SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz

 Ciorba de iepure Ciorba de iepure
Pregatim carnea de iepure , taiata in bucati potrivite ca marime, spalate bine si uscate cu un servet absorbant.Separat curatam si pregatim legumele pe care le vom pune la fiert impreuna cu iepurele.Intr-o lingura de ulei de masline calim pentru ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in ...
 Ciorba de praz si cartofi cu smantana Ciorba de praz si cartofi cu smantana
Se prajeste numai 1-2 minute kaiserul taiat in felii mai mici, cat sa prinda uleiul gust de afumatura. Apoi se scoate pe un servet si se pastreaza pt. cand e ciorba gata.Se pun in cratita, in acelasi ulei, prazul si morcovul, iar cand s-a muiat ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se adauga o parte de sare. Se curata zarzavatul, se spala si ...
 Supa cu carne Supa cu carne
Se lasa nautul la inmuiat in apa cu o noapte inainte.Intr-o oala incapatoare pregatim restul ingredientelor.Curatam si spalam bine legumele.Adaugam in oala(eu am folosit oala la presiune pt a scurta timpul )nautul inmuiat,carnea ,si restul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.Intre ...
 ciorba cu praz ciorba cu praz
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel , ardei gras, ceapa si prazul inabusite in ulei.Se adauga orezul si compozitia preparata din smantana cu faina si se continua fierberea. Se adauga apoi leustean ...
 Supa de pui si ou Supa de pui si ou
oul se sparge int-o farfurie se fierbe in apa cu putin otet pana se coaguleaza albusul(aproximativ 2 minute). Separat se trag in baie de ulei incins (aproximativ 1 minut)pieptul de pui,ciupercile taiate feliute, prazul taiat rondele,brocoli desfacut ...
 Supa-crema ecologica cu crutoane Supa-crema ecologica cu crutoane
Fiind in perioada postului m-am gandit sa pregatesc ceva rapid, usor si sanatos...Uitandu-ma prin frigider sa vad ce pot pregati pentru astazi mi-a venit ideea sa prepar o supita, iar aceasta supa-crema verde a iesit delicioasa si v-o recomand cu ...
 Bors  de  Sfecla Bors de Sfecla
Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa care se ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele, punem sare si piper si lasam sa fiarba cam 30’(pana sunt fierte).Scoatem legumele si le pasam, strecuram supa ramasa. Amestecam pasta de legume ...
 Supa de ghebe Supa de ghebe
Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand sa incins se adauga legumele si se lasa sa se caleasca la foc mic,acoperite cu capac ,amestecand din cand in cand,pana incep sa se rumeneasca,apoi se ...
 SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI SUPA CREMA DIN PRAZ SI CARTOFI
Ceapa si prazul se spala si curata.Ceapa se taie marunt,prazul se injumatateste pe lung si se taie sub forma de taietei.Untul/uleiul s eincing bine , se prajeste ceapa pina se inmoaie,eventual se adaoga 1lc zahar.Se adaoga si prazul si la fel se lasa ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se fierb intr-un litru si 1/2 de apa apoi se strecoara.Se paseaza toate (, inafara de ceapa care se da deoparte)cu unt,cascaval ras,smantana si ou batut.Se adauga la supa acest piure de legume.Se da intr-un clocot si se serveste calda cu ...
 SUPA CREMA DE CIUPERCI SUPA CREMA DE CIUPERCI
Se curata bine ciupercile de impuritati si se taie in bucati mari.Intr-o oala se pune uleiul se adauga ciupercile si legumele taiate nu prea mare,se calesc impreuna cu cimbrul tocat.Se adauga si cateii de usturoi putin zrdobiti,se adauga apa,sare si ...
 Supa crema de praz Supa crema de praz
1.Prazul,ceapa,morcovul, usturoiul si cartofii se curata,se spala ;prazul si morcovul se taie rondele,iar cartofii in cubulete.2.Se pune uleiul intr-o cratita ,se adauga prazul,ceapa si usturoiul si se calesc toate impreuna.Apoi , se adauga morcovul ...
 Supa de legume de iarna Supa de legume de iarna
Se curata zarzavatul, se spala bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga o parte din sare si se lasa cu un capac deasupra sa clocoteasca mai departe. Cind zarzavatul este foarte bine ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu praz - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z