SiteDeBucate » Retete Traditionale Romanesti » Tochitura munteneasca

Tochitura munteneasca

Ingrediente - Tochitura munteneasca

500 g carne de porc fara os
250 g rinichi
250 g ficat
250 g carnati subtiri
3-4 linguri untura
10 catei de usturoi
100 ml vin
pipersare
apa sau supa
Mod de preparare - Tochitura munteneasca
Cureti si speli rinichii in mai multe ape.
Speli bine carnea si ficatul, apoi le tai tot bucatele.
Tai carnaciorii in bucati lungi de 4-5 cm.
Pui apoi carnea sa se prajeasca in untura si cand bucatile sunt rumenite adaug sucul de rosii si le lasi cateva minute sa se prajeasca.
Stingi totul cu vinul si supa preparata cu un cub de condiment sau cu apa calda.
Adaugi apoi usturoiul pisat, sare, piper dupa gust si lasi sa fiarba inabusit 20 de minute.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tochitura munteneasca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z