SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz

 Supa rapida, delicioasa si dietetica Supa rapida, delicioasa si dietetica
Se pun cartofii curatati de coaja si taiati cubulete mici intr-o cratita cu 1 litru de apa si putina sare/delikat. Se taie marunt morcovul, prazul si radacina de patrunjel (eu prefer sa le tai in fasii subtiri, ca pentru wok). Se adauga in cratita ...
 Ciorba de legume cu orez Ciorba de legume cu orez
Spalam bine legumele, le curatam si le taiem dupa preferinta. Punem o oala cu apa si putina sare pe foc, apoi adaugam legumele, pt inceput nu punem dovlecelul ( se pune dupa ce s-au inmuiat morcovii, deoarece acesta fierbe foarte repede). Dupa ce ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt. Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici. In doua linguri de ulei calim putin ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
 Supa de praz Supa de praz
Pregatire ingrediente: Taiati prazul bucati de 2-3 cm lungime. Tocati patrunjelul, pregatiti supa de pui, laptele, untul, fulgii de ovaz si aveti toate ingredientele la indemana. Preparare supa de praz: Puneti intr-o oala supa de pui, laptele si ...
 Ciorba de sezon "Ciuri-Buri" Ciorba de sezon "Ciuri-Buri"
Tai toate legumele rondele sau cuburi.Cartofii daca-i gasesti mai mici poti sa-i pui intregi. Le calesti toate in putin ulei,pana incep sa-si schimbe culoarea,acoperi apoi cu apa cate portii vrei sa faci,lasi sa fiarba toate,condimentezi cu putin ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Spalam salata foarte bine din mai multe ape si o taiem sau rupem , nu foarte marunt. Zarzavaturile curatate si spalate le dam pe razatoarea mare. Ceapa o tocam marunt la fel si frunzele. Sunca o taiem in bucatele. Intr-o oala de 6 L, punem uleiul la ...
 Ciorbita de praz Ciorbita de praz
se spala legumele si se taie rondele prazul,morcovi iar ardeiul si telina se taie fasii subtiri le calim intr-o lingura de ulei pana se inmoaie dupa care punem apa peste legume si lasam sa fiarba bine la foc mic , cand legumele au inceput sa se ...
 Ciorba de fasole in paine Ciorba de fasole in paine
Am pus doua portii pentru ca reteta de paine e doar pentru doua dar ciorba e mai multe portii. Tinand cont ca eu am folosit drojdie uscata , nu am mai dospit drojdia separat intr-un pahar asa cum se face ci am amestecat-o direct cu faina si restul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru ciorba: Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si ...
 Ciorbita de dovlecei Ciorbita de dovlecei
1. Se curata dovleceii de coaja , se spala si se taie cubulete . Se pun intr o cratita  la fiert  timp de 15-20min. 2. Prazul se spala , se taie rondele . Ardeii grasi se spala, se curata de seminte si se taie patratele. 3. Toate ...
 Ciorba de Legume Ciorba de Legume
Se curata cartofii,telina,gulia,pastarnacul si se taie cubulete, dupa care curatam si restul de legume si le tocam.Intr-o oala punem apa iar cand da in clocot adaugam cartofii si ceapa tocata marunt. Intre timp intr-o tigaie punem 2-3 linguri de ulei ...
 Supa-crema de conopida cu kapia Supa-crema de conopida cu kapia
cureti si speli legumele.pui la calit prazul taiat fin si radacina de patrunjel taiata rondele fine.cand sunt patrunse adaugi buchetelele de conopida si supa de legume.cand conopida e fiarta,reduci focul si adaugi smantana ,sare,piper,mai dai un ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
Dovleacul se curata si se taie cubulete. Prazul se  taie rondele si usturoiul fasiute. Se pun la calit prazul si usturoiul apoi se adauga si dovleacul si se calesc putin . se acopera cu apa dovleacul si se lasa la fiert 15-20 min pana se ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati  potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand sa incins se adauga legumele si se lasa sa se caleasca la foc mic,acoperite cu capac ,amestecand din cand in cand,pana incep sa se ...
 Ciorbita de cartofi Ciorbita de cartofi
Intr-o oala de 4-5 litri se pune apa la fiert. intre timp zarzavaturile curatate si tocate cu cutitul (mai putin cartofii care se taie in cuburi maricele)dar nu prea marunt si se pun in oala cu apa care clocoteste se adauga si uleiul si se pune si ...
 Ciorba de varza dulce, cu afumatura Ciorba de varza dulce, cu afumatura
Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. ...
 Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga. Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si ...
 Bors de Sfecla Bors de Sfecla
  Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa ...
 Supa de linte rosie cu praz Supa de linte rosie cu praz
Puneti lintea la fiert in 2 l apa sarata in care ati pus si otetul. Curatati partea alba a prazului si taiati-o in rondele. Taiati in cubulete morcovul si ardeii grasi curatati de cotoare si seminte. Caliti prazul, ceapa taiata marunt si ardeii in ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z