SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu porc

 Rulada de clatite umpute Rulada de clatite umpute
Se fac 8 clatiteCarnea si ficatul se fierb, ceapa se caleste, se dau pe masina impreuna cu painea muiata in lapte,se condimenteaza si se adauga 2 oua.Cu aceasta comozitie se umplu 6 clatite.Doua foi de clatite se asaza intr-o tava de chec unsa cu ...
 Muschi de porc umplut Muschi de porc umplut
Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile, carnatii si se ruleaza. Se prinde cu scobitori sa nu iasa umplutura, se pune intr-o tava si se adauga 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Toba de porc Toba de porc
Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile de dafin,boabele de piper si boabele de coriandru spumandu-se incontinuu.Carnea fiarta se taie in cubulete de ...
 Snitel porc rosu Snitel porc rosu
Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider 15 minute.Separat se bat ouale, impreuna cu mustarul, bulionul, faina, un varf de lingurita de sare. La final se adauga apa minerala pentru a elimina ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT PIEPT DE PORC UMPLUT SI TAPETAT
Pieptul de porc se spala, se lasa sa se scurga bine de apa si se taie apoi pe lung, fasii de aproximativ 2 – 2,5 cm. Se toaca separat carnea si se amesteca cu oul, cu patrunjelul si ceapa tocate marut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. ...
 Carne  cu salsa de ton Carne cu salsa de ton
Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3 ore, depinte de carne, si lasati-o sa se raceasca in apa in care a fiert. Dupa racire o scoateti si o taiati feliute subtiri cu un cutit foarte ascutit. ...
 drob de miel drob de miel
Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul tocat, carnea tocata, sare, condimente si oua. Se unge o tava si se baga la cuptor 20 -30 minute. ...
 Frigarui Frigarui
Am pus carnea in apa amestecata cu vin rosu ,sare ,piper, dafin...Intre timp am curatat si taiat cartofi impreuna cu 2 morcovi si i-am fiert pe jumatateLe-am insirat pe frigaruie,invelind ceapa in bucatelele de carne ,alternand carnea cu ...
 Deliciu Deliciu
Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc si se pune intr-o tava de marime adecvata unsa cu unt , prima bucata de carne si se rade 50 gr cascaval pe toata ...
 Chec din carne de porc Chec din carne de porc
Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung. Amestecam carnea tocata cu condimentele (cine nu vrea sarat pune mai putin din punga de Fuchs).Luam o tava de cozonzc, o ungem cu ulei, punem o ...
 MIC DEJUN CONSISTENT MIC DEJUN CONSISTENT
Ouale fierte tari se curata, se taie in jumatate cu un cutit ondulat, Taiem cabanosul in 3, il despicam la capete si il prajim la foc potrivit, dupa care il scoatem pe un servetel de hartie absorbant. Taiem feliile de kaizer si de sunca in 2.Pe o ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc.Recunosc ca mi-au iesit foarte bune aceste vinete.Am taiat vinetele in doua(pe lungime) si am scos miezul(lasand peretele vinetei de 1 cm) si ...
 Picanterii Picanterii
Stergem ciupercutele cu un servet umed, si indepartam piciorusele (le vom folosi la pateuri…).Intr-un bol batem putin ouale. Ardeiul iute, il spalam, il sectionam, ii scoatem semintele si-l maruntim bine.Carnatii ii scoatem din mat si-I sfaramam cu ...
 Creier pane Creier pane
Creierul se pune la fiert in apa cu sare aproximativ 20-25 minute. Se pune la scurs, iar dupa ce s-a mai si racit se trece prin ou batut cu sare si piper, apoi prin faina alba si prin pesmet.Se prajeste in ulei incins pe ambele parti, apoi se aseaza ...
 chiftelute inteligente chiftelute inteligente
se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul se toc marunt,usturoiul il pisam,oualele se bat iar piinea se pune ne inmuiata.dupa acea se pun toate intr-un vas unde se amesteca zdrobind creierul ...
 Rulada de porc cu spanac Rulada de porc cu spanac
Spanacul se opareste si se scurge ,daca e congelat se pune direct in tigaia cu unt.Ceapa se taie marunt si se adauga si ea impreuna cu usturoiul.Se lasa pe foc pana scade toto sosul lasat.Se bat ouale cu un praf de sare si piper si se adauga la ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara, se condimenteazacu sare, piper, cimbru, usturoi, boia de ardei dulce apoi il lasam la macerat 3-4 ore la ...
 Suberec Suberec
1.Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda si se framanta pana nu se lipeste de mana ( eu aluatul il fac la robot si iese foarte bine ). Se lasa la odihnit aluatul. Intre timp se face umplutura:2.Se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu porc - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z