SiteDeBucate » esenta de vanilie

Retete cu esenta de vanilie

 Fursecuri arabesti Fursecuri arabesti
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale cu lingura de apa, zaharul si vanilia. Se adauga treptat uleiul mixand in continuare.La sfarsit se pune faina.Trebuie sa rezulte un aluat nici tare nici moale, astfel incat sa se poata modela. Cu mainile ...
 Oua de Pasti Oua de Pasti
Mai intai se pregateste baza: Incalzeste cuptorul la 160 C si pregateste o tava cu 6 forme de briose mici. Amesteca zaharul cu faina din migdale si adauga oul. Bate cam 3 minute la viteza mare. Adauga faina si untul topit si racit, vanilia la viteza ...
 Tort de Paste a la Roberta Tort de Paste a la Roberta
Se bat ouale cu zaharul si esenta la viteza mare 10 minute, se adauga apoi faina usor si se incorporeaza cu grija.Apoi ungem o tava rotunda cu margini detasabile cu unt si turnam compozitia si introducem tava la foc mediu in cuptorul preincins.Nu ...
 Biscuiti cu ciocolata Biscuiti cu ciocolata
se bat bine ouale cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul untul cu ciocolata sa topesc pe bain marie se toarna amestecul caldut  peste ouale batute, se amesteca se adauga apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt crema obtinuta se introduce ...
 Cozonac elvetian Cozonac elvetian
Se pun in cuva masinii de paine ingredientele astfel : faina, drojdia dizolvata in laptele cald, sarea, zaharul,oul batut bine, margarina RAMA topita ( sa fie lichida), esenta de vanilie, coaja rasa de lamaie si portocala. Se selecteaza programul de ...
 TORT A LA DANA TORT A LA DANA
pregatim blatul astfel: separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, uleiul0 faina si praful de copt, mixam pana se ...
 Tort Iisus Hristos pe cruce Tort Iisus Hristos pe cruce
Pentru aluat,se incinge cuptorul la 200⁰C.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina 2 tavi rotunzi, una de 25 cm diametru si una de 15 cm diametru. Stafidele se pun intr-o cratita impreuna cu 100 ml sherry si 250 ml apa, apoi se acopera si se lasa pe ...
 Rulada turceasca Rulada turceasca
Zaharul se amesteca cu faina si se omogenizeaza cu jumatate din laptele rece. Laptele ramas se pune la fiert. Cand clocoteste se toarna peste el compozitia de lapte rece, putin cate putin, amestecand continuu cu telul, pana se ingroasa. Se adauga ...
 Tort Egiptean Tort Egiptean
Prima data facem foile; batem albusurile spuma , adaugam zaharul si batem pana acesta se topeste. Amestecam faina cu alunele macinate si o adaugam la compozitia de albusuri. Punem hartie de copt pe fundul unei forme cu diametrul de 24 cm, intindem ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Faina si ouale se pun cu cel putin 6 ore inainte in camera de lucru, iar faina se cerne in prealabil. Umplutura: Nuca macinata se amesteca impreuna cu zaharul si cacao, esenta si scortsoara apoi se opareste cu lapte. Se pune lapte pana se obtine ...
 Pasca umpluta cu ciocolata Pasca umpluta cu ciocolata
Pentru baza am folosit o parte din aluatul ce l-am facut pentru cozonacul moldovenesc. Umplutura: Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga cacaoa, laptele si amidonul. Dupa ce s-a omogenizat totul se pune vasul la foc mic ...
 Briose de Paste Briose de Paste
Pentru aluat, se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se tapeteaza cu foi speciale 1-2 tavi de briose Intr-un vas, se bate untul cu zaharul brun si zaharul vanilat bourbon.Se adauga galbenusurile, coaja rasa si zeama de portocala si esenta de vanilie si se ...
 Tort cu vanilie si nuci Tort cu vanilie si nuci
Se bat ouale cu zaharul si esenta la viteza mare 10 minute, se adauga apoi faina cu praful de copt si se incorporeaza cu grija.Apoi ungem o tava rotunda cu margini detasabile cu unt si turnam compozitia si introducem tava la foc mediu in cuptorul ...
 Mini tarte cu crema de vanilie si fructe tropicale Mini tarte cu crema de vanilie si fructe tropicale
Se prepara aluatul pentru coji: se pun intr-un vas faina, oul, zaharul, praful de sare si untul rece taiat bucatele mici. Se framanta un aluat caruia i se forma de bila ,se pune intr-o punga si se da la rece cam 1 ora. Dupa ce a stat suficient la ...
 tort Straciattella Socrella tort Straciattella Socrella
Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la inghetata.Am pregatit crema astfel: punem intr-un vas de ...
 Colina cu gargarite Colina cu gargarite
Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina RAMA, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem ...
 Cornulete umplute-bestial de gustoase Cornulete umplute-bestial de gustoase
Se framanta  bine aluatul din faina cernuta,sare,galbenusuri ,coaja de lamaie,esenta de vanilie , unt si smantana.Smantana o punem treptat ca sa vedem cat inghite aluatul,care trebuie sa fie usor elastic. Se formeaza un sul din aluat si se ...
 Rulada turceasca Rulada turceasca
Zaharul se amesteca cu faina si se omogenizeaza cu jumatate din laptele rece. Laptele ramas se pune la fiert. Cand clocoteste se toarna peste el compozitia de lapte rece, putin cate putin, in fir subtire, asta am luat-o de la miha :D, amestecand ...
 Chec cu smantana Chec cu smantana
Se bat ouale intregi cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana devin ca o crema. Se adauga smantana, esenta de vanilie si coaja de lamaie. La sfarsit incorporam usor faina amestecata cu praful de ...
 Clatite cu crema de vanilie Clatite cu crema de vanilie
Clatite: Faina se amesteca cu laptele caldut si apa minerala,sa iasa o compozitie ca o smantana.Se adauga zahar,galbenusurile,uleiul si se mixeaza bine.La sfarsit,incorporam si albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se unge o tigaie cu putin ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de vanilie - Pagina 9
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z