SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 Supa cu pui si galusti Supa cu pui si galusti
Se spala aripile de pui si se pun la fiert, se dau in clocot si se arunca apa, se pun in apa calda curata din nou la fiert. Este bine sa se arunce prima apa la orice carne pentru ca in ea sunt toxine. Se curata legumele, se spala si se taie. Ceapa se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.Intre ...
 Pucero. Pucero.
Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati ...
 Zama cu tascute de casa Zama cu tascute de casa
Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza.Legumele se curata si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga.Dupa ce a fost indepartata spuma se adauga legumele, se pune sarea si piperul necesar si ...
 CHILLI SOUP CHILLI SOUP
Se caleste carnea fara ulei. Separat se taie marunt toate legumele si se calesc intr-un pic de ulei apoi se adauga si carnea si apa deasupra ca sa fiarba. Se pune si praful de chilli si chilli peppers cat de hot vreti voi sa fie asa de mult puneti. ...
  Consomma© de pui
Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu ...
 Supa de taitei Supa de taitei
Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga legumele taiate in sferturi sau cuburi dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine atat carnea cat si zarzavatul.Intre timp preparam ...
 Supa traditionala din Banat Supa traditionala din Banat
Speli bine aripile si le pui la fiert odata cu legumele taiate mai mari.Ceapa o pui intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita.Dupa primul clocot schimbi apa.o arunci, pui alta si lasi sa fiarba bine de tot.La sfarsit, adaugi ...
 Supa de ardei umplut Supa de ardei umplut
Mai intai se curata zarzavatul. Se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. Intr-un castron se amesteca carnea ...
 Supa de gaina cu taitei de casa Supa de gaina cu taitei de casa
1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apaSe fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)Se spumeaza de cate ori e ...
 Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata
Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se adauga un praf de sare....dupa fierbere se scot legumele iar ca supa sa fie limpede se poate strecura...apoi....Se prepara galustele din oua, gris, sare ...
 Supa de rata cu taitei Supa de rata cu taitei
Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si cca 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul pe planseta, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu ...
 Supa cu perisoare din ficat Supa cu perisoare din ficat
Se pun la fiert oasele in 1,5 l apa si se indeparteaza spuma. Se curata si se spala legumele. Se scot oasele fierte. Legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. Separat, se fierbe ficatul in apa usor sarata. Se scurge ficatul si se lasa ...
 Ciorba de cartofi cu costita afumata Ciorba de cartofi cu costita afumata
Intr-un vas mai mare punem uleiul la incins si adaugam apoi ceapa, morcovul si radacinoasele si tulpina de telina taiate cubulete mici. Le saram putin si le lasam la inabusit la foc mic pret de cateva minute. Adaugam apoi apa rece ( 2-3 litri) si ...
 Supa de gaina Supa de gaina
Se curata gaina, se spala bine si se lasa in apa rece.Se pune la fiert apa rece, se adauga bucatile de carne, apoi se pun boabele de piper. Se lasa la fiert cca o ora, cu capac, la foc mic, se ia spuma din cind in cind. Apoi se adauga legumele ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
In zeama in care am fiert in prealabil puiul punem telina taiata bucati, ardeiul gras taiat cubulete, morcovul taiat fasii si cepele taiate in jumatate si lasam sa fiarba.Cand sunt gata fierte, strecuram legumele ( morcovul il putem lasa) si punem ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp ...
 ciorba de pui cu legume ciorba de pui cu legume
Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna su legumele la fiert.Dupace sau fiert se adauga se adauga orez, frunzele da patrunjel si se potriveste de sare ...
 Supa de galuste. Supa de galuste.
Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert.Zarzavatul se taie mai mare.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul.Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Se spala si se taie cuburi pieptul de pui si se pune la fiert impreuna cu restul de legume (morcovii, cepele, pastarnacul si telina) lasate in bucati mari, pentru ca la sfarsit se scot.Cand aproape sa dea in clocot, se pun cele doua linguri de ulei ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 37
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z