SiteDeBucate » esenta de vanilie

Retete cu esenta de vanilie

 Crema de vanilie Crema de vanilie
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, apoi se pun treptat laptele si faina. Se fierbe la foc mic cca 15 minute si se amesteca tot timpul, ca sa nu se faca cocoloase. Dupa ce se ia de pe foc, se pune esenta de vanilie si se amesteca bine. Se serveste ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilieIn alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Cornulete de vanilie Cornulete de vanilie
Omogenizez untul cu zaharul,zaharul vanilat,oul,adaug faina, nuca. Las aluatul o ora la rece,dupa care modelez cornuletele. Le coc in tava unsa cu ulei, sau pe hartie de copt in cuptorul preincalzit. Le pudrez imediat, apoi inca o data dupa ce sunt ...
 Tort de clatite cu mascarpone Tort de clatite cu mascarpone
Se separa ouale. Albusul se bate spuma cu praful de frisca si esenta de vanilie. Galbenusurile se freaca bine cu esenta de rom si mascarpone.(Daca ati pus in compozitia pentru clatite esenta de rom, nu mai adaugati alta). Se incorporeaza ...
 GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR
Drojdia+1 lingurita zahar(din cele 100 g)+80 ml lapte(caldut),se pun intr-un pahar,se lasa cca 4 minute,sa creasca.In timpul acesta,faina se cerne impreuna cu cardamomul.Apoi se face un aluat din faina cernuta(cu cardamom),zahar,drojdia ...
 Placinta cu Branza si stafide Placinta cu Branza si stafide
Coca: In vasul cu faina se pune cana cu apa si ulei, sarea si se framanta bine pana se face o coca elastica buna de intins. Se ia coca si se bate de masa de 100 ori (cat numeri pana la 100 - vreo 4-5 min). Apoi se imparte in doua. Fiecare se unge cu ...
 TURTA DULCE TURTA DULCE
Caramelizam trei linguri de zahar, peste care adaugam o ceasca de apa, asteaptam pana se topeste zaharul caramel si lasam deoparte la racit. Cele 5 galbenusuri de ou se bat cu zaharul pana acesta se topeste, apoi se adauga mierea, siropul de zahar ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Punem laptele intr-o craticioara impreuna cu zaharul,batonul de vanilie(esenta de vanilie) si un praf de scortisoara.Lasam la foc mic si amestecam continuu pana se topeste zaharul.(aprox.5min;sa nu ajunga sa fiarba). Adaugam orezul spalat (in vreo 3 ...
 Brinzoaice Brinzoaice
Aluatul eu il fac la mixer-dar pregatesc intii o maia din drojdie cu 1 lingura de zahar si 1/2 pahar de faina.Las putin pina ce creste putin dupa care adaug toate ingridentele in oala mixerului si las sa lucreze 15 minute pina ce aluatul iese lucios ...
 Clatite fragede  cu gem de capsuni Clatite fragede cu gem de capsuni
Batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele,esenta, sarea,untul topit si faina.Amestecam bine.Din aluatul rezultat prajim aprox. 10 clatite.Le intoarcem cu grija ,sa nu se rupa.Vor iesi foarte fragede datorita untuluidin compozitie.Le umplem cu gem ...
 goffre goffre
1 Dupa ce aplbusurile sunt separate de galbenusuri ,acestea se pun inr-o cupa si se amesteca spuma .2 Intr-o alta cupa se amesteca galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit - se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost ...
 Chec din albusuri Chec din albusuri
Albusurile se bat spuma;se pune zaharul si se bate in continuare(sa se topeasca zaharul).Se pun aromele si uleiul(incet,ca la maioneza);se pune apoi faina,cernuta,mestecindu-se cu o lingura de lemn,incet,de sus in jos.Cind compozitia e omogena,se ...
 Crema caramel Crema caramel
Batem oule cu galbenusurile intr-o farfurie adinca apoi adaugam zaharul si vanilia. Apoi urmeaza si laptele ( laptele sa nu fie fiert).Luam o tava si 7 cani(mag) mari si punem in fiecare cana cite o lingurita de sirop, apoi turnam si cantitatea de ...
 HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA) HARISI ( PRAJITURA ARABEASCA)
Reteta este foarte simpla.Amestecam toate ingredientele intrun vas, trebuie sa aiba consistenta unui aluat de chec, dar ceva mai gros.Dupa ce amestecam bine trebuie sa lasam aluatul la intuneric aproximativ 1 ora, iar dupa acest timp punem compozitia ...
 Minciunele Minciunele
Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul smintina si coniacul zaharul vanilat si putina sare.Se toarna din faina mereu pina se face un aluat nu trebuie sa fie lipicios.Se taie alautul in doua parti egale si din fiecare parte se intinde ofoaie foarte ...
 Panna Cotta - reteta testata Panna Cotta - reteta testata
1.Punem gelatina in laptele rece2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care ...
 Cookies Cookies
Se amesteca mai intai untul cu margarina.se adauga zaharul si zaharul brun,apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.Se inglobeaza treptat faina,apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie.Rezulta coca ...
 Cremsnit-varianta mea Cremsnit-varianta mea
Foiile-tai din aluatul frantuzesc o bucata de marimea tavii ptr cremsnit-aluatul eu il cumpar el vine deja rulat eu il mai intind putin.In tava de cuptor pun o foaie de pergament dupa care pun aluatul putin intins dupa care pun deasupra o alta foaie ...
 Tort egiptean reteta preluata de pe blogul Amaliei Tort egiptean reteta preluata de pe blogul Amaliei
Prima data facem foile; batem albusurile spuma , adaugam zaharul si batem pana acesta se topeste. Amestecam faina cu alunele macinate si o adaugam la compozitia de albusuri. Punem hartie de copt (si o ungem cu putin ulei ca sa se poata lua foaia usor ...
 Clatite cu mere Clatite cu mere
- se mixeaza bine ouale cu uleiul,sarea,esentele,apoi se adauga faina,mixand in continuare,coaja de lamaie si in sfarsit laptele si (sau) apa minerala ,pana obtinem un aluat de claite mai gros,ca o smantana.-adaugam merele spalate bine si rase cu ...
1-1011-2021-3031-40
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu esenta de vanilie - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z