SiteDeBucate » Conserve si Muraturi

Retete Conserve si Muraturi cu caise

 Gem de morcovi cu caise Gem de morcovi cu caise
Se rad morcovii cat mai fin, caisele se taie in cubulete. Se stoarce peste ele portocala, se adauga coaja rasa de la portocala, zaharul, se amesteca ingredientele si se lasa 3-4 ore sa stea. Dupa acest timp, se adauga Gelfix, se amesteca si se ...
 Gem cu dungi Gem cu dungi
Alegi fructe bine coapte, le speli si decojesti fructele de kiwi si caisele.Scoti samburii visinelor si caiselor.Maruntesti fructele, visinele si le imparti in 2.Continutul celor 2 plicuri de gel de fixare, il imparti in 4 parti egale si le ...
 Dulceata de caise (reteta clasica) Dulceata de caise (reteta clasica)
Caisele sanatoase, se spala, se scot samburii se pun intro oala corespunzatoare ca marime, adaugam zaharul si lasam la rece(in frigider) peste noapte. Punem caisele la foc, adaugam sarea de lamaie, amestecam in dulceata sa nu se lipeasca de oala, ...
 Gem de caise Gem de caise
Se spala caisele, se scot samburii si se taie in patru. Se pun caisele intr-o cratita de 15 litri. Se pune 1 kg de zahar peste caise, putin cite putin, pe masura ce scoatem simburii. Cratita se pune la foc mic, pe o plita. Se amesteca des. Se fierb ...
 Dulceata de caise verzi Dulceata de caise verzi
1.Se spala fructele bine si se lasa la scurs. Apoi curatam pulpa de pe sambure cu ajutorul unui cutit in felii cat mai mari.2.Se tin feliile timp de 12 ore in apa rece, schimband apa de 4-5 ori. Apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.3.Intre timp ...
 Gem de Caise Delicios Gem de Caise Delicios
Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat intr-un bol se amesteca continutul plicurilor de gelfix cu 12 linguri de zahar, se pune peste pasta de caise si se da la foc mare, dar atentie se va ...
 Gem de caise Gem de caise
1.Se spala caisele si se lasa la scurs. Se curata apoi de samburi. Pentru a iesi o pasta cat mai uniforma eu le-am bagat la robot.2.Se adauga zahar peste pasta de caise si se lasa timp de 2-3 ore.3.Se pun la fiert, la foc mic amestecand in ...
 DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE -CIRESE  SI VISINE DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE -CIRESE SI VISINE
Se curata de codite,se spala,se zvanta si se pun in cutiute din material plastic sau in pungi legate bine sau vidate cu aparatul de vidat.Se pot folosi la compoturi,tarte,prajituri... ...
 Dulceata de caise pentru Alex Dulceata de caise pentru Alex
Punem apa la fiert intr-o cratita. Cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam pentru 1-2 minute caisele. Le scoatem si le lasam sa se raceasca apoi le curatam de coaja , care va veni foarte usor jos si scoatem samburii.Dupa ce le-am curatat cantarim ...
 DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAISE SI PIERSICI DIN CATEGORIA FRUCTE CONGELATE - CAISE SI PIERSICI
Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare.Se aleg caise si piersici coapte,tari ,sanatoase,se spala sub jet de apa rece , se lasa la zvantat,apoi se scot samburii. Caisele si ...
 Dulceata de caise cu miezuri de nuci Dulceata de caise cu miezuri de nuci
Se spala,se dau caisele in doua scotindu-se simburii.Se face un sirop din zahar si apa care se fierbe pina se leaga putin ,se adauga caisele.Inainte de a se da la o parte de pe foc,se aduga miezul de nuca taiat marunt.Se peu continutul caldut in ...
 Compot usor de caise Compot usor de caise
Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul si se zbate putin cat sa se topeasca zaharul. Borcanele se aseaza unul langa altul intr-o oala mare, pe fundul careia s-a asezat o panza de bumbac ...
 GEM DE CAISE GEM DE CAISE
Caisele se spala,se scot simburii,se cintaresc.Se pune zaharul peste caise(in cratita in care facem gemul) si se lasa cca 7 ore sau de seara,pina dimineata.Dupa cca 7 ore,se observa ca tot zaharul ,pus e topit.Se pune pe foc;se pune sucul de ...
 Dulceata de caise Dulceata de caise
Caisele se spala , se desfac in doua si se arunca samburii . Se pun intr-un castron incapator , se amesteca cu zaharul si se lasa astfel pana a doua zi . Daca temperatura va permite , le puteti tine afara insa daca este prea cald , se vor pune in ...
 Dulceata de caise Dulceata de caise
Spălaţi caisele, tăiaţi-le în două, scoateţi sâmburii. Le lăsaţi cu zahărul şi cu vanilia tăiată în doua o noapte. A doua zi, scurgeţi siropul lăsat. Adăugaţi apa şi lăsati să dea în clocot 2 minute, de când incepe să ...
 GEM DE CAISE GEM DE CAISE
Curatam fructele de samburi, le spalam, le taiem in 4. Punem fructele intro oala, adaugam gel fix si zahar asa cum indica instructiunile de pe plic. Gemul se face destul de repede, respectand timpul indicat de fierbere, dupa care il turnam in borcane ...
 Dulceata de caise coapte Dulceata de caise coapte
Se curata caisele de coaja si de samburi si se pun in apa de var pentru 20 minute. Se scot din apa de var si se spala bine cu apa rece. Se pun pe un servet perfect curat si se scot simburii.Samburii se sparg, se curata de pielita si se pun la loc in ...
 Compot de caise Compot de caise
Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece.Cand zaharul s-a topit, se pune zeama de lamiie si caisele scoase din apa rece. Se lasa sa fiarba la foc mic citeva clocote, luand spuma in ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Conserve si Muraturi cu caise
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z