SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie

 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie cuburi si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare, se adauga zarzavatul inabusit si puiul care a fost trecut prin flacara si spalat. ...
 Ciorba de maruntaie de pasare a la grec Ciorba de maruntaie de pasare a la grec
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala si se taie marunt; pipotele si ficatul se curata, se spala si se taie bucatele; orezul se alege de corpuri straine si se spala. Pipotele se pun la fiert intr-un vas cu supa ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se procura stomacul intreg, se taie in jumatate, spalindu-se apoi bine, scurs de apa, se presara apoi cu o lingurita cu virf de bicarbonat cu care se freaca bine si se lasa pina a doua zi la rece. A doua zi, se va limpezi din nou in 2-3 ape reci, ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva ...
 Trahana (supa greceasca) Trahana (supa greceasca)
Trahanaua se lasa 12 ore la inmuiat, dupa care se farama si se pune la fiert in cca 1,5 litri de apa. Separat se pune pieptul de pasare la fiert cu putina sare. Dupa ce s-au fiert si pieptul si trahanaua se da dupa foc iar pieptul se rupe fasii ...
 Supa de vacuta cu galuste Supa de vacuta cu galuste
Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece oasele, lasati sa clocoteasca si luati spuma. Adaugati putina sare si legumele intregi, curatate si spalate.Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ...
 Ciorba cu carne de vita Ciorba cu carne de vita
Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa ...
 SUPA DE PUI SUPA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt ,cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarbaputin,dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt sau pasate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Galuste infailibile pentru supa Galuste infailibile pentru supa
Intr-un castronel amestecati oul cu bicarbonatul stins cu otet sau lamaie, 1 lingura de ulei si grisul. Turtiti compozitia si lasati-o (uitati-o) vreo 45-60 minute, cat preparati supa.Intr-o cana sa aveti la indemana putina supa amestecata cu apa ...
 ciorba cu praz ciorba cu praz
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean ...
 ciorba cu maruntaie de pui ciorba cu maruntaie de pui
Supa de oase se fierbe impreuna cu tacamurile de pui,se spumeaza,apoi se adauga ceapa, morcovi, telina, pastarnac si radacina de patrunjel . Cand tacamurile de pui si legumle sunt fierte, se adauga orez si compozitia de galbenusuri ,faina, smantana ...
 Supa de pasare cu ou si lamaie Supa de pasare cu ou si lamaie
Se fierbe pieptul de pui circa 15-20 de minute in zeama concentrata (Knorr+apa) pana ce se desprinde carnea de pe os.Se scoate din apa, se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama printr-o sita deasa intr-o oala curata. Se curata de pielita si oase ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Intr-o oala cu apa se pun la fiert morcovul, ardeii, telina si rosiile taiate marunt si se adauga si o lingurita de delikat. Intre timp se amesteca carnea tocata cu feliile de paine inmuiate in apa si stoarse, grisul, ceapa tocata marunt, oul, ...
 Supa de legume Supa de legume
Se curata ceapa, cartofii si morcovii. Se spala bine legumele si se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am adaugat sare si doua linguri de ulei.Cand au fiert se strecoara, ceapa se arunca, iar restul legumelor cu exceptia unui ardei se zdobesc. ...
 Supa-Crema de Brocoli si Sparanghel Supa-Crema de Brocoli si Sparanghel
Se desface in buchetele brocoli si se spala, spanghelul i se inlatura partea lemnoasa si se pune la fiert in apa cu sare, dovlecelul se curata se taie in cubulete mici panandu-se si el la fiert. Se va pune la fiert in apa cu sare, brocoli cu ...
 Dal Shorva- supa de linte indiana Dal Shorva- supa de linte indiana
Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin.Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina.Soteza usturoiul si semintele de ...
 Tom Yum Kung (Supa iute si acra) Tom Yum Kung (Supa iute si acra)
Se curata crevetii si se cresteaza pe lung;Se curata usturoiul, frunzele de lamai, kaffir lime si apoi ciupercile, si se taie in bucati;Se pun lemon grass si kaffir lime int-un vas cu supa pe foc pentru 3 minute, se adauga crevetii, ciupercile, ...
 CIORBA DE CARTOFI CIORBA DE CARTOFI
Zarzavatul si ceapa,rase prin razatoarea cu gauri mari,se calesc 2 minute,cu uleiul,apoi totul se stinge cu 2l de apa fierbinte.Cand zarzavatul este fiert,se adauga cartofii curatati si taiati in cubulete si o ligurita rasa de sare.Se fierb 15-20 ...
 Supa rece de rosii Supa rece de rosii
Se taie rosiile bucati mai mici si se stropesc cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si zahar, apoi se lasa sa se marineze o jumatate de ora. Se mixeaza impreuna cu iaurtul si apa fiarta cu Vegeta racita. Se strecoara prin ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z