SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti » Tochitura suceveana

Tochitura suceveana

Ingrediente - Tochitura suceveana

500 g ceafa de porc
200 g carnati de porc afumati
100 g ficat
200 g branza de oi
6 oua
100 ml ulei
piper
sare
malai.
Mod de preparare - Tochitura suceveana
Tai cuburi carnea si ficatul bucatele, iar carnatii felii mai groase.
Le prajesti apoi in ulei, la foc iute pana se rumenesc.
Stingi cu cateva linguri de apa clocotita, pui sare si piper dupa gust si acoperi cratita cu un capac.
Mai lasi carnea sa fiarba aproximativ 10 minute.
Intre timp, prajesti ouale ochiuri si pregatesti mamaliga.
La masa aduci pe farfurie carnea, mamaliga, alaturi oul totul presarat din belsug cu branza razuita.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tochitura suceveana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z