SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti

Retete Retete Traditionale Romanesti cu carnati

 Muschiuleti si carnaciori impletiti Muschiuleti si carnaciori impletiti
Speli muschiuletul si il tai in trei fasii subtiri, pe lungime, lasandu-le impreunate la un capat. Presari fasiile cu piper, cimbru si sare, apoi le impletesti. La fel impletesti si carnatii subtiri, cate trei. Legi capetele libere sau le prinzi cu ...
 Ciorba cu fasole carne si fidea Ciorba cu fasole carne si fidea
Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi, si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape. In ultima apa, adaugi si sare. Cureti radacinoasele, le treci prin razatoare si le adaugi peste fasole odata cu ceapa tocata, mujdeiul, cimbrul, ...
 Carnati cu varza calita si ceapa Carnati cu varza calita si ceapa
In functie de cat e de sarata varza, o pui la desarat de seara sau doar cu cateva ore inainte. Apoi, o scurgi bine, o tai fideluta si o pui la calit in ulei incins.Separat, calesti in ulei ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a aurit, pui bulionul dizolvat ...
 Cartofi si carne la cuptor Cartofi si carne la cuptor
Cureti cartofii, le tai felii potrivite pe care le asezi intr-o tava cu putin ulei. Tai muschiul de porc bucatele si le adaugi peste cartofi. Speli ardeii, ii tai marunt, tai felii carnatii si rondele rosiile. Asezi in tava ardeii tocati, apoi ...
 Friptura harghiteana in foi de varza Friptura harghiteana in foi de varza
Presari cu sare si piper fiecare felie de cotlet si le prajesti in ulei incins pana se rumenesc. Calesti apoi ceapa taiata marunt, adaugi carnea tocata si mai lasi pe foc 10 minute. Prajesti carnatii taiati felii. Oparesti varza, ii desfaci frunzele ...
 Cotlete ca in tara Hategului Cotlete ca in tara Hategului
Prajesti carnea in ulei incins. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti tn ulei cu slanina taiata felioare. Tai carnatii si rosiile felii, ardeii fideluta si le adaugi peste ceapa si slanina. Presari sare si boia dupa gust si inabusi totul 15 ...
 Pilaf cu legume si carnati Pilaf cu legume si carnati
Cureti ceapa si morcovul, tai ceapa si dai pe razatoare morcovul si le calesti in ulei. Dupa ce s-au rumenit, torni 4 cesti de apa si cand incepe sa clocoteasca, adaugi orezul spalat si scurs. Il lasi sa fiarba 10 minute pe aragaz, apoi il dai la ...
 Bulz cu afumatura Bulz cu afumatura
Din malai, apa si sare fierbi o mamaliga bine legata pe care o rastorni pe un suport de lemn si o lasi sa se raceasca. Pui la fiert 3 oua, apoi tai bucati costita si carnatii si le rumenesti in ulei incins. Dupa ce au fiert ouale, le decojesti, le ...
 Tochitura munteneasca Tochitura munteneasca
Cureti si speli rinichii in mai multe ape. Speli bine carnea si ficatul, apoi le tai tot bucatele. Tai carnaciorii in bucati lungi de 4-5 cm. Pui apoi carnea sa se prajeasca in untura si cand bucatile sunt rumenite adaug sucul de rosii si le lasi ...
 Tochitura suceveana Tochitura suceveana
Tai cuburi carnea si ficatul bucatele, iar carnatii felii mai groase. Le prajesti apoi in ulei, la foc iute pana se rumenesc. Stingi cu cateva linguri de apa clocotita, pui sare si piper dupa gust si acoperi cratita cu un capac. Mai lasi carnea sa ...
 Carnati pe sfecla rosie Carnati pe sfecla rosie
Prajesti carnatii in ulei fierbinte, ii scoti pe o farfurie si ii servesti cu piure de sfecla pregatit astfel: Fierbi sfecla, si o cureti de coaja. Apoi dai sfecla pe razatoarea cu gauri mari. Prepari un sos dintr-o lingurita cu faina si 1 cana cu ...
 Tibric Tibric
Tai slanina cubulete mici si carnatii in felii subtiri, apoi le pui impreuna la prajit pana se rumeneste slanina. Adaugi ceapa taiata marunt, impreuna cu morcovul, patrunjelul, pastarnacul, telina si ardeiul, taiate in cubulete. Calesti totul timp de ...
 Varza cu ciuperci si carnati Varza cu ciuperci si carnati
Toci varza marunt, o freci cu putina sare, apoi cureti ciupercile spalate bine si le tai felii. Calesti ceapa tocata marunt in ulei, adaugi carnea taiata bucatele, torni vinul alb si o cana de apa si lasi sa se inabuse, la foc mic, 20-30 de ...
 Iahnie cu carnati Iahnie cu carnati
Fasolea se curata de impuritati, se spala bine, apoi se pune in vasul in care va fierbe acoperita cu apa rece si se lasa la inmuiat cateva ore sau de seara pana dimineata. Se scurge apa, se pune alta si se lasa la fiert 30 minute (se mai poate ...
 Iahnie cu carnati Iahnie cu carnati
Fierbi fasolea, inmuiata cu o seara inainte, in doua ape arunca, iar in cea de-a treia apa adaugi zarzavaturile intregi si foaia de dafin.Tai carnatii in bucati de 3 cm, ii crestezi in cruce la capete si ii prajesti intr-o tigaie cu putin ulei.Scoti ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete Traditionale Romanesti cu carnati
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z