SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu mazare

 Omleta cu branza de capra Omleta cu branza de capra
Baconul se taie marunt si se pune la prajit in putin ulei, se adauga ouale batute, se amesteca 2-3 minute si se adauga mazarea si patrunjelul tocat marunt, se mai las cateva minute. Se ia de pe foc si se pune intr-o tava rotunda, deasupra se pun ...
 mazare cu smantana mazare cu smantana
Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece si se continua fierberea , amestecand continuu . Se adauga mazarea , sare, zahar, smantana , 500 ml de lichid in care a fiert mazarea si se continua fierbera ...
 Quiche cu pangasius Quiche cu pangasius
Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigider o ora.Pregatim umplutura: batem bine ouale, smantana, ...
 Salata arici Salata arici
Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata adaugam cartofii. Pieptul de pui il taiem cubulete, la fel procedam si cu morcovul, patrunjelul, telina, cartoful si castravetii. Amestecam totul cu ...
 orez exotic orez exotic
Cirnaciorii se pun la prajit, cind sint gata se scot pe o farfurie.Legumele si ciupercile taiate marunt se pun la inabusit si ele pt 2 minute, se amesteca, se adauga si orezul se amesteca in continuare, se pun cirnaciori si restul de ingrediente ...
 Sambusek(placinte prajite;specific arab) Sambusek(placinte prajite;specific arab)
Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se obtina un aluat,care se poate intinde cu facaletul.Se lasa sa se odihneasca cca20 minute.Umplutura se face asa:ceapa,pestisori,se prajeste in vreo 4 ...
 Salata beouf Salata beouf
Legumele se curata si se fierb, la fel si pieptul de pui.Se lasa sa se raceasca si se toaca in cubulete. Gogosarul si castravetii trebuie scursi de zeama. Apoi se amesteca toate si se adauga maioneza.Intr-un castron se pune un galbenus fiert tare, se ...
 Pastida (placinta cu ciuperci) Pastida (placinta cu ciuperci)
Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.Lasam sa se raceasca.La urma adaugam si boabele de porumb.Intr-o tava unsa cu margarina, punem ...
 Salata boeuf Salata boeuf
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Dupa ce se aduna spuma se adauga legumele curatate, spalate taiate cel mult in jumatate, si un praf de sare. Dupa ce carnea si legumele sunt fierte( dar sa ramana putin "al dente") se ...
 Sufleu de legume cu branza Sufleu de legume cu branza
Legumele, daca sunt proaspete,se vor opari putin in apa cu sare, daca sunt congelate se spala sub un jet de apa si se lasa la scurs.Cartofii se fierb pe jumatate, se taie in patru si se adauga peste legume.Branza de oaie se da pe razatoarea mare sau ...
 Salata Mexicana de Porumb Salata Mexicana de Porumb
Se amesteca ingredientele si se asezoneaza cu piper si sare, dupa gust. ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Se amesteca faina cu praful de copt.Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul, laptele, mezelurile, legumele si verdeata. Albusurile batute bine spuma, se adauga si ele , apoi faina.Daca e prea moale , se mai pune faina, daca e prea tare , se ...
 Aperitiv delicios Aperitiv delicios
Se amesteca faina cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu uleiul, laptele, mezelurile, verdeata si legumle. Albusurile le batem separate si le adaugam in compozitia de galbenusuri apoi adaugam faina , amestecand usor. Daca compozitia este prea ...
 Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop) Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)
Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa ...
 Salata mexicana Salata mexicana
Conservele de peste de scurg de apa si se amesteca cu porumbul, mazarea , sare, piper, si zeama de lamaie apoi peste se pune maioneza. Eu o sevesc asezata in farfurioare peste 2 foi de salata verde.Pofta buna! ...
 Salata rusa cu ton si rulada cu sunca Salata rusa cu ton si rulada cu sunca
Se pun la fiert cartofii ,morcovii si ouale intr-o oala cu apa si sare.Dupa 10 min se scot ouale si lasam cartofii si morcovii sa fiarba in continuare .Intre timp ,scurgem bine tonul de ulei,taiem castravetii marunt,mazarea o scurgem de zeama ...
 Rulada cu ton Rulada cu ton
Se intinde foaia de aluat, se unge cu cele 2-3 liguri de sos de rosii sau bulion, se presara tonul, apoi boabele de porumb (mazare) si ardeiul gras taiat cubulete; se adauga putin praf de usturoi, busuioc, piper si sare. Se ruleaza, dupa care se taie ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu mazare - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z