SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu marar

 Crochete de merluciu Crochete de merluciu
Puneti fileul de merluciu in lapte pentru 15 minute, apoi scurgeti-l.Puneti intr-un blender pestele, cartofii, curatati de coaja, mararul, patrunjelul, usturoiul, ouale si untul. Adaugati si 2 linguri din laptele in care s-a inmuiat pestele. Obtineti ...
 Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza
Puneti la fiert 1 litru de apa cu 1 lingurita sare. Cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti crevetii decorticati si fierbeti-i 3-4 minute la foc mare. Scoateti-i apoi pe o farfurie si lasati-i sa se scurga de apa. Topiti untul intr-o tigaie si ...
 Rulouri de peste cu branza feta Rulouri de peste cu branza feta
Curatati fileurile de hering de eventualele oscioare ramase de la filetare, clatiti-le in cateva randuri de apa, scurgeti-le de apa si presarati-le cu sare si piper.Taiati branza in 10 bastonase si puneti fiecare bucata de branza pe cate un fileu de ...
 Cod cu legume la cuptor Cod cu legume la cuptor
Curatati morcovul si feniculul, spalati-le si taiati-le in bastonase. Opariti rosiile, curatati-le de pielita si taiati-le in felii. Curatati fileurile de cod de eventualele oscioare ramase de la filetare, spalati-le, scurgeti-le de apa si ...
 File de somon la gratar File de somon la gratar
Se acopera fileul de somon cu ierburile tocate.Se aseaza deasupra un strat de felii de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza celalalt fileu deasupra.Se leaga cele 2 bucati de somon cu sfoara care trebuie udata bine inainte pentru a nu ...
 Sarmale cu peste Sarmale cu peste
Macroul dezosat si spalat se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt, verdeata maruntita, se pune si orezul spalat si scurs impreuna cu condimentele. Compozitia se amesteca bine, nefiind necesara calirea acesteia. Se ...
 Bors cu perisoare din peste Bors cu perisoare din peste
Macroul se curata si se dezoseaza. Se spala, se scurge bine, apoi se da prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa si cu verdeata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Separat, se face borsul. Ceapa ramasa, bine tocata, se caleste 5 minute in ...
 Pastrav cu portocale si sos picant Pastrav cu portocale si sos picant
Se eviscereaza pestii, se curata branhiile, solzii si se spala bine, apoi se sterg cu hartie absorbanta si se condimenteaza pe dinafara si pe dinauntru.Intr-o tava inalta si mai lunga se aseaza pestii pe un pat de felii de rosii, frunze, verdeata si ...
 Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana Scrumbie umpluta cu verdeturi-specialitate dobrogeana
Pestele se curata, se spala bine,se sterge sau se lasa la zvantat,dupa care se cresteaza pe burta pana la sira spinarii, ca sa intre cat mai multa compozitie.Scrumbia nu trebuie crestata pe laterale asa cum se procedeaza la scrumbia pe gratar! Se ...
 somon cu ciuperci pane somon cu ciuperci pane
Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in tigaie. In paralel se face o compozitie pt. clatite( ou, apa, faina) care se asezoneaza cu marar, sare si piper prin care se trec ciupercile taiate in sferturi si se prajesc in ulei ...
 File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci
Se pune cescuta de ulei intr-o tava,se aseaza fileurile de peste,ceapa,morcov,cartofi,brocoli,sare piper si o cescuta de apa.Se da la cuptor.In acest timp punem la fiert ciupercutele,cam 1o-15 min, le calim in putin ulei,punem smantana,sare piper si ...
 Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana Peste umplut cu varza-specialitate dobrogeana
Se prepara in prealabil varza calita, in cel mai simplu mod: varza proaspata sau murata se toaca marunt si se caleste impreuna cu rosiile tocate,bulion,ceapa taiata pestisori sau tocata marunt si ardeiul tocat marunt. La sfarsit se adauga mararul ...
 Pastrav cu legume Pastrav cu legume
Pestele se condimenteaza cu sare,piper,boia,delikat si sare de lamaie si se pune pe gratar.Cartofii se taie cuburi,morcovii rondele si se pun la fiert cu un praf de sare sau delikat.Separat intr-o tigaie sau in wok se pun 2 linguri ulei si un cub de ...
 File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur
Pestele pane:Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga ...
 Ardei umpluti cu peste Ardei umpluti cu peste
Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de ulei.Dupa ce a fiert se scurge bine.Ceapa si ardeiul se curata,se spala si se toaca marunt.Intr-o tigaie se cu ulei incins se caleste ceapa,se adauga ...
 File de peste cu orez orez american(specific arab) File de peste cu orez orez american(specific arab)
Se pune pe foc o cratita cu ulei de masline(cele 7 linguri);cind e fierbinte,se pune ceapa verde(taiata rondele),fileul de peste(patrate de cam 3-4 cm),ardeiul verde si rosu(felii),ardeiul iute(taiat f marunt,fara seminte);dupa ce toate se calesc ...
 File de peste cu legume si cascaval File de peste cu legume si cascaval
Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel, special,sa se scurga uleiul.Se taie patratele legumele:dovleceii(1 kg),ardeiul dulce,ardeiul iute(fara seminte si vinisoare),ceapa,tulpina de ...
 Chiftelute  din  peste cu sos de coriandru verde Chiftelute din peste cu sos de coriandru verde
Fileul de peste se curate si se lasa intr-o marinata de zeama de lamiie,cel putin 6 ore(eu las peste noapte).A 2-a zi,fileul de peste(stors bine)se da prin masina de tocat carne,de 2 ori,impreuna cu:cele 2 cepe,prajite putin(dar reci),cartofii ...
 Peste Pe Pat De Ceapa Peste Pe Pat De Ceapa
Rosiile se oparesc, se curata de coaja si se toaca nu foarte marunt. Se pun la fiert intr-un vas , in care se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se fierb cateva minute si se dau deoparte. Intr-un bol se toarna uleiul si se adauga o ...
 Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi
Se pregateste pestele, se dezgheata, se spala, se taie capetele care nu ne trebuie si apoi se taia rondele.Se pun bucatile de peste intr-o tava cu apa,ulei, sare, ceapa taiata solzi,frunza de dafin si bucatele de pulpa de lamaie.Se presara 1/2 ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu marar - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z