SiteDeBucate » rom

Retete cu rom

 Gogosi umplute Gogosi umplute
Se amesteca drojdia cu 1/2 pahar lapte sau apa si se lasa sa creasca putin.In oala mixerului se pune 900 gr de faina cernuta se adauga restul ingridentelor si drojdia si se framinta un aluat.Este bine de lucrat aluatul 10 minute. Se pune intr-un bol ...
 Savarina de la ea de acasa Savarina de la ea de acasa
1. Intr-un lighenus se pune faina si drojdia care se dizolva in putina apa calduta(eu am pus 2-3 linguri de apa).2. Adaugati oualele si amestecati bine sa devina un aluat omogen.3. Untul se adauga lamele subtiri: normal se lasa in aluat fara a se ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Ciocolata si untul se pun la topit intr-un vas pe abur.Galbenusele se freaca spuma cu 2 linguri de zahar si se adauga ciocolata topita cu unt, nucile si stafidele.Albusele se bat spuma cu 2 linguri de zahar si se amesteca cu galbenusele si ciocolata, ...
 Chec cu cacao si nuca Chec cu cacao si nuca
Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor ,pana se ingroase putin ca si o glazura.Din acesta compozitie se iau deoparte 4-5 linguri pentru a pune glazura pe checul gata copt.Galbenusurile se ...
 Salam de biscuiti- versiunea mea Salam de biscuiti- versiunea mea
Rahatul se pune pe foc cu apa si se amesteca pina ce se face o pasta.Se adauga biscuiti ,zaharul farin ,nucile,esenta de rom si untul.Se amesteca toate si se pune pe o folie transparenta facinduse sul.Exact ca un baton de salam,apoi dati la rece.Se ...
 PASCA CU CIOCOLATA PASCA CU CIOCOLATA
Se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut si putin zahar. Se oparesc 3-4 linguri de faina cu putin lapte clocotit, amestecand sa nu faca cocolosi. Dupa ce s-a racorit se amesteca cu drojdia (daca este instant cu atat mai bine), se acopera cu un servet ...
 Fursecuri Alfajores Fursecuri Alfajores
Untul inmuiat se bate bine cu zaharul. Se adauga vanilia, galbenusurile pe rind si romul. Apoi se incorporeaza ingredientele uscate.Se framinta un aluat nelipicios, de consistenta plastilinei.Se ia cite o bucata de aluat si se intinde cu sucitorul, ...
 Paste cu pesmet si nuci Paste cu pesmet si nuci
Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare. Intre timp se caleste pesmetul in ulei impreuna cu nucile (date prin masina de tocat) si zaharul. Intr-o cratita de teflon se incinge putin ulei ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de ananas. Se adauga alt strat de crema peste care se pun ...
 Chec surpriza Chec surpriza
Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul. Se bat albusurile cu 1/2 cana zahar pana se fac spuma, se amesteca cele doua compozitii peste care se adauga romul,uleiul pana se omogenizeaza. Peste ...
 Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci) Fursecuri de Craciun (cu ness si nuci)
Reteta 1: se freaca untul spuma; oul se bate si se amesteca cu zaharul pudra, sarea si esentele apoi se toarna peste unt. Treptat se adauga faina pana cand devine un aluat omogen.Se adauga ness-ul cernut fin.Se da aluatul la rece pentru 30 minute ...
 SARLOTA DE PEPENE VERDE SARLOTA DE PEPENE VERDE
1. Se pune frisca 10 minute in congelator.2. Se curata pepenele verde de coaja si seminte, se taie in cubulete si se mixeaza. Daca este necesar, se indulceste putin. 3. Se bate bine frisca cu 1 lingura zahar si un varf de cutit de sare. Se adauga ...
 Clatite Clatite
Intr-o oala de 1 litru se pun galbenusul, uleiul, romul, sarea, 50 ml lapte, coaja de lamaie (facultativ) si se bat cu lingura ca sa se amestece; apoi se adauga faina, se amesteca bine si se freaca cu lingura pina compozitia nu mai are cocoloase. Se ...
 minciunele minciunele
Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit. Se tiae fasii lungi de 7 - 8 cm lungime si cat doua degete latime. Se face o taietura in lung, la mijloc, prin care se trece unul dintre capete, sa ...
 Salam de biscuiti cu banana Salam de biscuiti cu banana
Puneti margarina la topit cu ciocolata si laptele, suplimentar zahar daca vreti mai dulce.Zdrobiti cu mana biscuitii...Adaugati compozitia calda peste biscuiti, puneti rom. Daca e prea moale, mai adaugati biscuiti..Puneti pe folie, iar la mijloc ...
 Tarta cu urda sau branza de vaci Tarta cu urda sau branza de vaci
se bat ouale cu zaharul cu telul ,se adauga iaurtul ,uleiul,vanilia,sare,faina cu praful de copt atat cat sa fie un aluat mai moale.se pregateste o tava de tarta tapetata,se toarna putin mai mult de jumatate in tava,se pune umplutura si apoi restul ...
 Paleuri cu stafide Paleuri cu stafide
1. Se freaca mai intai zaharul cu margarina ( pana devine o pasta cremoasa ), se adauga ouale, unul cate unul, zaharul vanilat, esenta de rom si se amesteca in continuare; se pun apoi stafidele (care au fost inmuiate in prealabil in apa calduta), iar ...
 Crema de zahar ars (mica) Crema de zahar ars (mica)
In primul rand se aprinde cuptorul si se lasa focul mic sa se incalzeasca in timp ce voi preparati.Ouale se bat bine(galbenus+albus) si se adauga zaharul (cele 100gr),zaharul vanilat,coaja rasa,aromele, se amesteca bine cu mixerul, se lasa cam 15 ...
 Glazura de ciocolata Glazura de ciocolata
Incorporez ingredientele, asez vasul pe baie de abur, amestec pana ce compozitia devine consistenta. Glazez prajiturile, fursecurile, torturile. ...
 Prajitura cu gem si nuci Prajitura cu gem si nuci
Se freaca bine untul cu un pahar cu zahar si se adauga pe rand galbenusurile. Se adauga apoi faina si mirodeniile.Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se toarna compozitia de mai sus. Se adauga peste aceasta compozitie gemul pe care il ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-72
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu rom - Pagina 50
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z