SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu ulei de masline

 MACROU  LA CUPTOR CU SOS ALB MACROU LA CUPTOR CU SOS ALB
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii si se spala bine.Se zvanta si se sareaza.Separat intr-o tava sau vas de yena se toarna putin ulei de masline sau de care aveti,se pun cateva boabe de piper,boabe de coriandru,foi de ...
 Tortellini cu cod pane Tortellini cu cod pane
Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana se aureste si le punem pe o farfurie cu servetel ca sa iasa surplusul de grasime. Punem apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem pastele pentru ...
 Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde
Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste noapte).A 2-a zi,fileul de peste(stors bine)se da prin masina de tocat carne,de 2 ori,impreuna cu:cele 2 cepe,prajite putin(dar reci),cartofii ...
 Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala Somon la cuptor cu sos de sampanie si portocala
Se condimenteaza fileurile cu sare si se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline.Se presara pe deasupra coaja rasa de portocala si lamaie. Se aseaza intr-un vas in care am adaugat feliile de portocala si putina apa si se dau la cuptor.Din cand ...
 Orez cu piept de pui.si rosii. Orez cu piept de pui.si rosii.
Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate si ele in bucatele marisoare ,adaugam sare piper si sofran si lasam 5 minute la foc mic dupa care punem orezul spalat si acoperim cu apa calda si ...
 STAVRIZI  LA  CUPTOR STAVRIZI LA CUPTOR
Se indeparteaza urechile,intestinele,se spala,se zvanta si se aseaza intr-un vas de yena uns foarte bine cu ulei de masline.Deasupra se aseaza foi de dafin si restul condimentelor dupa gust , se toarna dressingul format din ulei de masline,otet de ...
 Avat cu rosii Avat cu rosii
Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati pe de-a lungul se sareaza si se da cu piper.Se pune pestele in tava unsa cu ulei, se intoarce pe amandoua partile si se da cu uleiul din tava, apoi se ...
 Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables) Somon la gratar cu legume la abur (grilled salmon with steamed vegetables)
Cartofii se spala, se taie in doua si se lasa in coarja. Morcovii si ciupercile se spala si se lasa intregi, cepele si pastarnacul se curata si se taie in doua. Se rup buchetele din brocoli si conopida iar la sparanghel se rup cozile. Se pun toate ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie ...
 Pastrav proaspat cu legume la cuptor Pastrav proaspat cu legume la cuptor
Se curata si se spala pestele.Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in ...
 PAELLE CU FRUCTE DE MARE PAELLE CU FRUCTE DE MARE
Se prajesc intr-o tigaita firisoarele de sofran la foc mic, fara ulei, pana ce se inchid la culoare. Se piseaza apoi intr-o piua.Intr-o tigaie mare se incinge uleiul, la foc mic. Se adauga ardeiul si se gateste 3 minute, amestecand frecvent pana ce ...
 File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval
Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute se scoate si se pune pe gratarCartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi, se pun la fiert cu sare, piper si ulei de masline. Cand sunt ...
 Plachie de crap Plachie de crap
Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga ...
 Macrou la grill (gratar) Macrou la grill (gratar)
Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust minunat,este gustos si sanatos deoarece contine acizi grasi omega 3.Se face marinata amestecand ingredientele pentru marinata si se tine pestele curatat ...
 Crap la cuptor in sos de rosii Crap la cuptor in sos de rosii
Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa.Se da ...
 Somon cu sos de sofran si orez Somon cu sos de sofran si orez
Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie de lamaie. Dupa ce este calita adaugam supa si lasam sa clocoteasca putin.Dupa ce a clocotit putin condimentam cu sare si piper si adaugam smantana si ...
 Pastrav cu anchois si lamaie Pastrav cu anchois si lamaie
Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin si boia.A 2-a zi se aseaza pestii in tava unsa cu ulei de masline;se umplu pestii cu cate 2 anchois ,2 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si ...
 Orata al forno Orata al forno
Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 foi de aluminiu, ungem cu putin ulei si asezam pestele. ...
 Crap cu sos de rosii Crap cu sos de rosii
Pestele curatat si spalat se sareaza si pipereaza.Se presara si putin cimbru.Rosiile se decojesc si se toaca marunt impreuna cu ceapa si usturoiul.Se omogenizeaza si se toarna peste peste.Se adauga uleiul si vinul alb si se da la cuptor pana scade ...
 Platou cu fructe de mare Platou cu fructe de mare
Preparare: am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era cu smantana si ceapa si vin , eu am considerat ca ar da foarte bine si ceva picant si putin usturoi si am avut dreptate, a iesit minunat. Spalam bine ...
111213
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu ulei de masline - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z