SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat

 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
Se face un aluat de pandispan clasic.Se freaca galbenusurile cu zaharul,vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor de jos in sus.Se tapeteaza o tava de aragaz ...
 Saratele economice Saratele economice
Margarina tinuta la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut.Se omogenizeaza bine,dupa care se adauga 1 ou batut,un varf de sare,zaharul vanilat,esenta de rom si praful de copt.Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana ...
 Fursecuri cu aroma de portocale Fursecuri cu aroma de portocale
Omogenizez zaharul cu untul si ouale.Adaug zeama si coaja de portocale, apoi restul ingredientelor. Las aluatul la rece 2 ore. Intind coca de jumatate de centimetru grosime, decupez fursecuri cu forme dorite.Asez fursecurile in tava unsa cu ulei sau ...
 Bile colorate cu rom Bile colorate cu rom
Am zdrobit pandispanul si biscuitii, am adaugat margarina, cacao, zaharul pudra, coaja de mandarina, esenta de rom si desigur siropul racorit putin. Am omogenizat bine compozitia(daca nu este destul de elasica, mai adaugati putina margarina sau ...
 Chec cu ciocolata si vanilie Chec cu ciocolata si vanilie
Zaharul, galbenusurile si margarina se bat cu mixterul.Dupa ce s-a topit zaharul se incorporeaza in compozitie albusele batute spuma tare apoi faina cu praful de copt.Se pune ciocolata la topit.Compozitia se imparte in doua.In jumatate se pune zahar ...
 Chec cu cacao Chec cu cacao
Untul se freaca cu jumatate din cantitatea de zahar pana devine o spuma,apoi se adauga pe rand galbenusurile de ou,se pune sarea,vanilia si coaja de lamaie si se amesteca bine,pana compozitia isi dubleaza volumul.Separat se bat albusurile spuma tare ...
 Prajitura cu branza de vaci Prajitura cu branza de vaci
Dau pe robot toate ingredientele,la sfarsit incoporez compozitia cu albusurile batute spuma.Tava unsa o tapetez cu o coca obtinutadin :faina,ou,smantana, iaurt,ulei.Asez compoitia cu branza in tava, dau tava la cuptorul incins,pana se rumeneste ...
 Prajitura cu nuca Jerbou Prajitura cu nuca Jerbou
Se face o maia din cubul de drojdie, o lingura de zahar, laptele si o lingura de faina, care se lasa la dospit la loc caldut, apoi se pune peste faina. Galbenusurile se bat spuma, se pun peste faina, apoi se pune si untura, apoi se framanta un aluat ...
 Prajitura cu mere intregi Prajitura cu mere intregi
Merele se decojesc si li se scot cotoarele. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune in interiorul fiecaruia un cubulet de unt si doua lingurite de gem iar zaharul se presara deasupra. Punem la cuptor cam 30 min pana se coc. Intre ...
 Tarta cu prune Tarta cu prune
Amesteci galbenusurile cu zaharul pana se dizolva, adaugi smantana si uleiul, faina, praful de copt si aromele. La urma adaugi albusurile batute spuma. Asezi compozitia in tava unsa cu unt, tapetata cu faina.Prunele taiate in doua, le asezi peste ...
 PLACINTA CU MERE PLACINTA CU MERE
Se spală merele, se curăţă de coajă şi se taie in jumatati si se curata de seminte,şi se taie felioare subţiri.Se pun într-un castron şi se adauga nucile zdrobite,vanilia si scortisoara.Totul se stropeste cu zeama de lamaie,apoi se adauga ...
 Prajitura cu pere Prajitura cu pere
Se bat bine albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de apa alternativ, apoi uleiul si faina amestecata cu praful de copt nestins.Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava ...
 TARTA CU PIERSICI SI PRUNE TARTA CU PIERSICI SI PRUNE
Bati galbenusele cu zaharul,adaugi laptele, uleiul, smantana,faina,aromele,praful de copt,apa, faina, la urma albusele batute spuma cu 2-3 picaturi de zeama de lamaie. Intinzi compozitia intr-o tava dreptunghiulara de marime mijlocie, unsa cu unt, ...
 PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE PLACINTA CU BRANZA DULCE COAPTA LA TIGAIE
Intr-un vas mai mare se pune faina,sarea,zaharul,galbenusul si drojdia.(eu am folosit drojdie uscata si am dizolvat-o inainte in putin lapte caldut),se adauga laptele caldut si se framanta un aluat omogen,uleiul se adauga treptat ca la maioneza si se ...
 Choux, ecler cu crema de ciocolata Choux, ecler cu crema de ciocolata
Se pun la fiert apa, uleiul si praful de sare; cand acestea fierb se adauga faina dintr-o data, se amesteca energic, pt a nu se forma cocoloase, pana devine o compozitie omogena; Se da deoparte vasul,se amesteca pana se raceste putin;In compozitia ...
 Fructe cu sos caramel si paine in ou Fructe cu sos caramel si paine in ou
Se curata fructele si se taie bucatele mici. Se pun 5 linguri de zahar si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa se coloreze se adauga 50 grame de margarina si se amesteca bine pana ce se topeste. Adaugam pe rand fructele incepand cu cele mai tari ...
 TORT DE FRUCTE TORT DE FRUCTE
Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, uleuiul si faina. Daca cere un pic mai multa faina se poate adauga fara probleme. Se amestea cu lingura de lemn prin rasturnare se adauga praful de copt, vanilia sau zaharul vanilat. ...
 Papanasi Papanasi
Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide.Se adauga faina, cat sa iasa o coca nu prea tare. Daca branza este prea moale, este nevoie de mai multa faina. Cu o lingura se portioneaza coca. Modelam ...
 PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA PASTE CU BRANZA SI CIOCOLATA
Se fierb pastele,se clatesc cu apa si se lasa la racorit.Se bat ouale cu zaharul si zaharul vanilat,se adauga laptele,branza rasa si se adauga peste pastele din tava unsa cu unt.Se lasa la cuptor pana scade laptele cam 15-20min.Se scoate din cuptor ...
 Tarte cu fructe Tarte cu fructe
Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare.Se adauga si faina amestecata cu bicarbonatul.Se face un aluat elastic care se modeleaza foarte bine, se face cate o biluta si apoi se modeleaza dupa tarta cat mai subtire, pentru ca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-73
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat - Pagina 47
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z