SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu porc

 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Piciorusele de la ciuperci, muschiul file, pieptul de pui, le-am taiat bucatele. Morcovul si cascavalul le-am dat pe razatoare. Toate componentele le-am pus in robot si le-am mixat pana cand au devenit pasta. Cu pasta obtinuta am umplut palariile de ...
 Budinca din carne tocata Budinca din carne tocata
Sotam ceapa taiata marunt si ardeiul gras taiat cubulete  in putin unt.Carnaciorii ii taiem bucati mici si ii adaugam si pe ei si mai tinem pe foc cateva minute. Se toaca carnea ,se pune intr-o tigaie si se inabuse  pe foc potrivit ...
 Tortilla cu sunca Tortilla cu sunca
Se curata cartofii ,se taie cubulete mici si subtiri se prajesc intr-o tigaie de teflon de preferat (altfel riscati sa se prinda )cu 3-4 linguri de ulei si putina sare cu un capac acoperiti,se  amesteca din cand in cand(aproximativ in  10 ...
 Cornulete sarate Cornulete sarate
Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine. ...
 Snitele rulate cu sunca si mozzarella Snitele rulate cu sunca si mozzarella
carnea de porc se taie felii subtiri ( eu am folosit gata portionata) si se bate cu ciocanul de snitele ff fin, dar sa nu se rupa( eu cand bat carnea,  stropesc cu putina apa, asa nu se rupe si nu se leaga de fundul de lemn)., se sareaza si ...
 Chiftelute de pui cu surpize Chiftelute de pui cu surpize
Se inmoaie feliile de paine in lapte . Cartofi se curata si se toaca sau se rad prin razuitoare. Se amesteca carnea cu painea inmuitata in lapte , cartofii, usturoiul, 2 oua intregi , faina(2-3 linguri) si patrunjelul verde tocat, sare si piper. Se ...
 Parjoale "by Anisoara" Parjoale "by Anisoara"
Se amesteca bine carnea tocata cu sare,piper ,usturoiul pisat marut,ceapa tocata fin ,ouale si feliile de paine inmuiate in lapte caldut si patrunjel verde tocat. Se formeaza in mana parjolute se dau prin oul batut apoi prin faina, din nou prin ...
 Micul dejun pentru campioni Micul dejun pentru campioni
Se papa tot..la final se bea ceasca de ceai verde caldut cu un strop de lamaie, ca japonezii si chinezii (care beau ceai verde caldut dupa fiecare masa.. si de aceea au una din cele mai mari sperante de viata din lume); ...si ziua poate incepe ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se adauga faina si laptele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da aluatul la frigider ptr aprox. o ora.  Ciupercile (sau carnea) se spala si se curata (daca este cazul) si se toaca marunt. Se curata si ...
 Placinta cu carne Placinta cu carne
Aluatul il asezam la dezghetat. Ceapa o curatam,o spalam si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il ram pe razatoare. Rodiile decojite le dam prin blender sau pe razatoarea mica. Ciupercile le spalam bine in cateva ape si le tocam ...
 Rulada de porc cu carnat si cascaval Rulada de porc cu carnat si cascaval
Carnea de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pentru snitele, se ung cu mustar si se aseaza felii de castraveti murati alternand cu felii de sunca si cascaval(daca nu doresti sa pui felii de cascaval poti sa-l dai prin razatoarea mica) iar in ...
 Jumari Jumari
Se curata slanina de soric daca e cazul, se taie bucati mari si se pune la topit intr-o oala mare, la foc mic. Se amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn pana se micsoreaza jumarile si plutesc in untura. Dupa ce s-au racit un pic se scot cu o ...
 Chiftelute de vita in sos de morcovi Chiftelute de vita in sos de morcovi
1. Curatati morcovii si cartoful, spalati-i, taiati-i in cubulete si puneti-i in 1 l apa, pentru circa 30 de minute. Intre timp, dati prin masina de carnea tocata si slanina. Adaugati pesmetul inmuiat in lapte, ouale, parmezanul, usturoiul tocat ...
 Chiftelute infasurate Chiftelute infasurate
Taiati coaja feliilor de paine si inmuiati miezul in lapte. Amestecati intr-un castron mai mare carnea tocata cu coriandrul tocat cat mai marunt, ouale, usturoiul tocat marunt, miezul de paine inmuiat, sosul de soia si potriviti de sare si piper. ...
 Rulouri din mamaliga Rulouri din mamaliga
Curatati si spalati ceapa si morcovul, taiati-le in bucati mici. Taiati cat mai marunt sunca, puneti-o in vasul cu ceapa. Adaugati putin ulei si putin unt si caliti-le la foc potrivit. Adaugati 2 linguri apa calda, carnea macinata si tineti vasul la ...
 Chifetele economice la cuptor Chifetele economice la cuptor
Amestecati carnea tocata cu morcovii dati pe razatoare, ceapa, usturoiul, verdeata, tocate cat mai marunt si painea inmuiatasi stoarsa bine. Adaugati si ouale, potriviti de sare si piper si omogenizati bine amestecul. Formati cu palmele umezite in ...
 Rulouri de sunca si salata beouf Rulouri de sunca si salata beouf
Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.Cand sunt fierte legumele si carnea, le ...
 Chiftele de carne cu fulgi de ovaz Chiftele de carne cu fulgi de ovaz
Pui fulgii intr-un castron, torni lapte si ii lasi sa stea un pic. Toci carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, adaugi ou, sare, un praf concentrat de legume, piper, chimen si patrunjel. Framanti bine si imparti in cate bucati vrei, in functie de ...
 Chiftelute lovistene Chiftelute lovistene
Amesteci carnea tocata cu ceapa tocata, adaugi galbenusurile, cartofii fierti si pasati si usturoiul pisat. Amesteci bine, adaugi sare si piper dupa gust, dupa care pui albusurile batute spuma si verdeata. Formezi chiftelute de marimea unei nuci, le ...
 Porc picant crocant Porc picant crocant
Bucatelele de carne se condimenteaza picant , se dau prin amidon si se prajesc in ulei la foc iute pe toate partile. Se servesc calde . Pofta buna! ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu porc - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z