SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei

 Prajitura cu cacao Prajitura cu cacao
Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul pudra. Se pun galbenusurile, faina si uleiul. Se pune si zeama de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus. Compozitia obtinuta se amesteca cu cacao. O tava se unge cu margarina si ...
 Gogosele umplute Gogosele umplute
Diluati drojdia cu putin lapte cald. Adaugati putina faina si amestecati-o cu laptele si 1 lingurita zahar. Lasati amestecul la crescut, intr-un loc cald, pana cand isi dubleaza volumul. Amestecati 250g faina cu putina sare, 70g zahar, ouale batute ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Se razuiesc merele cu tot cu coaja si se amesteca cu scortisoara si zaharul vanilat. Se amesteca faina, zaharul si grisul si se imparte in 2 parti. Intr-o tava se pune suficient ulei cca 1 2mm grosime. Se pune o parte din praful preparat mai devreme, ...
 Papanasi Papanasi
Faina se cerne si se amesteca bine cu branza de vaci, ouale batute, bicarbonat, zahar (100 g), putina coaja de lamaie, sare si gris. Compozitia se amesteca pana la omogenizare si se modeleaza in forma de papanasi. Se apasa la mijloc pana se ...
 Prajitura dovlecel Prajitura dovlecel
Dovlecelul se curata de coaja si se da prin razatoare. Se amesteca apoi cu restul ingredientelor. Aveti astfel o pasta consistenta care trebuie lasata inca 10 minute ca sa mai creasca. Se incinge uleiul si se pune compozitia cu lingura (se fac niste ...
 Prajitura de post Prajitura de post
Amestecati intr-un castron mare toate ingredientele, pana ce obtineti o compozitie omogena. Ungeti cu ulei o tava si tapetatio cu faina, apoi turnati in ea compozitia de mai sus. Coaceti prajitura la foc potrivit circa 50 de minute. Dupa ce se ...
 Mucenici moldovenesti Mucenici moldovenesti
Cerneti faina intr-un castron. In mijlocul ei faceti o adancitura in care puneti drojdia dizolvata in putin lapte amestecat cu 1 lingura zahar. Lasati vasul la loc cald pana cand maiaua isi dubleaza volumul. Adaugati apoi in vas restul de lapte ...
 Budinca de caramel Budinca de caramel
Zaharul se topeste, se amesteca cu faina, unt si lapte. Se pune la fiert si se lasa pe foc pana devine ca un sos. Se amesteca mereu ca sa nu se lipeasca. Se ia de pe foc si dupa ce se raceste se adauga galbenusurile si albusurile batute ...
 Colacei fierti Colacei fierti
Amestecati intr-un vas drojdia cu putin zahar, cu 1 lingura faina si cu 1 paharel lapte cald. Lasati amestecul la loc cald, sa creasca. Amestecati jumatate din faina cu laptele cald, cu atentie, pentru a nu se forma cocoloase. Cand ati obtinut o ...
 Turte muiate ca la Husi Turte muiate ca la Husi
Din faina si apa cu sare faceti un aluat mai tare, ca cel pentru patura de taitei. Lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti din el o foaie subtire, de 3 - 5mm. Taiati din foaie rondele mai mari cu ajutorul unui pahar. Prajiti ...
 Negresa de post Negresa de post
Ingredientele se amesteca foarte bine si apoi se incorporeaza borcanul cu gem. Se unge tava si se toarna compozitia pentru prajitura. Pofta dulce! ...
 Gogosi dulci Gogosi dulci
Laptele se pune la fiert cu 50 g de unt, un varf de cutit de sare si zahar. Se adauga faina cernuta in prealabil. Se amesteca pana in momentul in care compozitia incepe sa se desprinda de pe marginile vasului. Se stinge focul si se lasa sa se ...
 Trandafiri de toamna Trandafiri de toamna
1. Puneti faina intr-un castron, faceti in mijlocul ei o adancitura. Bateti galbenusurile adaugand 50g zahar, 6 linguri miere, coaja rasa de lamaie, uleiul siputina sare. Turnati amestecul in castronul cu faina si amestecati cu o lingura de ...
 Clatite cu fructe Clatite cu fructe
Amestecati faina, ouale batute, putina sare, laptele pana cand obtineti o compozitie omogena, de consistenta smantanii. Din aceasta compozitie luati cu un polonic si turnati intr-o tigaie unsa cu foarte putin ulei. Coaceti clatitele pe ambele parti ...
 Malai dulce Malai dulce
Se pun toate ingredientele intr-un vas, in ordinea de mai sus si se amesteca bine cu un tel sau cu mixerul. Se toarna compozitia intr-o tava de cuptor si se coace la foc mic circa 60 de minute. Se scoate din cuptor, se lasa 10 minute sa se raceasca, ...
 Floricele cu zahar ars Floricele cu zahar ars
De cand nu mai nu ati mai incercat sa pregatiti floricele de porumb acasa? Va prezint o reteta deosebita de floricele. De ce deosebita? Pentru ca se face cu zahar ars. Este foarte simpla: Se pregatesc floricelele. Se adauga putina sare. ...
 Tarta cu lamaie Tarta cu lamaie
Stropiti cu apa rece o tava rotunda de tarte, cu diametrul de 25cm. Intindeti din aluat o foaie cu care tapetati tava. Curatati lamaile de coaja si cu ajutorul unui mixer faceti un piure din pulpa taiata marunt. Amestecati piureul cu 200g zahar, cu ...
 Prajitura cu gris Prajitura cu gris
Se amesteca intr-un grisul, faina, praful de copt, zaharul vanilat si coaja de la o portocala. Peste acestea se pune un amestec din zahar si apa minerala. Se mixeaza foarte bine. Se adauga uleiul si se omogenizeaza. Se imbraca o tava mai mica ...
 Prajitura cu malai II Prajitura cu malai II
Amestecati laptele cald cu malaiul si lasati-l deoparte 1 ora. Adaugati apoi un praf de sare, bicarbonatul, uleiul, zaharul si amestecati bine ingredientele. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei. Coaceti prajitura in ...
 Rulada cu gem Rulada cu gem
Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma tare cu sarea. Adaugi treptat zaharul si continui sa bati pana cand se dizolva.In spuma tare obtinuta, incorporezi galbenusurile, apoi faina cernuta, amestecand de jos in sus, cu miscari ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa cu ulei - Pagina 47
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z