SiteDeBucate » Preparate din peste » Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Ingrediente - Macrou la cuptor

6 bucati macrou sare, piper, rozmarin, praf de chili, foi de dafin, curry 1 ceapa rosie 2 catei de usturoi ulei de masline
Mod de preparare - Macrou la cuptor
Se condimenteaza pestele si se lasa cam o ora.
Intr-un vas ceramic, se intinde o folie de aluminiu, cu marginile ridicate peste gura vasului.
Se unge folia cu ulei de masline, se aseaza macroul si peste el mai pune un pic de ulei de masline si se taie felii de ceapa rosie si usturoi, se acopera cu o alta folie pe care o imbinam cu cea din vas si o facem ca o punga ermetica .
Se da la cuptor 30 de minute, dupa care se scoate folia de deasupra si se rumeneste timp de 10 minute .
Este foarte , foarte bun si delicios linga cartofi natur sau orez condimentat, va doresc pofta buna !
Timp de preparare: 1 ora si 40 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
8 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Macrou la cuptor
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z