SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Muschiulet in sos vanatoresc Muschiulet in sos vanatoresc
Preparare muschi : se taie muschiul pe mijloc si se desface ca pe peste,obtinând astfel o bucata dubla ce nu trebuie sa depaseasca un deget grosime. Din loc în loc întepam carnea cu cutitul facând mici orificii. Se taie apoi ...
 Piept de pui cu legume sote Piept de pui cu legume sote
ardeii si cartofii se taie cubulete ceapa se taie pestisor morcovul se taie rondele se calesc toate in ulei incins in alta tigaie se frig bucatile de piept pe toate partile intr-un vas termorezistent se pune o lingura de unt se aseaza legumele si ...
 Mancarica de praz, masline si carne Mancarica de praz, masline si carne
Prazul se taie rondele, iar ceapa se taie marunt, apoi se pun impreuna la inabusit in putin ulei. Cand s-au mai inmuiat, se adauga carnea de pui taiata cubulete, cimbrul, maghiranul si foile de dafin. Le mai lasam pe foc 5 minute, apoi adaugam ...
 Cotlet de iepure in sos de vin si masline Cotlet de iepure in sos de vin si masline
Carnea se spala si se portioneaza, se aseaza itr-un vas de iena, se stropeste cu putin ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori, apoi se adauga peste carne. Usturoiul se curata, se spala si se taie ...
 Pulpe si piept de pui crocantoase Pulpe si piept de pui crocantoase
Carnea o condimentam cu sare, piper si boia de ardei, dupa gust. Ouale le batem bine cu un praf de sare si putin piper. Adaugam pesmetul si omogenizam. Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Fiecare bucata de carne o dam prin amestecul de ...
 Musaca Musaca
Se pun la fiert cartofii curatati si taiati cuburi . Cand sunt gata se prepara un pireu. Intr-o tigaie punem un pic de ulei la incins apoi adaugam carnea si o lasam cu capac pana ce isi schimba culoarea amestecand din cand in cand. Se ia de pe foc ...
 Varza calita cu bors Varza calita cu bors
Varza de taie fidelute si se freaca cu putina sare. Intr-o oala mare cu capac se pune carnita taiata cubulete la inabusit in uleiul care a fost in prealabil incins. Cand carnea capata o culoare albicioasa se adauga ceapa taiata cubulete si ardeiul ...
 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Pipotele se fierb bine inainte. Se scot pe o farfurie si se lasa la racit. Intr-o oala mica se incinge uleiul in care se pune ceapa taiata cubulete si sosul de soia peste ceapa. Se invarte intruna iar apoi se pune ardeiul kapia taiat cubulete. ...
 Pui nadusit Pui nadusit
Se transeaza puiul, se sareaza, se pipereaza si se pune la prajit intr-o tigaie. Cand s-a prajit bine se scoate din tigaie pe o farfurie.  Intr-o alta tigaie se pun circa 5 linguri cu ulei la incins, se pune carnea si peste carne se pune apa ...
 Aripioare cu masline si sos Aripioare cu masline si sos
Aripioarele curatate le-am aseazat intr-o tava (sau vas yenna), le-am stropit cu putin ulei de masline si 2-3 linguri de suc de rosii, am presarat cimbru, sare, piper si dafin. Ceapa si gogosarul le-am cubulete mici. Le-am pus peste aripioare, apoi ...
 Aripioare de pui marinate in lapte Aripioare de pui marinate in lapte
Aripioarele condimentate cu sare, piper, rozmarin si usturoi zdrobit se pun intr-un vas si peste ele se toarna laptele. Carnea trebuie sa fie acoperita de lapte, daca mai este nevoie mai adaugati putin lapte. Se acopera vasul cu folie alimentara si ...
 Mancarica de linte Mancarica de linte
Preparare:Se pune lintea la fiert, se lasa cam 20 minute pana da in clocot de cateva ori, apoi i se schimba apa. Acest procedeu de face de inca doua ori, pentru a curata negreala care o lasa lintea la fiert.Se pune la fiert si carnea. La ultima ...
 Ficatei imbracati Ficatei imbracati
Taiem costita afumata sau kaiserul in felii subtirele. Ficateii de pui ii condimentam dupa gust cu sare, piper si boia. Luam cate o bucata de ficatel (daca este prea mare o taiem pe jumatate) si o imbracam cu o felie de costita afumata. Prindem cu o ...
 Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli Pui cu ciuperci in sos de smantana si garnitura de orez si brocoli
Ouale si smantana trebuie sa sfie la temperatura camerei, le puteti scoate cu 10-15 inainte de a va apuca de gatit. Se pun la fiert ciupercile, cat sa iasa negreala din ele..nu trebuie sa fie fierte tota ca vor mai sta si cu puiul la fiert. Se pune ...
 Ficatei cu garnitura de orez si brocoli Ficatei cu garnitura de orez si brocoli
Se pun ficateii la prajit cu ulei de masline si doua canutze de apa, intai trebuie sa fiarba un pic pentru a se pastra moi si apoi se voir rumeni cand apa se va evapora. Tot acum se adauga si condimentele.Intre timp se pune la fiert si orezul. Daca ...
 Pui la punga cu garnitura de cartofi Pui la punga cu garnitura de cartofi
Pulpele de pui se pun in apa cu sare 30 min. Cartofii se curata si se taie feli mai groase. Se face un amestec din rozmarin, maghira, boia dulce, busuioc, sare si piper. Usturoul se taie felii subtiri. Se pun in pinga cartofii si carnea si se ...
 Fripturica de pui Fripturica de pui
Carnea de pui se pune in apa cu sare 30 min. Apoi se pune carnea  intr-o tava de yena si se da la cuptor 15 min, Se face un sos din bulion, cimbru, oregano, delicat , piper si se toarna peste carne se mai lasa inca 20 min, apoi se pune usturoul ...
 Varza cu ciolan afumat Varza cu ciolan afumat
Varza ...luam cel mai bun cutit si taiem varza pe din doua, apoi cele doua jumatati le taiem tot pe din doua. Obtinem astfel patru bucati egale, pe care incepem sa le tocam de la varf spre cotor. Punem varza tocata intr-o tava sa intr-un vas mai ...
 Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat
 Pasul 1: Am pus pulpele ( cam cu o ora inainte) intr-un vas adanc, le-am amestecat cu ulei de orez , praf de curcuma, curry si sare. Orezul l-am pus la fiert cu putina sare in apa care deja clocotea. Cel brun fierbe in cam jumatate de ora de ...
 Perisoare cu sos de smantana si ciuperci Perisoare cu sos de smantana si ciuperci
Pieptul de pui il tocam impreuna cu celelalte ingrediente. Formam perisoarele cu mana umeda, pe care le punem la fiert intr-un vas cu apa clocotind. Ciupercile le punem la fiert in apa cu sare si putin otet. Ceapa tocata marunt o calim putin in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z