SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu sare

 Ciuperci pane Ciuperci pane
Ciupercile ,se spala si se lasa un pic sa se scurga apa de pe ele, apoi ori se lasa sa fie intregi,in cazul in care sunt mai micute , ori le taiati. Se poate folosi si ciupercile intregi din cutii nu e nici o problema. ...
 LEGUME IN ASPIC LEGUME IN ASPIC
Gelatina se inmoaia cu putina apa.Se curata morcovii, se spala, 4 dintre ei se taie in fasii , iar restul in rondele. Se fierb in aburi. Se curata ceapa si se toaca. Rosiile se oparesc, se scoate pielita, se taie si se scot semintele.Gelatina se ...
 Rulouri de vinete Rulouri de vinete
Taiati vinetele in felii, pe lungime, fara a le curata de coaja. Ungeti-le cu ulei pe ambele parti, sarati-le, piperati- le si prajiti-le pe gratar. Lasati-le la racit. Intre timp, taiati telemeaua, ardeiul si rosiile in bastonase, aproximativ egale. ...
 Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti Rulouri de somon afumat cu salata de castraveti
Aceasta salata de castraveti este de origine asiatica si are o deosebita raspandire printre acesti locuitori intrucat se prepara usor si are o aroma deosebita. Pentru a pregati aproximativ 20 de astfel de rulouri rezervati-va 30-40 de minute, ...
 Crochete de pasare Crochete de pasare
Dati pieptul de pui prin masina de tocat carne, impreuna cu painea stoarsa de lapte. Adaugati 1 ou, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Framantati bine compozitia, apoi formati crochetele. Dati-le prin faina, apoi prin ou batut, ...
 Pateu din rosii Pateu din rosii
Rosiile se tin trei minute in apa fierbinte si apoi se decojesc si se sfarama. Telina se taie in bucatele mici si se mixeaza rosiile si telina. Se adauga sare, zeama de lamaie, suc de rosii, piper si se amesteca foarte bine. Compozitia se pune ...
 Paine cu usturoi Paine cu usturoi
Se cresteaza bagheta de paine la intervale de 4 cm fara sa fie taiata complet. Usturoiul se curata si se toaca marunt, se amesteca cu untul, sarea, verdeata si mirodeniile. Compozitia obtinuta se introduce in crestaturile din paine. Bagheta ...
 Evantaie de cartofi Evantaie de cartofi
Curatati cartofii de coaja, taiatii in felii subtiri numai pana la jumatate, fara sa se desprinda feliile. Puneti-i la fiert in apa cu sare. Fierbeti-i doar 10 - 15 minute, apoi scurgeti-i de apa si lasati-i sa se raceasca. Taiati cascavalul in ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 Rosii umplute cu conopida Rosii umplute cu conopida
Taiati un “capacel” la partea de deasupra a rosiilor, goliti-le de miez, presarati-le cu sare si lasati-le cu gura in jos sa se scurga 10 minute. Desfaceti conopida in buchetele si puneti-o la fiert in apa cu sare. Cartofii curatati, ...
 Sparanghel cu sos de susan Sparanghel cu sos de susan
O legatura sparanghel.(am incercat sa adaug la ingrediente din pacate nu exista data- base a site-ului) Se taie coziile de la sparanghel, (partea mai lemnoasa). Intr-o oala mai lata sau o tigaie mai adinca se pune nu prea multa apa, cu un pic de ...
 Tarta cu ceapa, praz si cascaval Tarta cu ceapa, praz si cascaval
Puneti faina pe planseta de lucru, faceti in mijlocul ei o adancitura in care puneti drojdia de bere sfaramata si amestecata cu zaharul, 100ml apa calduta si 1 lingurita faina. Lasati 10 - 15 minute sa creasca maiaua si apoi framantati un aluat mai ...
 Linte cu somon Linte cu somon
Se taie somonul afumat in cuburi si se pune la rece. Lintea verde se pune in apa rece, cu aproximativ jumatate de ora inainte de a fi pusa la fiert. Se curata ceapa si morcovul apoi morcovul se taie in cubulete si ceapa se toaca ...
 Rosii prajite Rosii prajite
Rosiile se taie in felii destul de groase si se dau cu sare. Se lasa asa timp de 10 minute. Se dau prin faina, se prajesc, se presara putin patrunjel verde si se stropesc cu mujdei. Simplu si bun! Pofta buna! ...
 Gulii umplute cu ciuperci Gulii umplute cu ciuperci
Curatati guliile, spalati-le si scoateti-le cu o lingura miezul, astfel incat peretii sa ramana suficient de grosi (circa 5mm). Puneti guliile la fiert in apa cu putina sare si fierbeti-le 15 minute. Intre timp, curatati ciupercile, spalati-le , ...
 Strudel cu ciuperci de padure Strudel cu ciuperci de padure
Caliti in unt ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca adaugati ciupercile taiate in felii subtiri, si vinul. Lasati vasul pe foc potrivit pana cand se inmoaie ciupercile. Opriti focul si lasati amestecul la ...
 Ardei copti cu sardele si masline Ardei copti cu sardele si masline
Se spala ardeii si se pun la copt pe plita sau pe un fund de metal. Se baga intr-un vas, se sareaza si se pune capac, ca sa li se scoata pielita mai usor. Se curata de coaja, apoi se taie fiecare in doua si li se scot semintele. ¥ Se curata ...
 Telina cu masline Telina cu masline
Telina se spala, se curata si se taie in felii groase de 2­0 cm, care se tin cateva minute in apa rece. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Maslinele se introduc in apa clocotita si se oparesc. Patrunjelul verde se spala si se taie ...
 Chiftelute de miel in sos Chiftelute de miel in sos
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu 1 ou, parmezanul dat pe razatoarea mica, pesmetul, sare si piper dupa gust. Omogenizati bine compozitia obtinuta, apoi formati cu palmele umezite mici chiftelute sferice si tavaliti-le prin faina. Treceti ...
 Porumb fiert Porumb fiert
Porumbul este foarte sanatos. Tocmai de aceea vreau sa va dau o reteta de porumb fiert. Porumbii se curata, li se rup varful si se pun la fiert in apa. Se acopera cu cateva frunze si cu un capac. Se fierb nu mai mult de 20 de minute si se lasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-105
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu sare - Pagina 58
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z