SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz

 Supa de pui Supa de pui
Pieptul de pui dezosat se taie in fasii. Prazul si morcovii se taie in felii fine si se calesc in ulei. Se sting cu supa de pui. Se pune apoi pieptul de pui, mazarea si orezul. Se fierb si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca ...
 Ciorba de gulii Ciorba de gulii
Curatati si spalati bine toate legumele si verdeata. Taiati ceapa julienne, prazul rondele, guliile si morcovul cubulete de circa 1 cm. Caliti-le in ulei si 2 linguri apa, circa 5 minute, la foc potrivit, apoi adaugati rosiile, curatate de pielita si ...
 Minestrone Minestrone
Telina se spala si se curata, la fel conopida, prazul si morcovii. Se taie marunt si sunculita se taie in cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Toate ingredientele se calesc in ulei. Pe deasupra se toarna supa si se fierb legumele pana ...
 Supa de legume cu tortellini Supa de legume cu tortellini
Se curata prazul, morcovul, telina si se taie rondele subtiri. Se curata de coaja gulia, se taie feliute. Se incinge uleiul, se caleste ceapa, se adauga morcovul, telina, gulia, se amesteca si se inabusa 2 minute. Se toarna 1 litru si mai bine de ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat pentru o noapte. A doua zi se pune la fiert in apa in care a stat. Se fierbe la foc mic 1 ora si 15 minute.Intre timp, se curata varza si se taie fasii late de 3 cm. Intr-o oala se topeste slanina taiata ...
 Ciorba deasa cu fasole boabe Ciorba deasa cu fasole boabe
Lasi fasolea la inmuiat cateva ore, o pui la fiert, o clocotesti 2 -3 minute, scurgi apa, adaugi alta calda si o lasi sa fiarba pana se inmoaie.Adaugi zarzavaturile taiate bucati mari si lasi sa fiarba 15 minute pana cand sunt bine patrunse.Adaugi ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
 Ciorba de praz cu afumaturi Ciorba de praz cu afumaturi
Cureti prazul, il toci marunt, tai bucatele si costita afumata si le pui la prajit in untura incinsa. Cureti apoi morcovii si pastarnacul, le dai pe razatoarea mare, le adaugi peste costita, le calesti cateva minute impreuna, stingi cu 3 l de apa ...
 Supa cu paste si crenvusti Supa cu paste si crenvusti
Cureti toate legumele, le speli, le toci marunt si le pui la fiert cu 2 I de apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba totul timp de 30 de minute. Separat, fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita in care ai pus sare si unt. Dupa ce au fiert, le iei ...
 Bors de praz Bors de praz
Se taie prazul in rondele de un centimetru latime, se caleste in ulei, dupa care se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete. Amestecul de legume se inabusa 5 minute, apoi se toarna deasupra un litru de apa. Dupa ce aceasta da in ...
 Ciorba de varza dulce cu afumatura Ciorba de varza dulce cu afumatura
Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. Intr-o ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Bors de praz Bors de praz
Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie fideluta, si se pun la fiert in apa rece. Se taie prazul marunt si cand sunt aproape fierte zarzavaturile din oala se adauga prazul. Se lasa sa fiarba si ...
 Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri mici.In doua linguri de ulei calim putin morcovul ...
 Ciorbita de praz cu iaurt Ciorbita de praz cu iaurt
Prazul se spala bine si se taie rondele.Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste putin in ulei,pina lasa o culoare portocalie.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.Ceapa o curatim si o lasam intreaga.Dupa ce morcovul ...
 Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata Ciorba de oua cu carnati si zeama de varza murata
Se curata legumele si se taie marunt mai putin ceapa rosie care se adauga intreaga.Usturoiul tocat, prazul si pasta de gogosari se pun in oala in putin ulei, se amesteca apoi se adauga zarzavatul, carnatul taiat feliute , apa necesara si ...
 Bors de pui Bors de pui
Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de casa trebuia fiarta cateva ore. Cand carnea ii aproape fiarta, se strecoara supa, si se pune din nou la fiert carnea, legumele si sare. Carnea e fiarta ...
 Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac
dovleaculs e curata de coaja si de seminte si se taie cuburi . intr.o oala se pune la calit untul , prazul taiat rondele si usturoiul taiat. se lasa cateva minute sa se caleasca dupa care adaugam bucatile de dovleac,lasam apoi cateva minute sa se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z