SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba de peste la ceaun

Ciorba de peste la ceaun

Ingrediente - Ciorba de peste la ceaun


3kg carne de peste (sau capuri de peste) crap sau fitofag
4 morcovi
1 patrujel
jumatate de telina
un cartof mare
o ceapa
o caciulie de usturoi
2 rosii
un ardei galben
un gogosar
un ardei mare iute
o mana de fasole verde
linguri de orez
frunze de dafin
piper
boabe
sare
500g smantana
4 oua
otet
frunze de patrunjel si leustean
3 linguri untura de porc
o lingura boia
2 linguri mustar.
Mod de preparare - Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.
  Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga carne de peste taiata bucati mari.
 la sfarsit se dauga si ardeiul iute cu atentie.
   Cand este fiarta se ia de pe foc, se lasa un pic la racit, si se drege cu un sos din usturoiul pisat, ouale batute ,patrunjelul tocat marunt mustarul si smantana , care se prepara din  timp.
Otet se adauga doar daca se doreste mai acrisoara.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
ioana (11/10/2012 15:26:00)
pentru o mancare gustoasa va recomand fasolea verde la conserva Bonduelle, e foarte foarte buna :) http://www.bonduelle.ro/fasolea


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 5 / 5
1 vot

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba de peste la ceaun
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z