SiteDeBucate » ciocolata

Retete cu ciocolata

 Eclere Eclere
Intr-o olita se pun la fiert apa uleiul si sarea.Cand da primul clocot se adauga toata faina luandu-se de pe foc se amesteca repede trecand iar pe foc dar nu direct pe flacara se mai amesteca de cateva ori pina ce aluatul se dezlipeste de pe fundul ...
 Tiramisu Tiramisu
Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul pana face spuma. Se adauga galbenusurile (sau si albusurile batute spuma si incorporate). Se pune cafea intr-o farfurie, se tavalesc piscoturile prin ea apoi se aranjeaza in tava. Peste piscoturi se ...
 Prajitura Figaro, reteta mamei mele Prajitura Figaro, reteta mamei mele
Se freaca margarina (la temperatura camerei) cu zaharul pana se face spuma, se amesteca cele 2 linguri de cacao in crema rezultata, se adauga galbenusurile, unul cate unul. Se pun aromele, dupa aceea ceasca de lapte si la sfarsit faina amestecata cu ...
 Cheesecake Brownie Cheesecake Brownie
Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la copt.Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia. Punem intr-un ...
 Broscute Broscute
Se sparg ouale se amesteca cu 1 cana zahar,apoi adaugam 1 cana uleiul si 2 cani faina,punem amoniacul dupa ce il stingem intr-un paharel cu putin otet,amestecam pina devine o coca omegea.Se ung formele cu putin ulei,le bagam in cuptor cam 15 ...
 Nuci Nuci
Se freaca margarina cu zaharul pina devine spuma apoi se pun ouale,o lingura amoniac stins in lapte,apoi adaugam faina amestecam pina devine o coca elasteca,se da la rece 1/2 ora.O scoatem din frigider si incepem sa facem bilute mici pe care le ...
 Pricomigdale cu ciocolata Pricomigdale cu ciocolata
Amestecam bine migdalele cu 200 gr zahar, adaugam ciocolata si un albus nebatut. Separat, batem spuma albusurile cu 50 gr zahar. Incorporam albusurile in compozitia de migdale.Tapetam o tava cu hartie de copt si le coacem in cuporul bine incins cam ...
 Prajitura cu ciocolata Prajitura cu ciocolata
Batem albusurile spuma cu un vf de sare si adaugam treptat zaharul.Incorporam pe rand ciocolata si toate fructele uscate, adaugam esenta de rom, vanilia. Tapetam cu hartie de copt o tava mica de tort si punem compozitia in cuptor la foc mediu.O lasam ...
 Patratele cu ciocolata Patratele cu ciocolata
Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul amestecand continuu.Tapetam o forma (20/30cm) cu unt si faina si coacem blatul la foc mic pentru 40-50 minute. Lasam sa se raceasca ...
 Tort Carioca Tort Carioca
Blaturile.Ambele blaturi se pregatesc in felul urmator:galbenusele sa freaca cu zaharul pina devin cremoase, dupa care se adauga ingredientele in ordinea enumerarii lor, pentru fiecare blat in parte.Se coc la foc potrivit, in tava unsa si infainata ...
 Biscuiti cu gropite Biscuiti cu gropite
Se amesteca toate ingredientele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min.Se scoate aluatul si se imparte in bilute mici .Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar ,iar apoi ...
 Cuburi ciocolatoase Cuburi ciocolatoase
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si se ...
 Laura s Perlen by Laura S. Laura s Perlen by Laura S.
1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din el care se intind pe masa de lucru cu o gr.de ca.3 mm.Se decupeaza rondele cu un diamtru de 2,5-3cm.Se aseaza pe o tava captusita cu hirte de copt si se ...
 fursecuri cu stafide fursecuri cu stafide
se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si la sfarsit stafidele stoarse de apa si coaja de portocala;se pun gramajoare cu lingurita la distanta de 3 cm intre ele pt.ca se latesc la copt-se coc ...
 Tort Camasa Liviu Tort Camasa Liviu
Preparare:Se prepara crema caramel astfel: se pune intr-un vas de plastic 1 pahar cu lapte , 1/2 cutie frisca lichida Hulala, 1 cutie de praf de crema de zahar ars cu 1/2 din pliculetul de sirop de caramel din cutie, 2 linguri din sticla de sirop de ...
 choco joben choco joben
Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.Se rupe ciocolata in bucatele ...
 Biscuiti cu bezea Biscuiti cu bezea
blatul :Sr freaca untul cu 8 linguri de zahar,se incorporeaza galbenusurile unul cate unul si biscuitii cu nuca macinata.Cu o lingura inmuiata in apa se intinde blatul in tava(lingura trebuie inmuiata des pentru a nu se lipi aluatul de ea),tava ...
 Prajitura din piscoturi Prajitura din piscoturi
Se iau 2 cani de lapte (aprox. 500ml), se pun pe foc si se adauga cele 2 plicuri de ness. Se prepara mai apoi cremele de ciocolata si tiramisu conform modului de pregatire de pe ambalaj (se foloseste restul de 500ml de lapte).Pe un platou se aseaza ...
 Negresa cu mere Negresa cu mere
Topim ciocolata cu untul,iar cand se raceste adaugam ouale pe rand,batand bine cu mixerul dupa fiecare.Punem apoi zaharul,faina amestecata cu praful de copt si la urma merele curatate,taiate bucati si stropite cu lamaie.(eu le-am pus direct fara sa ...
 FOI CU CREMA DE NUCA FOI CU CREMA DE NUCA
Foi: se amesteca toate ingredientele si se framanta putin si se imparte aluatul in trei si se coc foi pe dosul tavii.Pentru crema se pune zaharul la topit, se adauga laptele si cand fierbe se pune si nuca, se lasa sa se raceasca apoi se amesteca cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-87
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu ciocolata - Pagina 74
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z