SALATA DE HAMSII
Pestele se curata de cap si codite, se taie in bucati potrivit de lungi, se trece prin jet de apa si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In acest timp se taie ceapa verde in bucati lungi cat bucatile de hamsii, usturoiul se taie chibrituri.Intr-un ...
SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ
Fructele de mare se soteaza ( asa congelate cum sunt)intr-o tigaie cu unt, ceapa, usturoi, oregano, capere. Cand s-au inmuiat, se stinge preparatul cu putin vin alb si se adauga sucul de rosii, sucul de lamaie, sarea. Se amesteca si se mai lasa sa se ...
Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
Creveti
Se taie bucati potrivite telina, ghimbirul si usturoiul. Se pune intr-o cratita ulei la incins, se adauga crevetii, telina, ghimbirul si usturoiul. Se adauga sare si piper dupa gust. Se amesteca din cand in cand pana cand crevetii capata o nuanta ...
1-1011-2021-3031-35