spuma de deasupra si se indeparteaza.Zarzavatul de taie fideluta ,mai putin ceapa care se lasa intreaga( la sfarsit se scoate din ciorba ...
 Ciorba radauteana,.de Bihor Ciorba radauteana,.de Bihor
Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare.Intre timp curatam zarzavatul si taiem felii legumele.Un morcov il radem pe razatoarea cu gauri mari si il calim in doua linguri de ulei pentru o culoare mai frumoasa a ciorbei.Dupa ce ...
 Ciorba de vacuta in farfurie comestibila Ciorba de vacuta in farfurie comestibila
Mod de preparare pentru ciorba de vacuta:1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Cand incepe sa fiarba, aruncam prima apa si punem una noua.2.Se adauga ceapa tocata marunt cand carnea este pe jumatate fiarta.3.Toate ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Se pune la fiert in apa rece ceapa, morcovul, pastarnacul, telina tocate marunt sau date pe razatoare ,cu putina sare si lingurile de ulei.Intre timp se pregatesc perisoarele din carne tocata in care se adauga putina ceapa data pe razatoarea mica, 1 ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si ...
 Tarator Tarator
1.Se rade castravetele pe razatoarea mare.2.Se pune intr-un vas iaurtul, apa si se amesteca bine.3.Se amesteca iaurtul cu castravetele, usturoiul tocat, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper, marar tocat, menta si miezul de nuca.4.Se da la ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta şi se spală bine de tot. Daca vi se pare că are miros se pune câteva ore în puţină apă cu câteva linguri de oţet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de vita.Se ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Carnea taiata marunt se pune la fiert in apa cu sare. Cand a inceput sa fiarba se inlatura spuma.Zarzavatul se curata si se taie marunt, gogosarul se taie feliute subtiri iar ceapa curatata se lasa intreaga.Morcovii si gogosarul se calesc in putin ...
 Ciorba caleidoscop Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert, in 3 litri de apa, o ceapa tocata marunt, un morcov ras si unul taiat rondele.Intre timp, se amesteca in carnea tocata oul,sarea, piperul,jumatate din cantitatea de orez,o legatura de patrunjel tocat marunt,o ceapa rasa si boiaua de ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z