SiteDeBucate » bagheta

Retete cu bagheta

 Supa crema de usturoi Supa crema de usturoi
Supele creme sunt mult mai cremoase si mai rafinate decat supele normale. Austriecii au speculat acest lucru, astfel ca o reteta traditionala in Austri o reprezinta supa crema de usturoi, pe care o veti gsi in majoritatea meniurilor de la restaurantele cu specific national. ...
 Aperitive reci / Rondele cu bunatati Aperitive reci / Rondele cu bunatati
   De data aceasta am facut un platou asortat, este bine sa lasam fiecarui invitat ocazia sa aleaga ceva in functie de preferintele sale. Am facut asadar minirulouri de somon cu spuma de branza, rondele cu spuma de branza si somon afumat, ...
 Sandwich cu mini-bagheta Sandwich cu mini-bagheta
Se cresteaza mini-bagheta pe lungimea ei  si se introduce cateva secunde la cuptorul cu microunde ,cat sa se incalzeasca putin.Se pun cateva frunze de salata verde intre felii, cateva felii de salam,cateva felii de branza sarata ,se ...
 Bruschete Bruschete
Feliile de paine se taie in patru. acestea se pun intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10-15 min cat sa devina aurii. rosiile se spala si se taie cubulete. intr-un bol se pun rosiile taiate. peste se pun 2 linguri ulei de masline,busuiocul tocat ...
 Supa de chimen cu crutoane Supa de chimen cu crutoane
  Ceapa taiata marunt, delikat-ul si semintele de chimen se pun la fiert in apa.  Se lasa sa fiarba cam 10 minute. Intr-o alta cratita se face un rantas din ulei si faina care se stinge cu putina apa. Rantasul se toarna peste supa si se mai ...
 BRUSCHETE CU ROSII BRUSCHETE CU ROSII
Taiem painea felii si o prajim in cuptor pe ambele parti. Frecam feliile de paine cu usturoi si le ungem cu ulei de masline. Rosiile le taiem cubulete si le amestecam cu sare,busuioc, si doua  linguri cu ulei de masline. Se pun rosiile pe ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri. Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt. Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ...
 Micul dejun pentru campioni Micul dejun pentru campioni
Se papa tot..la final se bea ceasca de ceai verde caldut cu un strop de lamaie, ca japonezii si chinezii (care beau ceai verde caldut dupa fiecare masa.. si de aceea au una din cele mai mari sperante de viata din lume); ...si ziua poate incepe ...
 Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza
1. Se pune ceapa intr-un castron cu o lingura de otet; se amesteca si se lasa la marinat. 2. Painea bagheta se taie in felii potrivite, se presara cu ulei de masline si se da la cuptor ptr cca 10 min, pana cand se rumenesc. Se presara parmezan si se ...
 Salata cu branza Salata cu branza
Painea se taie in felii. Acestea se pune putin pe gratar pana se prajeste. Se pune apoi pe fiecare felie cate o bucata de branza. Se adauga condimente, putin ulei si se mai lasa putin pe foc. Otetul il amestecam cu zeama de lamaie, otet, mustar, ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Paine cu usturoi Paine cu usturoi
Se cresteaza bagheta de paine la intervale de 4 cm fara sa fie taiata complet. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se amesteca cu untul, sarea, verdeata si mirodeniile. Compozitia obtinuta se introduce in crestaturile din paine. Bagheta ...
 Rulouri de bacon cu prune afumate Rulouri de bacon cu prune afumate
Puneti prunele pentru 1 ora in apa rece, ca sa se rehidrateze, apoi scurgeti-le bine de apa. Puneti pe fiecare felie de bacon cate o pruna afumata, rulati si prindeti cu scobirori. Puneti rulourile astfel pregatite intr-o tava intinsa, pe hartie ...
 Sendvis cu branza si legume Sendvis cu branza si legume
Cureti si speli verdeata si ceapa. Le lasi sa se scurga, apoi le toci marunt. Pasezi printr-o sita branza de burduf si branza dulce. Amesteci branzeturile pasate cu verdeata, ceapa, margarina cu smantana, sare si piper dupa gust. Vei obtine o ...
 Bruschete cu busuioc si rosii Bruschete cu busuioc si rosii
Tai bagheta in felii groase de 1 cm, pe care le prajesti pe ambele parti, pe un gratar teflonat sau intr-o tigaie, pana cand se rumenesc frumos.Cureti cateii de usturoi si ii tai in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, le scoti pe rand, pe o ...
 Margarete cu oua Margarete cu oua
Razi fin cascavalul. Tai jumatatea de bagheta in trei bucati. Ungi cu ulei o tava sau un vas termorezistent.Stropesti bucatile de  bagheta cu laptele caldut.Presezi mijlocul fiecarei bucati sau felii de paine cu dosul unei linguri, facand o mica ...
 Aperitiv cu gulie si fasole boabe Aperitiv cu gulie si fasole boabe
Amesteci 2 linguri de ulei, otetul, sare si piper. Adaugi apoi boabele de fasole din conserva.Iei o tigaie mare si asezi intr-un singur strat feliile de sunca. Le lasi sa se caleasca putin pana cand devin aurii, aproximativ 5 minute. Nu ai nevoie de ...
 Tartinele Tartinele
Indepartezi samburii maslinelor, le mixezi sau le pasezi impreuna cu fileurile de ansoa scurse de ulei, usturoiul (optional) si miezul de paine inmuiat in apa si stors bine.Adaugi treptat uleiul de masline, continuand sa mixezi pasta obtinuta. La ...
 Corabioare aperitiv Corabioare aperitiv
Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia ...
 Bocatas Bocatas
Se taie bagheta in felii de circa 2 cm. Se scurge tonul de ulei si se sfarama bine cu furculita. Peste ton se adauga maioneaza, sarea, zeama de lamaie si se amesteca bine formandu-se o pasta consistenta.Se unge fiecare felie de bagheta cu aceasta ...
12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu bagheta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z