SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu porc

 Tochitura de organe Tochitura de organe
Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii. Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul ...
 Iepure umplut, servit cu sos Iepure umplut, servit cu sos
Se fierb in apa cu sare, inima, rinichii, plamanii iepurelui + maruntaiele de porc.  Felia de paine o inmuiem  in apa, apoi o stoarcem bine.Ceapa, 2 catei de usturoi, ardeiul si trei sfert din ciuperci, le taiem felii. Dupa ce au fiert si ...
 Saltimbocca din cotlet de porc cu mozzarella Saltimbocca din cotlet de porc cu mozzarella
Garnitura a fost cartofi tiganesti si cartofi taranesti aurii, insotiti de salata de sfecla rosie.  Se pun pe grill  cotletele de porc condimentate bine si se lasa fiecare cate 5 minute pe fiecare parte, dupa ce sunt prajite se da focul pe ...
 Rulada din carne Rulada din carne
Se inabusa putin in ulei ceapa si morcovul dupa care le punem peste carnea tocata, adaugam orezul [umflat in putina apa pe aragaz si scurs] si ouale crude, dar si smantana. Adaugam condimentele dupa gust si framantam bine.Punem in forma de cozonac, ...
 Cotlete cu legume Cotlete cu legume
se spala cotletele, se ung cu ulei dupa care se condimenteaza si se pun in tava. Se dau la cuptor sa se rumeneasca pe ambele parti. Intre timp curatam cartofiisi morcovii , ii stropim cu ulei si-i condimentam. Cand cotletele s-au rumenit frumos pe ...
 Miel cu rozmarin Miel cu rozmarin
pulpa de miel se spala si se curata bine . se amesteca toate ingredientele pentru bait, cu acesta se unge bine pulpa de miel si se pune 1-2 zile la rece in frigider , intr-o punga de nylon bine inchisa . se toaca ceapa , usturoiul , patrunjelul si ...
 Gulas de vita reteta originala Gulas de vita reteta originala
Se curata ceapa si legumele si se taie in rondele nu foarte marunt. Intr-un ceaun mai mare se caleste slanina afumata si jumate din untura , apoi se adauga ceapa legumele si usturoiul. Adaugati untura doar daca mai este nevoie. Dupa ce au inceput sa ...
 Gratar de porc Gratar de porc
Se condimenteaza carne bine cu sare piper ,sos ori  gratar, in loc de sos se poate folosi si mustar,  boia sau condimente din comert.  se lasa sa stea cateva ore, iar apoi se pun pe un gratar bine incins.  Pentru o aroma buna ...
 Gulas de porc Gulas de porc
Carnea se feliaza,se bate putin cu ciocanul pt snitel si se condimenteaza.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti si cand sunt gata se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga si ardeiul tocat,pasta de ...
 Diverse... la gratar Diverse... la gratar
carnea de porc,vita,pieptul de pui,se taie de marimi potrivite (mai groase decat snitelele)si se condimenteaza doar cu sare si piper gratarul se incinge,se "curata"cu o bucata de slaninuta apoi se aseaza carnita dupa ce s-a facut pe-o parte se toarna ...
 Cotlet aromat Cotlet aromat
Carnea se spala si se usuca cu un servet si se taie in 8 felii.se presara cu condimentele amestecate si se rumeneste in unt pe ambele parti pana devine aurie,la foc mediu...nu trebuie prajita prea tare. Se serveste cu cartofi prajiti,salata(de ...
 Tochitura de porc Tochitura de porc
Speli si usuci carnea,o tai cubulete si o pui sa se caleasca usor intr-o cratita cu fund gros.Cand s-a albit pe toate partile adaugi ardeiul taiat cubulete mici,ceapa tocata fin si le lasi sa se inmoaie putin Apoi se adauga pasta de tomate diluata cu ...
 Roti de porc in vas roman Roti de porc in vas roman
 Preparare :  spalam cotletul si il tamponamapoi bine cuun servet absorbant de hartie sa fie bine uscat. Il frecam cu sare , piper si boia, condimente, il impanam cu usturoi si prindem pe sub firete de ata ierburi aromate.  Separat ...
 Varza calita cu cotlete de porc Varza calita cu cotlete de porc
Prajim  in ulei sau untura pe ambele parti cotletele sau bucati de carne de porc ,o scoatem deoparte intr-un castron, iar in uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt dupa care adaugam rosiile taiate cubulete si bulionul. Si mai lasam putin pe ...
 Piure de cartofi cu sos picant Piure de cartofi cu sos picant
Piure: Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert.Cand sunt fierti se scurg de apa se zdrobesc si se adauga untul,laptele si sare dupa gust. Sos picant : Se pun intr-o cratita 3-4 linguri cu ulei cand uleiul este incins se adauga carnea si se ...
 Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi Ceafa de porc cu garnitura de ciuperci si cartofi
Ceafa se bate, se pipereaza, se sareaza si se pune la fript intr-o tigaie teflonata. Se prajeste pe ambele parti. Intre timp, se curata ciupercile, se taie bucati, se pun in tigaie cu putin ulei, adaugam rosiile, cubuletele de ardei, ceapa curatata, ...
 Iahnie de fasole cu carne Iahnie de fasole cu carne
Se lasa fasolea la inmuiat pana a doua zi.Se fierbe in 2-3 ape cu sare,la foc mic pana se inmoaie bine.In paralele punem carnea la fiert cu sare pana se inmoaie putin si apoi o adaugam la fasole. Intre timp calim ceapa cu morcovul si stingem cu pasta ...
 Masa voinicului Masa voinicului
Se topeste untul apoi se pune carnea sarata si piperat sa se prajeasca ,iar la final se pune pasta de mititei Cartofi se curata si se taie rondele(cum doriti) si se prajesc in ulei Se servesc cu mustar sau de ce nu cu o salata   ...
 Mancarica mexicana Mancarica mexicana
se spala carnea,se usuca si se taie felii mai groase si se prajeste  usor in ulei pe ambele parti. ardeiul se spala si se taie julien si se adauga peste carne.usturoiul se curata ,se spala si se taie in segmente si se adauga peste ardei.se lasa ...
 Ceafa de porc in foietaj Ceafa de porc in foietaj
 Se condimenteaza carnea dupa gust cu sare, piper,coriandru,boia. Se topeste intr-o cratita untul si se rumeneste bine carnea intorcand-o pe toate partile.Dupa ce s-a rumenit se scoate carnea iar in cratita in care aceasta a fost rumenita se ...
1-1011-2021-3031-40
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu porc - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z