SiteDeBucate » Mancaruri

Retete Mancaruri cu piper

 Muschi de vita la gratar Muschi de vita la gratar
se feliaza muschiul de vita se condimenteaza si se unge cu ulei se prajeste la gratar cate 3-4 min pe fiecare parte untul se taie in cubulete care se tavalesc prin verdeata tocata serviti rapid muschiuletul, cu untul deasupra se va topi fragezind ...
 Friptura frageda de vita la cuptor Friptura frageda de vita la cuptor
Scoatem carnea cu cel putin o ora ianintea prepararii, pentru a ajunge la temperatura camerei, dupa care o spalam bine, o taiem felii potrivite, o crestam din loc in loc, o dam cu ulei si pe o parte si pe cealalta, o dam deoprate. Intre timp taiem ...
 Vita cu sos thai red si orez arlechino Vita cu sos thai red si orez arlechino
Se spala sub un jet de apa rece carnea,  se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete sau fasii subtiri. Se ‘ maseaza ‘ cu ingredientele pentru marinata dupa care se tine la frigider pana la pregatire (de preferat ...
 Carne de vita frageda cu salata verde Carne de vita frageda cu salata verde
Incingem bine grillul,condimentam carnea,o ungem cu ulei de masline(nu in exces)si o punem la prajit.Se lasa 2,5 min pe ambele parti.Cand se intoarce carnea se pune putin sos de soya. Salata se spala,se rupe fasii si se stropeste cu ulei de ...
 Cartofi taranesti Cartofi taranesti
Se curata  cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert Cabanosul si baconul se taie bucatale si se prajesc in putin ulei de masline cu o ceapa tocata fin.Pasta de tomate se amesteca cu smantana iar dupa ce baconul si canbanosul sant prajite se ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Se taie vinetele in doua pe lungime si se scobesc cu un cutit cu varf,apoi miezul se toaca Ceapa se caleste cu carnea tocata ,ardeiul ,miezul de la vinete si ciupercile tocate,dupa care se condimenteaza bine cu sare si piper si am pus si  pasta ...
 Porc teriyaki Porc teriyaki
Se amesteca pana ce devine o marinata omogena vinul cu sos de soia, ulei, piper si usruroi+ gimbir care au fost tocate fin in prealabil. Muschuil de porc se portioneaza se aseaza intr-un vas dupa care se toarna marinada peste el! trebuie sa acopere ...
 Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume Pulpa de porc la cuptor cu cartofi si garnitura de legume
carnea se zvanta cu un prosop, se bate putin sa se fragezeasca si se prajeste in ulei de masline la foc iute, sa prinda o crusta aurie se aseaza carnea in tava, se pun si cartofii taiati felii printre carne, se pune uleiul in care s-a prajit carnea ...
 Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori
Se curata ceapa si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele, nu foarte subtiri. Se prajesc cartofii intr-o tigaie in ulei timp de aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai prajesc putin impreauna.Se condimenteaza cu sare ...
 Bastonase din piept de pui Bastonase din piept de pui
Am spalat bine pieptii de pui apoi i-am taiat in fasii de grosimea unui deget. Am batut ouale ca pentru omleta si le-am amestecat apoi cu cateii de usturoi pisati si am potrivit gustul cu sare si piper. Am dat fasiile de carne prin ou apoi prin ...
 Sarmalute ardelenesti Sarmalute ardelenesti
Se pune apa la fiert cu putina sare.Se oparesc frunzele de varza doar atat cat sa se inmoaie putin. Morcovul se curata si se razuieste. Se toaca carnea, e de preferat carnea cu putina grasime. Se curata si se taie marunt ceapa.Se prajeste cu putin ...
 Coaste de porc afumate dulci-picante Coaste de porc afumate dulci-picante
Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert   intr-un amestec de bere  si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit. Separat facem un sos din ...
 Gaina umpluta cu clatite Gaina umpluta cu clatite
Prima etapa:  Pentru aceasta receta e necesar sa cumparati o gaina sau un cucos  mare. Gaina se curata de pene mici , se parlesc tot perisorii pe toate partile si se spala foarte minutios.  Cu un cutit bine ascutit  se taie pelita ...
 Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi
    Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific. Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de ...
 Ardei umpluti la vasul tajine Ardei umpluti la vasul tajine
Se spala ardeii bine si se taie capacel, se scobesc de samburi. Se face amestecul de carne tocata(cu mana curata) impreuna cu orezul, condimentele, ceapa tocata, praful de usturoi, patrunjelul, mararul 1 lingurita pasta de ardei iuti, sare, ...
 Varza cu carnati taranesti Varza cu carnati taranesti
mai intai de toate pregatim legumele: ceapa se curata,se spala si se toaca marunt. rosiile se curata de pielita si se taie bucatele mici. ardeiul rosu si galben se taie cubulete. varza se taie pestisor sau cum doriti. intr-o oala se pune putin ulei ...
 Frigarui de pui cu pachetele de vinete Frigarui de pui cu pachetele de vinete
Frigarui: Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza si se taie in fasii subtiri. Se amesteca zeama de lamaie cu ulei sare , piper. Se pun fasiile de pui  in acest amestec si se lasa la marinat 2 ore. Se infig apoi pe bete de frigarui si se ...
 Sarmale cu mamaliguta Sarmale cu mamaliguta
Se caleste ceapa in ulei 2-3 minute apoi se pune boia dulce de ardei dupa care orezul si se amesteca bine 5 minute ,dupa care am luat cratita de pe foc si am pus carnea tocata si 4-5 linguri pasta de tomate(restul de pasta de tomate se pune peste ...
 Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin
Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni. Cartofii noi se curata bine apoi se ...
 Drob de miel din Bihor Drob de miel din Bihor
Maruntaiele se spala bine, se scurg de apa si se taie bucatele. 3-4 oua le punem la fiert. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se toaca marunt iar felia de paine se pune la inmuiat in putin lapte. Ceapa o punem la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-141
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Mancaruri cu piper - Pagina 62
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z