SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat

 Prajitura cu mere si frisca Prajitura cu mere si frisca
Cureti merele de coaja si de cotoare si le tai feliute. Separi albusurile de galbenusuri. Freci galbenusurile cu zaharul, dupa care adaugi faina si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet. Separat, bati albusurile cu praful de sare pana se ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Speli orezul in mai multe ape si il lasi intr-un vas cu apa.Pui laptele la fiert si cand clocoteste adaugi orezul scurs bine de apa si amesteci incontinuu.Cand s-a ingrosat compozitia, adaugi zaharul si zaharul vanilat, amestecand in continuare.Daca ...
 Gofre Gofre
Mixezi untul cu zaharul pana devine cremos. Adaugi sarea, ouale, esenta de migdale, zaharul vanilat si omogenizezi.Adaugi faina cernuta cu praful de copt si mixezi bine.Torni aluatul in forma de gofre si o coci 5-7 minute pe fiecare. Le scoti pe un ...
 Budinca de piscoturi Budinca de piscoturi
Incalzesti putin laptele, adaugi piscoturile pana se inmoaie toate, pui amestecul pe foc si-l dai in cateva clocote, apoi il lasi sa se raceasca. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc, iar albusurile le bati spuma. Adaugi apoi compozitia de ...
 Cataif Cataif
Ungi o tava cu unt, asezi fideaua in strat subtire si o dai la cuptor pentru 10 minute ca sa se rumeneasca. In acest timp prepari siropul: pui apa cu zaharul la fiert si dupa ce s-a legat, il dai deoparte, adaugi zaharul vanilat si esenta de rom si ...
 Fantezie cu nuca Fantezie cu nuca
Se bat galbenusurile spuma. Se adauga cate putin zahar si zaharul vanilat, continuand sa se bata pana se obtine o compozitie cremoasa. Se amesteca apoi cu nucile macinate, macul si romul. Se incorporeaza treptat faina cernuta cu praful de copt, iar ...
 Prajitura cu branza si afine Prajitura cu branza si afine
Se amesteca pudra de vanilie cu o cantitate mica de lapte. Se fierbe restul de lapte cu 50 g de zahar, apoi se adauga laptele amestecat cu pudra de vanilie si se mai fierbe inabusit, timp de 1 minut, pana cand se obtine o crema groasa. Se lasa sa se ...
 Rulada cu inghetata Rulada cu inghetata
Frecati galbenusurile cu trei sferturi din cantitatea de zahar, pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Bateti albusurile spuma cu restul de zahar si cu zaharul vanilat. Amestecati prin rasturnare cele doua compozitii obtinute. Turnati amestecul ...
 Placinte cu marmelada si nuca Placinte cu marmelada si nuca
Incalzesti laptele putin, adaugi sarea, drojdia, putina faina si lasi 15 minute ca sa dospeasca. Freci ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat pana se albesc. Amesteci ouale cu aluatul dospit, coaja de lamaie, adaugi treptat faina, cate putin ulei si ...
 Prajiturele cu morcovi Prajiturele cu morcovi
Cureti morcovii, ii dai pe razatoarea mica, apoi ii amesteci cu celelalte ingrediente si un varf de cutit de sare. Dupa ce ai omogenizat compozitia, o lasi deoparte 15 minute. Formezi apoi bulgarasi pe care-i aplatizezi, asezi fiecare prajiturica ...
 Gogosi cu vin Gogosi cu vin
Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt. Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita. Il lasi sa se raceasca. Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de ...
 Placinta cu branza de vaci Placinta cu branza de vaci
Branza de vaci o lasi la scurs intr-o sita.In cazul in care este prea moale, apoi o amesteci cu stafidele, cu cele 5 oua, zaharul vanilat si zaharul. Desfaci pachetul de foi de placinta, il asezi pe masa si adaugi compozitia de branza peste foaia de ...
 Tiramisu la pahar Tiramisu la pahar
Amesteci branza de vaci cu mascarpone, zaharul, zaharul vanilat si cu scortisoara.lei 6-8 pahare (depinde de marime) cu picior sau boluri de inghetata si pui cate un strat de fursecuri. Le stropesti apoi cu cafeaua in care ai pus crema de whisky, ...
 Cozonac cu oua Cozonac cu oua
Bate doua oua cu sare intr-un castron mai mare. Adauga zaharul si zaharul vanilat si freaca bine.Pune iaurtul, coaja rasa de la lamaie si amesteca bine, apoi, cu miscari de sus in jos, adauga faina, amestecata in prealabil cu praful de copt.Unge cu ...
 Melci cu scortisoara Melci cu scortisoara
Amesteca galbenusurile cu uleiul. Adauga treptat zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie, amestecand continuu. Adauga drojdia sfaramata cu dosul furculitei si jumatate din laptele in care ai dizolvat zaharul.Amesteca bine si toarna in ploaie faina ...
 Strudel cu branza dulce Strudel cu branza dulce
Freaca ouale cu zaharul tos, doua plicuri cu zahar vanilat si coaja de lamaie.Cand s-a topit zaharul, pune faina in ploaie si branza de vaci. Amesteca bine si adauga la final stafidele inmuiate in putin rom.Incalzeste margarina. Cu o pana de gasca, ...
 Chec cu miere Chec cu miere
Puneti intr-un vas la bain- marie mierea si untul. Amestecati-le pana cand se topeste untul, apoi luati vasul de pe foc. Bateti spuma albusurile, adaugand treptat zaharul, zaharul vanilat si zeama de lamaie. Cand spuma este ferma, adaugati ...
 Prajitura de criza Prajitura de criza
Intr-un vas pui 1/2 kg faina, 1 praf de copt stins cu otet, un varf de lingura de amoniac pentru prajituri, 4 linguri de zahar, 2 linguri margarina, 1 budinca de vanilie si 1 lingura de ulei. Amesteci bine pana iese un aluat bine omogenizat, ca de ...
 Vafe cu migdale Vafe cu migdale
Incalzesti cuptorul, pui migdalele si le lasi 8 minute la 200 de grade Celsius. Dupa ce s-au prajit migdalele, inchizi cuptorul, dar le lasi in continuare la caldura. ...
 Briose cu nuca Briose cu nuca
Bati spuma cele 5 albusuri, adaugi cele 5 linguri de zahar, zaharul vanilat, cele 5 galbenusuri si apoi uleiul. Continui cu nuca prajita, praful de copt, iar la sfarsit pui treptat faina. Din compozitia obtinuta, iei cu lingura si pui in formele de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-73
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu zahar vanilat - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z