SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu porc

 Platou aperitive Platou aperitive
Pentru frigarui(picio spaniola) se taie salamul subtire cu masina daca aveti daca nu, cu un cutit,ardeiul in triunghi cel rosu si verde,castravetele feli rotunde,cascavalul cubulete mici,rosii cherry intregi, pifteleutele la fel. Se incepe a se ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Punem muschiul la fiert, dupa ce indepartam spuma adaugam toate legumele. La mine nu au intrat si cartofii in vas asa ca i-am fiert la urma. Dupa cum vedeti am facut un castron maare de salata. Buun, dupa ce au fiert toate legumele si carnea, le ...
 Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean
Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune. Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de ...
 Budinca din creier Budinca din creier
De obicei fac acest fel, cand pregatesc creier pane, si atunci imi raman o gramada de bucatele mici de creier. Acesta se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, apoi se stecoara si se da la rece.Ceapa taiata marunt se caleste in unt si putina apa pana se ...
 Piftie Piftie
Se spala bine carnea apoi se pune la foc cu morcovul,ceapa ,boabele de piper si sarea si se lasa sa fiarba la foc mic 4 ore aproximativ (intre timp se mai spumeaza carnea). Apoi se pune usturoiul pisat si gelatina  si se mai lasa sa fiarba ...
 Gustare pentru udatori Gustare pentru udatori
Se aseaza frumos  toate ingredientele pe un platou ...
 Chiftelute cu verdeata Chiftelute cu verdeata
Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata , sare si piper . Se amesteca bine , la sfarsit se pune bicarbonatul stins cu zeama de lamaie . Se formeaza din compozitie bilute care se prajesc in ulei incins . Pentru diversitate ...
 Crenvusti umpluti Crenvusti umpluti
crestam crenvustii pe mijloc, in asa fel incat sa ramana prinsi, iar in crestatura punem putina smantana, branza topita, cascaval si pastrama. dam la cuptor pt cca 10 min, pana se topeste cascavalul. ...
 Cutiuta din paine crocanta Cutiuta din paine crocanta
Se ia bagheta de paine, se taie la capete, apoi se decupeaza un capac dreptunghiular in mijloc, se coate miezul .Se amesteca miezul cu un ou batut si verdeturi, sare si piper, se umple cutiuta de paine.Apoi adaugam alternand felii de speck uscat ...
 Ciupercute ingrasate Ciupercute ingrasate
Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul, ardeiul, dovlecelul, vanata, kaizerulcubul de branza si verdeata.Amestecam totul si apoi 'ingrasam ' ciupercile. Ungem tava cu putin unt, incingem ...
 Aperitive pentru copii adunate de la lume Aperitive pentru copii adunate de la lume
Sarpele se face celmai simplu taind rondele de castravete si cu gura unui opahar taiati discuri de sunca/salam si cascaval cam de aceeasi marime.ungeti cu putina crema de branza ca sa stea lipite si le aranjati alternativ.Capul sarpelui va fi un ...
 Drob de Craciun Drob de Craciun
 Ficatul se pune la fiert in apa cu sare.Cand este gata fiert se scurge de apa si se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea de poc,usturoiul si ceapa. Acest amestec se inabuse in putin ulei.Se lasa sa se racoreasca si se amesteca apoi cu ...
 Carnati ca la mama acasa Carnati ca la mama acasa
Se toaca carnea,se piseaza usturoiul,se taie marunt ardeiul iute. Se face urmatorul amestec:carne ,usturoi,sare,piper si ardei iute.Se framanta bine,bine pentru o omogenizare uniforma si se mai adauga si putina apa sau zeama de carne. Cu aceasta ...
 Acadele aperitiv Acadele aperitiv
Se toaca pulpa bine  sa fie carnea macina ta mai marunt Vinetele se cresteaza 4 -6 si se inabusesc putin(asa cu coaja cu tot) dupa care se lasa la recit apoi se toaca si ele Cartofi se rad prin razuitoare sau se toaca paine se inmoaie in putin ...
 Chiftelute cu garnitura Chiftelute cu garnitura
Se pregateste carnea se ameteca bine cu ouale ,sarea piperul si cartoful razuit bine si morcovul si paine inmuiata in putin lapte,se pune si ustroiul pisat marunt si patrunjel verde si se ameteca bine apoi se fac chiftelute  mai mari care se ...
 Hamburger de primavara Hamburger de primavara
Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa ...
 "Delicii" la gratar "Delicii" la gratar
se spala carnea,se usuca si se portioneaza,apoi se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.legumele se spala,se usuca apoi dovleceii se feliaza iar ciupercilor li se indeparteaza coditele.uleiul se amesteca cu sosul de soia si condimentele si cu acest ...
 Snitele de porc Snitele de porc
Carnea se bate putin apoi se sareaza si se pipereaza Oul se bate bine cu putina sare Se dau bucatelele de muschi prin faina apoi prin ou ,din nou prin faina si apoi din nou prin ou (eu asa obisnuiesc sa le dau de 2 ori) apoi se prajesc in ulei foarte ...
 Platou cu aperitive Platou cu aperitive
Sunca se umple cu salata de beouf apoi se ruleaza si am pus cate o masline neagra la capat Rulada de curcan se baga la cuptor inante 20-30 minute intr-un vas cu putin unt,apoi se lasa la racit(cald nu se poate taia bine)dupa care se taie feliute de 1 ...
 Tarta '3 stele' Tarta '3 stele'
Se framanta un aluat fraged din faina cernuta la temperatura camerei, untul rece dat pe razatoare si galbenusul.Se da un praf de sare.se intinde o foaie si se aseaza intr-o tava de tarta cu marginile ondulate. Tocam cubulete ardeii colorati, ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu porc - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z