SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ulei

 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Vinete pane cu sos de usturoi Vinete pane cu sos de usturoi
Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora. Intre timp pregatiti sosul de usturoi: Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati ...
 Tabbuleh Tabbuleh
Se spala graul bine, apoi se strecoara. Se pune graul intr-un castron impreuna cu sucul de la 3 lamai si se lasa cateva minute sa stea deoparte.   Se toaca patrunjelul si menta fin. Rosiile se taie marunt si se adauga peste graul inmuiat.   ...
 Baba Ghanouj Baba Ghanouj
Se prajesc vinetele, apoi se curata de coaja, se scurg, apoi se toaca marunt. Se piseaza usturoiul si se omogenizeaza cu sare, se adauga peste vinetele tocate  Se toarna tahina, ulei de masline si zeama de lamaie, apoi intreaga compozitie se ...
 Placinta cu ardei gras Placinta cu ardei gras
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade. Ingredientele blatului se amesteca si se framanta pana devin o coca uniforma.Vanata se taie felii in lungime , ardeii in felii destul de late, tot in lungime si se prajesc separat in ulei, pana sunt destul de ...
 Icre de fasole boabe Icre de fasole boabe
Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa de seara pana dimineata pentru a fierbe mai usor. Se pune la iert. dupa ce a dat cateva clocote se schimba apa.Eu schimb apa de 2-3 ori.Se lasa la fiert pana cand bobul de fasole devine sticlos si coaja se ...
SUFLEU CU BROCCOLI
Se spala broccoli, se desparte in buchetele mici. Se procedeaza ca si la conopida; se taie partea cotorului si se curata de frunze. Se pune la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 7 minute. ...
 Caltabos Caltabos
Se caleste ceapa cca 2 minute in ulei. se spala orezul si se pune la inmuiat in apa calduta pentru approx.10 minute. Se amesteca carnea cu orezul si cu ceapa calita, se pune piper macinat 1 lingurita si 1 lingurita de sare. Se amesteca bine. Din ...
 Creier pane Creier pane
Asezonam creierul cu sare, piper, batem cele 2 oua cu faina si putina sare. Dam creierul prin pasta de ou cu faina. Intr-o tigaie incingem ulei si prajim creierul pane pe o parte si pe cealalata pana se rumeneste. Atentie focul trebuie sa fie ...
 Tartine cu ciuperci Tartine cu ciuperci
Aluatul de foetaj se intinde pe masa , se taie in patrate potrivite , cat sa poata imbraca niste forme de tartine . Formele se ung cu ulei si se imbraca cu bucatile de aluat in interior. Ciupercile si ceapa se curata , se spala , se scurg si se toaca ...
 Quiche cu ton Quiche cu ton
se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine. intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se  pune si tonul scurs bine si peste el ...
Chec de ciuperci
Curatam si spalam ciupercile, le tocam. Calim ceapa si razuim morcovul. Cand ceapa e sticloasa adaugam morcovul ras si dupa 5 min adaugam cipercile. Cand sunt bine facute adaugam patrunjelul si sare dupa gust. Faina se amesteca cu praful de ...
 Lutica Lutica
Se coc vinetele si rosiile.Se curata, se lasa la scurs si se mixeaza, se adauga uleiul, usturoiul pisat si sarea. Se servesc tartinabile (pe paine prajita sunt delicioase) sau ca salata. ...
 Saratele cu branza la aparatul de vaffe Saratele cu branza la aparatul de vaffe
Dizolvam drojdia in apa calduta, ouale le batem si le amestecam cu apa, adaugam si uleiul, razuim branza pe care o amestecam cu restul ingredientelor. Cu tehnologia asta totul este mai sumplu. Am pus toate ingredientele in masina de paine, am adaugat ...
 Legume de vara la cuptor Legume de vara la cuptor
Am pus toate legumele la copt, inclusiv ceapa si usturoiul. Pe masura ce s-au copt le-am curatat de pielite si samburi, apoi le-am taiat fasii. Rosiile le-am taiat in doua, ceapa rondele si usturoiul l-am strivit cu tot cu foi. Am aranjat legumele ...
 Varzari cu varza dulce Varzari cu varza dulce
Am pregatit intr-un castron ingredientele pentru paine. Am amestecat apa calduta cu ouale, zaharul, sarea, uleiul, laptele praf si drojdia pana s-au dizolvat complet, apoi am pus acest amestec in vasul de la masina de facut paine si am adaugat ...
 Sufle de ciuperci cu crutoane Sufle de ciuperci cu crutoane
Se amesteca toate ingredientele si se pun intr-un vas de Jena  uns cu margarina RAMA sau unt, iar deasupra se pune oul amestecat cu cascaval si se presara marar. Se baga in cuptorul incins si se lasa 30 minute pana se rumeneste pe deasupra. ...
 Tarta cu spanac si telemea Tarta cu spanac si telemea
Se framanta aluatul si se intinde in forma de tarta. Spanacul se scurge bine si se amesteca cu telemeaua data prin razatoare, ouale si condimentele. Se toarna umplutura in tava, se niveleaza si se coace 30 de minute. ...
 Tian cu dovlecei si rosii Tian cu dovlecei si rosii
Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime. Intr-o tava unsa cu ulei de masline, punem alternativ felii de dovlecel si de rosii. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 15 ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama. Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-64
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ulei - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z