SiteDeBucate » cacao

Retete cu cacao

 Prajitura cu pesmet si budinca Prajitura cu pesmet si budinca
Blatul se pregateste astfel:Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.Se coace foarte ...
 Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea
Pregatesti asa:Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri de cafea; apoi se adauga nucile macinate, faina, praful de copt si albusurile batute spuma.Amesteci usor si torni compozitia intr-o tava unsa si tapetata ...
 Amandina Amandina
Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri,cacaua si faina bine cernute si le amesteci pe toate de jos in sus.Torni compozitia in tava bine pregatita ...
 prajitura Greta Garbo prajitura Greta Garbo
Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza,se adauga untul moale,ouale intregi pe rand amestecand dupa fiecare pana cand se incorporeaza in unt,apoi smantana,coaja de lamaie si,la urma faina; se amesteca fara sa se framante prea ...
 Mingiute Mingiute
Se sfarma biscuitii.Se inmoaie cu laptele caldut in care s-a adaugat zahar,esenta si cacao,se adauga rahatul,margarina si stafidele si cu mainile umede se fac mici mingiute care se dau prin zahar pudra amestecat cu cacao si apoi prin nuca de cocos.Eu ...
 Dobos Dobos
Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se framanta o coca exact ca la taitei.Se imparte coca in 7-8 parti si se intind foile exact ca la taitel.Datorita mierii de albina coca se intinde fara ase rupe.Chiar se poate modela in tava.Eu ca sa-mi ...
 Nuci Nuci
Se topeste untura. Se adauga ouale, sifonul, zaharul, esenta, vanilia, coaja de lamaie, amoniacul stins cu putin otet si drojdia frecata cu putin zahar. Cu aceasta compozitie se framanta o coca tare care se lasa cam o ora la crescut. Dupa aceea se ...
 Chec Chec
Ouale cu zaharul de bat cu mixerul pana devin spuma, se adauga praful de copt amestecat in faina putin cate putin si se amesteca binem apoi se pune coaja se lamaie si zaharul vanilat. Se imparte in doua si in una din parti se adauga cacaoa. Se toarma ...
 Cornulete in 2 culori Cornulete in 2 culori
Se pune drojdia in apa calduta sa se inmoaie,apoi se amesteca cu ouale, zaharul, untul si laptele adaugand treptat faina.Se framanta bine pana aluatul se desprinde de pe vas, se imparte in doua parti egale si una din jumatati se amesteca cu cacao se ...
 Tiramisu Tiramisu
Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul pana face spuma. Se adauga galbenusurile (sau si albusurile batute spuma si incorporate). Se pune cafea intr-o farfurie, se tavalesc piscoturile prin ea apoi se aranjeaza in tava. Peste piscoturi se ...
 Tiramisu Tiramisu
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul; Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla; Se toarna albusurile peste amestecul cu ...
 Prajitura Figaro, reteta mamei mele Prajitura Figaro, reteta mamei mele
Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri de cacao in crema rezultata, se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se pun aromele, dupa aceea ceasca de lapte si la sfarsit faina amestecata cu ...
 Chec economic al Laurei Sava Chec economic al Laurei Sava
- se sparg ouale, intregi si se adauga zaharul,- se mixeaza putin,- se adauga zaharul vanilat+coaja de portocala sau lamaie,- se adauga laptele si uleiul, se amesteca,- faina cu praful de copt si se amesteca.Se toarna apoi aluatul in forma de chec, ...
 tiramisu tiramisu
se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas rezistent la foc, de-abea dupa ce ati amestecat galbenusurile cu zaharul, puteti pune si vasul respectiv, pe foc la bain marie, adaugand laptele, si amestecand bine trebuie amestecat in vas, la bain ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul.Incorporam pe rand ciocolata si toate fructele uscate, adaugam esenta de rom, vanilia. Tapetam cu hartie de copt o tava mica de tort si punem compozitia in cuptor la foc mediu.O lasam ...
 Ciocolata cu portocala si scortisoara Ciocolata cu portocala si scortisoara
Se amesteca laptele praf cu cacaoa.Se face un sirop gros din apa si zahar.Se adauga siropul peste lapte si cacao, apoi se adauga untul topit rece. Se adauga aromele apoi se toarna intr-o tava unsa cu unt. ...
 Tort de bezea Tort de bezea
Bezeaua: se bat albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie 800 g zahar. din aceasta spuma se coc pe hartie de copt aproximativ 10 foi, la 100oC timp de 30-40 de minute fiecare foaie.Crema: Se freaca bine untul, pana cand iese toata apa din el. ...
 Prajitura cu crema de nuci Prajitura cu crema de nuci
Se fierb la foc mic toate ingredientele pentru crema pana cand se obtine o compozitie omogena. Se lasa la racit.Pentru glazura, se fierb la foc mic toate ingredientele.Peste fiecare foaie se intinde crema, mai putin peste ultima, peste care turnam ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
Se amesteca laptele praf cu cacaoa si untul pana se omogenizeaza.Se face un sirop gros din zahar si apa.Se adauga siropul peste amestecul de lapte praf, unt si cacao. Se toarna intr/o forma unsa cu unt si se adauga alunele. Se tine la rece 12 ore. ...
 Prajitura de ciocolata Prajitura de ciocolata
blatul:Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga treptat toate celelalte ingrediente si se coace la temperatura medie, ca pe chec. Este de preferat sa folositi hartie de copt, pentru a nu se arde. crema:Se freaca ouale cu zaharul, se adauga cacaua si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-88
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cacao - Pagina 73
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z