SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu usturoi

 Ciuperci cu maioneza Ciuperci cu maioneza
Ciupercile se scurg de apa si se mixeaza sau se taie marunt.Apoi se face putina maioneza dintr-un ou si se amesteca cu cea din comert ca sa nu fie gretoasa.Apoi se adauga ciupercile,sarea,piperul si usturoiul. ...
 Orez cu legume Orez cu legume
ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc..usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele razuite,3 cani de apa.ciuperciile,orezul.si cubul knor!se lasa la fiert pana cand legumele,,sunt fierte aprox 15 min!se poate servi.cu pui prajit..! ...
 Cartofi aromati Cartofi aromati
Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot.Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin. ...
 Rulouri de vinata cu nuca Rulouri de vinata cu nuca
Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia ...
 Vinete umplute Vinete umplute
1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam 1,5 cm pana la fiecare capat). Se presara cu sare.2. Intr-o tigaie se incinge jumatate din cantitatea de ulei si se caleste ceapa si usturoiul 5 minute, ...
 Falafel (specific arab) Falafel (specific arab)
Nautul curata, se spala, se inmoaie 12-16 ore. Nu se fierbe dupa aceea.Apoi nautul, ceapa, patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, se dau prin masina de carne;se pun, apoi, condimentele,sarea,praful de copt,bicarbonatul.Se framinta bine;se fac, apoi, ...
 FASOLE CU CIUPERCI FASOLE CU CIUPERCI
Punem fasolele peste noapte la umflat intr-o cratita cu apa.La un volum de fasole 3 volume de apa se pun la fiert.Cind incepe sa fiarba adaugam in fasole 2 catei de usturoi sfarimati cu partea lata a cutitului,adaugam si patrunjelul in legatoare ...
 Ciuperci Gratinate Ciuperci Gratinate
1. Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt.2. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si ...
 Faole pastai cu maioneza Faole pastai cu maioneza
Se fierb pastaile in apa cu sare. Intre timp se prepara maioneza dintr-un ou crud si unul fiert. Se piseaza usturoiul marunt.Dupa ce s-au racit pastaile se amesteca cu maioneza, usturoiul, sarea, piperul (dupa gust).Se orneaza cu verdeata. ...
 Rosii umplute cu branza Rosii umplute cu branza
Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua se da prin razatoare. O parte se amesteca cu usturoiul pisat si cu untul incalzit putin. Se umplu rosiile cu amestecul obtinut, se pun in farfurie si ...
 Frigarui de pui Frigarui de pui
Se taie cubulete toate ingredientele;Se amesteca intr-un vas de plastic toate ingredientele cu uleiul de masline, sarea si piperul;Dupa ce au fost condimentate ingredientele, se pun pe bete;Se infierbanta cuptorul sau gratarul si se pun frigaruile ...
 CONOPIDA CU SOS DE SUSAN CONOPIDA CU SOS DE SUSAN
Se ia conopida si se desface in buchetele indeajuns de potrivite cat sa nu se sfarame la fiert. Se spala bine apoi se pun la fiert cam 15 minute, foc mediu, impreuna cu otetul si sare. Se incearca cu furculita si se verifica sa nu fie foarte moale. ...
 FASOLE VERDE CU MAIONEZA SI USTUROI FASOLE VERDE CU MAIONEZA SI USTUROI
Se spala, se curata fasolea si se fierbe in apa cu sare.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, pastaile de fasole se toaca marunt si se pun intr-o salatiera.Se adauga maioneza, usturoiul trecut prin presasi ...
 fasole verde cu carne  vita fasole verde cu carne vita
Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga apa fiarta sau apa in care a fiert fasolea.Cand carnea e aproape fiarta , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate,sare, boia de ...
 Chiftele din carne de porc Chiftele din carne de porc
Se toaca in robot carnea, ceapa si usturoiul. Compozitia obtinuta se amesteca cu oua, cartofi rasi, patrunjel verde, sare si piper si se omogenizeaza. Folosind faina se modeleaza chiftele, de forma rotunda sau plata. Se rumenesc in ulei incins. ...
 Cartofi umpluti Cartofi umpluti
Se fierb cartofii in coaja cu sare. Se taie cate o felie subtire de kaiser pt fiecare jumatate de cartof, iar restul se taie cubulete Ceapa, usturoiul, ciupercile , rosia, ardeiul si patrunjelul se toaca marunt, se amesteca impreuna cu cubuletele de ...
 Aperitiv delicios Aperitiv delicios
Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor. Daca compozitia este prea ...
 Fasole batuta Fasole batuta
Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere). Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.Cand a ...
 conopida cu mustar si usturoi conopida cu mustar si usturoi
se opareste conopida, se scurge, apa se pastreaza, se prepara sosul din margarina, lapte, faina, sare, mustar iute< intr-un vas se calestye in ulei de masline conopida buchetele-fasii, se adauga sosul si usturoiul zdrobit, dar si condimente cum ar ...
 Ciuperci cu maioneza si usturoi Ciuperci cu maioneza si usturoi
Se oparesc ciupercile si se curata de pielite, dupa care se lasa la racit si la scurs. Se pot folosi si ciuperci de la cutie. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza, dupa care se freaca cu ulei obtinind pasta de usturoi. Aceasta se amesteca cu ...
1-1011-2021-3031-35
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu usturoi - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z