SiteDeBucate » caise

Retete cu caise

 Mere umplute Mere umplute
Se cojesc merele si se scoate mijlocul dar marul trebuie sa fie intreg. Se pun merele in sucul de lamaie ca sa nu se inegreasca. Se pune o pruna in gaura fiecarui mar se intorc si se pun intr-un pirex, se adauga caise in partea opusa a gaurii si se ...
 Souffle de caise Souffle de caise
- pasăm caisele cu blenderul - răzuim coaja de la jumătate de lămâie - separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă - frecăm gălbenușurile cu zahărul , apoi adăugăm coaja de lămâie , iar apoi pasta de caise .- ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Se decupeaza o foaie de prajitura la dimensiunea unei forme reglabile de tort. Se pune un strat subtire de crema de vanilie, apoi un strat de piscoturi inmuiate in siropul de la compotul de ananas. Se adauga alt strat de crema peste care se pun ...
 "Fructe" din biscuiti si nuca de cocos. "Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.
Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba si zaharul pudra.Obtii o compozitie potrivit de tare pe care o imparti in jumatate.Dintr-o parte de compozitie formezi de 4 cm inaltime pe care le ...
 prajitura cu caise prajitura cu caise
Se amesteca in castron galbenusele cu 6 linguri de apa rece 10 minute.Se adauga zaharul si se amesteca inca 10 min, apoi se toarna in ploaie faina cernuta, la urma albusele batute spuma.Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.Se toarna ...
 PRAJITURA CU CAISE PRAJITURA CU CAISE
Pregatirea blatului.Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Etapa II: Untul sau margarina se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Etapa III: Ouale se incorporeaza acestei mase de unt si zahar ...
 Prajitura cu caise si bezea Prajitura cu caise si bezea
Se freaca bine untul cu zaharul pudra,se adauga galbenusurile,lingura de smantana si un varf de sare.Se amesteca bine si se mai adauga zeama de lamaie.Se incorporeaza faina si se framanta un aluat sa nu se prinda de maini.Intindeti o foaie mai ...
 Papanasi cu sos Papanasi cu sos
Se framanta un aluat din branza, oua, faina, arome si praful de copt.(se mai adauga faina dupa nevoie, astfel incat compozitia sa fie consistenta, sa se poata modela).Se modeleaza bile care se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Pentru sos, bati ...
 RULADA CU GEM DE CAISE - ENY - RULADA CU GEM DE CAISE - ENY -
Se freaca galbenusurile cu zaharul pina cind se formeaza o crema spumoasa. Se adauga faina, zaharul vanilat, iar la sfirsit se pun albusurile batute bine spuma cu un praf de sare. Se amesteca usor pentru a ingloba mai mult aer.Se toarna compozitia, ...
 gem de caise la cuptor gem de caise la cuptor
Se spala caisele, se taie cubulete si se pun la fiert impreuna cu mierea cca 30 de minute in cuptor (se incearca si, daca nu este inca fiert, se lasa pina fierbe).Se pun in borcane si se mai lasa la cuptor pina se raceste cuptorul. ...
 dulceata de caise dulceata de caise
Se spala caisele, se curata de samburi, se taie in jumatate daca sunt prea mari si se lasa la scurs.Din apa si zahar se face un sirop bine legat( in timp ce fierbe face la suprafata bule mici, ca niste perle)si cand este aproape fiert adaugi jumatate ...
 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Se spala caisele si se incinge cuptorul. Untul se freaca spuma, se adauga zaharul si se omogenizeaza bine. Galbenusurile se separa de albusuri, se pun pe rand in compozitie si se amesteca bine. Albusurile se bat spuma cu putina sare si se rastoarna ...
 marmelada de caise foarte coapte marmelada de caise foarte coapte
Se dau caisele prin masina de tocat.Se fierbe zaharul cu atita apa cit sa-l poata dozolva, pina se leaga, se adauga piureul de caise amestecind continuu 15- 20 minute pina marmelada este buna de pus in borcane.Se mai pot fierbe de la inceput zaharul ...
 Orez cu fructe Orez cu fructe
Varsati orezul intr-o cratita cu apa clocotita. Puneti cratita pe foc si lasati sa fiarba 2 minute, apoi scurgeti-l. Puneti sa fiarba laptele cu zaharul si cu batonul de vanilie, despicat in lung. Turnati orezul in cratita cu lapte, puneti un capac ...
 Pulpe de pui glazurate Pulpe de pui glazurate
Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper.Pulpele se ung bine cu acest sos inclusiv sub pielita si se dau la rece macar doua ore.Se cojesc cartofii noi, se taie in cuburi si se pun in tava de copt( eu am pus pe ei ...
 Inghetata cu spuma de la dulceata de caise Inghetata cu spuma de la dulceata de caise
nu ştiu ce faceţi voi cu spuma pe care o strângeţi de la dulceaţa de caise. Iată ce am făcut eu ieri când am preparat dulceaţa de caise.Am strâns spuma, am adăugat pulpa de la caise proaspete, smântăna şi iaurtul şi le-am făcut piure ...
 Inghetata cu fructe de sezon Inghetata cu fructe de sezon
Se zdrobesc fructele, se adaugă iaurtul, smântâna şi zahărul, se amestecă toate foarte, foarte bine până se dizolvă tot zahărul. Se pun într-o caserolă şi se bagîă la congelator.Poftă bună! ...
 Prajitura Albinita Prajitura Albinita
Preparam foile: oul, zaharul, untul, mierea se pun intrun cratit bun(teflonat sa nu se lipeasca), se aseaza pe foc mic si se amesteca bine pana obtinem o pasta densa. Se ia cratitul de pe foc, se adauga bicarbonatul de amoniu pe care l-am stins cu ...
 Prajitura Greta Garbo simpla Prajitura Greta Garbo simpla
Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.Se imparte in trei parti.Se intinde o foaie , se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.Se aseaza a doua foaie , care se unge cu marmelada si se presara cu nuca si ...
 Prajitura cu fructe si bezea Prajitura cu fructe si bezea
Mai intai curatam visinile de samburi si le lasam la scurs intr-o strecuratoare.Daca sunt prea acrisoare adaugam peste ele putin zahar,caisele se taie felii,la fel procedam si cu piersicile.Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare ...
1-1011-18
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu caise - Pagina 13
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z