SiteDeBucate » oregano

Retete cu oregano

 Supa de linte Supa de linte
Se pune lintea la fiert si se fierbe circa 30 (la foc mic dupa ce da in fiert). Se taie ceapa, usturoiul si se rumenesc putin in uleiul de masline, dupa care se toarna peste lintea care fierbe. Se curata zarzavaturile si se toaca marunt iar apoi se ...
 Pui cu naut a la italienne Pui cu naut a la italienne
Freaca bucatile de carne cu putina sare si piper, apoi pune-le in uleiul foarte bine incins. Gateste la foc mare, intorcand carnea pe toate partile, pana ce capata culoare aramie. Adauga ceapa, ardeiul si mirodeniile si caleste-le usor (sa nu se arda ...
 Stiuca in scutec de bacon Stiuca in scutec de bacon
-1.Se curata stiuculita de solzi si  intestine,se indeparteaza urechile si se spala in mai multa ape reci,apoi cu un cutit bine ascutit i se indeparteaza sira spinarii cu o parte din oase,dar cu mare grija sa nu taiem pielea si se indulceste cu ...
 Cartofi cu crusta de mustar Cartofi cu crusta de mustar
Se încinge cuptorul la 170 °C. Cartofii se curata, se spala si se taie în bucati potrivite. Din mustar,ulei de masline,oregano,sare, piper si usturoi se face un sos gros si cremos.Se toarna sosul peste cartofi . Se amesteca bine.Se ...
 Cotlet aromat Cotlet aromat
Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare. Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de ...
 Pui la cuptor cu sos de usturoi Pui la cuptor cu sos de usturoi
Amesteca ingredientele marinadei si lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele. Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune pieptul de pui intr-o tava si freaca-l cu putina sare si piper. Toarna marinada deasupra si feliile de lamaie langa. Lasa la rece 20 ...
 Salata mixta Salata mixta
Amestecul de legume este cel care se gaseste la mai toate magazinele in stare congelata ; se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj(se pune la fiert cu putina apa ~~10 min)Cartofii se fierb si ei in apa cu sare dupa care se curata de coaja. ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Se taie pipetul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. (eu am folosit numai 3)Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun ...
 Tarta cu branza si rosii Tarta cu branza si rosii
 Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se ...
 Pui la punga cu sos de tarhon Pui la punga cu sos de tarhon
In punga pentru friptura punem toate condimentele, apoi bucatile de carne spalate si uscate. Legam bine punga, apoi o scuturam energic, astfel incat toate bucatile de carne sa se acopere uniform. Punem intr-o tava si dam la cuptor pentru cca 1 ora. ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Spalam ciupercile si le scoatem piciorusele. Le stropim bine cu zeama de lamaie ca sa ramana albe si frumoase. Tocam ambele tipuri de ceapa si le punem la calit in putin ulei. Adaugam sare si cateva linguri de apa ca sa fiarba linistite. In acest ...
 Deep Dish Pizza Deep Dish Pizza
Se pune faina intr-un vas mai mare, se face o groapa in mijloc in care se pune apa, sare, uleiul si maiaua sau drojdia uscata. Se incorporeaza faina in acest amestec si se framanata cam 10 minute, pana cand aluatul se desprinde usor de mana. Apoi il ...
 Painici aromate Painici aromate
Se dizolva drojdia in 150 ml apa calduta, impreuna cu 1 lingurita zahar, lasand-o 10-12 minute, pana cand a facut spuma. Se amesteca faina cu sarea si plantele aromatice.Se adauga drojdia si restul de apa calduta si se framanta bine.Se rastoarna ...
 Varza noua calita cu coasta afumata Varza noua calita cu coasta afumata
Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit. Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru ...
 Minipizza cu 4 arome Minipizza cu 4 arome
 Aluatul a fost  preparat dupa metoda clasica de 500 grame faina, 25 grame drojdie cu apa calduta si zahar, 2 linguri ulei de masline, putina sare. Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul ...
 Ceafa de porc cu legume in vasul roman Ceafa de porc cu legume in vasul roman
Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano. Cartofii se taie sferturi si se pun ca prim strat in vasul roman, tinut in prealabil in apa rece.  Apoi, adaugam ardeiul taiat in bucati mari, ceapa taiata in 4 si usturoiul. Acoperim ...
 Peste cu cartofi a rozmarinatia Peste cu cartofi a rozmarinatia
Punem uleiul intr-o tava de yena in care adaugam pestele peste care vom pune usturoiul ce a fost frecat cu patrunjel si ulei si il bagam la cuptor pt 15-20 minute. Garnitura se face foarte simplu.Taiem cartofii in 4/6 si ii punem ...
 Scrumbie la cuptor Scrumbie la cuptor
Scrumbia se curata, se spala, se usuca, se cresteaza, se presara cu condimente in interior, se pune un fir de marar si unul de usturoi verde, sare, ulei de masline extravirgin, doua rondele lamaie. Se infasoara in folie de aluminiu si se introduce in ...
 Cordon bleu Cordon bleu
 Se spala,se lasa la scurs,se taie pe mijloc fiecare piept in parte si se bate usor cu ciocanul.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper si oregano.Pe fiecare bucata de carne se pune cate o felie de sunca presata si cate o felie de cascaval.Se ...
 Peste alb cu garnitura de morcovi Peste alb cu garnitura de morcovi
Se pregateste pestele, se curata morcovii si se taie rondele. Se aseaza intr-un vas de yena morcovii taiati impreuna cu pestele. Apoi se amesteca cu restul de ingrediente : condimentele, uleiul, vinul, ceapa si usturoiul taiate marunt. Se acopera ...
1-1011-2021-3031-32
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu oregano - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z