SiteDeBucate » Aperitive » Urzici batute
Reteta Urzici batute

Urzici batute

Specific romanesc
Categoria Aperitive

Ingrediente - Urzici batute

1 kg. urzici, 2 linguri untdelemn, 1 lingurita faina, mujdei de usturoi (facultativ), sare Mod de preparare:Se aleg urzicile, se spala in multe ape si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba pina se moaie, se scurg de apa si se dau prin sita adaugind cite o lingurita din zeama in care au fiert. Se pun intr-o cratita la foc, se adauga sare, untdelemn si faina si se lasa la marginea masinii, amestecind mereu cu lingura pina incep sa se umfle Mod de servire Se pun pe o farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta calda Mod de servire:  
Mod de preparare - Urzici batute
Ingrediente: 1 kg. urzici, 2 linguri untdelemn, 1 lingurita faina, mujdei de usturoi (facultativ), sare Mod de preparare:Se aleg urzicile, se spala in multe ape si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba pina se moaie, se scurg de apa si se dau prin sita adaugind cite o lingurita din zeama in care au fiert. Se pun intr-o cratita la foc, se adauga sare, untdelemn si faina si se lasa la marginea masinii, amestecind mereu cu lingura pina incep sa se umfle Mod de servire Se pun pe o farfurie si se servesc cu mujdei de usturoi si cu mamaliguta calda Mod de servire:  
Complexitate: medie


Comentarii
gabi (23/03/2014 16:42:13)
tttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeee


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 3 / 5
2 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Urzici batute
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z