SiteDeBucate » Aperitive » Icre de fasole boabe

Icre de fasole boabe

Categoria Aperitive

Ingrediente - Icre de fasole boabe


500g. fasole boabe
3 cepe
2 morcovi
sare,schinduf
5 catei de usturoi
ulei de masline
Mod de preparare - Icre de fasole boabe
Se alege fasolea, se spala si se lasa in apa de seara pana dimineata pentru a fierbe mai usor.
Se pune la iert. dupa ce a dat cateva clocote se schimba apa.Eu schimb apa de 2-3 ori.Se lasa la fiert pana cand bobul de fasole devine sticlos si coaja se desface usor.Pentu icre eu curat coaja de pe fiecare bob. Cand fasolea este aproape fiarta si am decojit boabele adaugam ceapa,morcovul,sarea si putin schinduf.Lasam la fiert pana cand fasolea este bine fiarta( daca strangi bobul intre degete se sfarma usor). Se scurge zeama, se mixeaza adaugand usturoiul si cateva picaturi de zeama de lamaie si ulei de masline.Se serveste ca garnitura la diferite fripturi sau paine.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Icre de fasole boabe
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z