SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina

 CIORBA TARANEASCA DE PASARE CIORBA TARANEASCA DE PASARE
Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata. ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii sipatrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telinataiata in cubulete mici. Cind sint fierte ...
 CIORBA CU CARNE DE PASARE CIORBA CU CARNE DE PASARE
Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga ...
 Bors din carne de miel Bors din carne de miel
Se spala carnea, se taie bucati potrivit de mari si se pune la fiert cu apa rece cat s-o acopere. Se aduna spuma cand da in clocot, se adauga zarzavatul si ceapa tocate marunt, sare si se continua fierberea. Cand carnea este fiarta se adauga orezul ...
 Ciorba ruseasca Ciorba ruseasca
Se curata zarzavatul si se da pe razatoarea mare, apoi se pune in ulei incins amestecand mereu circa 5-6 minute. Se adauga 1 l de apa fierbinte si se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert separat. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea se toaca, se amesteca cu 2 linguri de orez si un nou, se formeaza perisoarele; in oala se taie marunt zarzavatul care se caleste in 3 linguri de ulei, se pune capacul si se lasa putin la inabusit dupa care se adauga 1 litru de apa. Cand ...
 Ciorba fasole boabe cu kaizer Ciorba fasole boabe cu kaizer
Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi,si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape.In ultima apa adaugi si sare,Cureti legumele le toci si le adaugi peste fasole.Le lasi sa fiarba si adaugi rosiile(din bulion)si jumatate din leg ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Se spala puiul, se face bucati si se pune la fiert, separat se caleste zarzavatul in putin ulei , se pune apa si se lasa la fiert. Cand puiul este gata se adauga peste zarzavat, se adauga otelul, sarea, delicatul iar smintina se bate cu galbenusurile ...
 CIORBA RADAUTEANA CIORBA RADAUTEANA
Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune ...
 Ciorba de potroace 2 Tradaro Ciorba de potroace 2 Tradaro
Intr-o oala se pun oasele la fiert cu putina sare si cand fierb se spumeaza. In alta oala se pun la fiert maruntaiele de gasca cu putina sare si cand fierb se spumeaza. Dupa fierbere se strecoara oasele iar zeama se adauga peste cea in care au fiert ...
 Ciorba de legume (de post) Ciorba de legume (de post)
Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala de 9 litri), se adauga delicatul, sucul de rosii sau ...
 CIORBA DE CARTOFI CU SLANINA CIORBA DE CARTOFI CU SLANINA
Toate legumele, se curata, se spala, si se taie cubulete mici, in afara de cartofi care se taie in cuburi mai mari; -patrunjelul se toaca marunt,iar zeama de varza se strecoara si se fierbe, pastrandu-se calda; Slanina se taie bucatele si se prajeste ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Carnea se pune in apa rece la fiert, se ia spuma si se adauga zarzavatul tocat marunt. Se lasa sa fiarba bine atat carnea cat si zarzavatul.Daca se pun si cartofi, acestia se curata, se spala si se taie cubulete potrivite si se pun in ciorba.Sfat: nu ...
 CIORBA DE MIEL sau IED CIORBA DE MIEL sau IED
Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala si se pune la fiert in apa rece. Daca folositi si capatana (care este f. buna)se va avea in vedere sa se indeparteze maxilarul, sa se sparga cavitatea nazala, etc. si dupa aceea se pune la fiert.Se ...
 CIORBA DE CARTOFI CIORBA DE CARTOFI
Zarzavatul se curata,se spala,se taie cubulete sau fideluta si se pune la fiert in apa rece.Cand sunt aproape fierte adaugam cartofii curatati,spalati si taiati cubulete si lasam sa fiarna in continuare.Cand sunt fierti adaugam borsul clocotit in ...
 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorbaSe drege cu smantana in care se ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu telina - Pagina 33
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z