SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu ulei de masline

 Dovlecei umpluti cu ton la cuptor Dovlecei umpluti cu ton la cuptor
Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim si pastram miezul .Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul de masline,adaugam dovlecelul scos taiat marunt,presaram cu sare adaugam vinul,lasam pe ...
 File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci File de cod cu legume si sos de smantana cu ciuperci
Se pune cescuta de ulei intr-o tava,se aseaza fileurile de peste,ceapa,morcov,cartofi,brocoli,sare piper si o cescuta de apa.Se da la cuptor.In acest timp punem la fiert ciupercutele,cam 1o-15 min, le calim in putin ulei,punem smantana,sare piper si ...
 File de pangasius pe gratar File de pangasius pe gratar
M-au speriat o multime de articole ca pangasius este otravitor. Dar si cartofii au fost considerati otravitori cand au ajuns in Europa. Asa ca am facut si eu file de pangasius pe gratar si nu am patit nimic.Punem fileul in apa rece pana cand se ...
 Fileuri de peste la cuptor Fileuri de peste la cuptor
Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul zdrobit il amestecam bine si ungem bucatile de peste. Oule le batem bine cu o furculita. Amestecam macul, susanul si faina de malai. Pregatim o tava ...
 Crap la cuptor Crap la cuptor
Pestele curatat, spalat,portionat, se asaza intr-un vas de yena,uns cu ulei de masline. Adaugam vinul, feliile de ceapa si usturoi,presaram condimente,stropim cu ulei si zeama de lamaie, dam la cuptor pentru jumatate de ora.Servim cu garnitura de ...
 Somon si pastrav la cuptor Somon si pastrav la cuptor
Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae.Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata ...
 File de peste cu rosii File de peste cu rosii
Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.Se scoate din cuptor si se ...
 File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur File de pangasius pane, cu sos de smantana si cartofi natur
Pestele pane:Se portioneaza file-ul de pangasius (sau ce peste se doreste). Se condimenteaza pe ambele parti cu sare, piper, boia si se stropeste cu sos de lamaie. Se lasa cca. 10 min sa se marineze. Intre timp se bat cele 2 oua spuma, se adauga ...
 Stavrizi la gratar Stavrizi la gratar
Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat, dupa care se pun pe gratarul uns cu putin unt si se frig pe ambele parti.Stavrizii la gratar se pot servi natur cu lamaie sau impreuna cu un sos ...
 Ardei umpluti cu peste Ardei umpluti cu peste
Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de ulei.Dupa ce a fiert se scurge bine.Ceapa si ardeiul se curata,se spala si se toaca marunt.Intr-o tigaie se cu ulei incins se caleste ceapa,se adauga ...
 Somon cu ciuperci Somon cu ciuperci
Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat de sare, se acopera cu un strat de ciuperci si se da la cuptorul in prealabil incins pentru 20 minute. Se acopera pestele cu un strat de maioneza si se ...
 Somon la cuptor Somon la cuptor
Reteta aceasta se poate face cu orisice fel de peste,eu o am de la tatal meu ce a muncit intro pescarie si intradevar nu am dus lipsa de peste,era la alegere,mai ales ca somon(salmon cum ii zicem noi aici in casa)e cam scumpisor,dar avind in vedere ...
 Peste cu vinete si rosii Peste cu vinete si rosii
Fileurile de peste se taie bucati si se pun la prajit in ulei de masline.Vanata se curata,se taie cubulete si se pune si ea in tigaie,peste peste.Rosii se spala,se taie bucatele,se pun in tigaie.E preferabil ca rosii sa fie decojite.Le puteti pune ...
 Saramura de biban la grill (gratar) Saramura de biban la grill (gratar)
Bibanul este un peste rapitor ,poate fi pescuit tot timpul anului, chiar si iarna la copca si de aceea putem servi aceasta saramura in tot cursul anului. Este un peste raspandit in apa dulce ,dar si in Marea Neagra ,cu carne alba,gustoasa si dulce, ...
 Ceatal la grill (gratar) cu sos alb Ceatal la grill (gratar) cu sos alb
Ceatalul este un pestisor marin,foarte gustos, mic,dar mai mare decat hamsia... Cu mirosul lui "innebuneste" toti turistii vara pe litoral... Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi .Se spala bine si se lasa la ...
 Crap la cuptor in sos de lamaie Crap la cuptor in sos de lamaie
Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se strpesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline.Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga ...
 Sardina la grill (gratar) in saramura Sardina la grill (gratar) in saramura
Se curata pestele de mate,intestine,se taie capetele,se spala si se zvanta...Se amesteca condimentele cu zeama de lamaie, uleiul de masline,usturoiul si se introduc sardinele la marinat cca 20 de minute la temperatura camerei,dupa care se pun la ...
 File de peste cu orez orez american(specific arab) File de peste cu orez orez american(specific arab)
Se pune pe foc o cratita cu ulei de masline(cele 7 linguri);cind e fierbinte,se pune ceapa verde(taiata rondele),fileul de peste(patrate de cam 3-4 cm),ardeiul verde si rosu(felii),ardeiul iute(taiat f marunt,fara seminte);dupa ce toate se calesc ...
 File de peste cu legume si cascaval File de peste cu legume si cascaval
Se taie rondele cca 500 grame dovlecei(din cele 1 si1/2 kg).Se prajesc f putin;se lasa,pe un servetel, special,sa se scurga uleiul.Se taie patratele legumele:dovleceii(1 kg),ardeiul dulce,ardeiul iute(fara seminte si vinisoare),ceapa,tulpina de ...
 Peste pe sare la cuptor Peste pe sare la cuptor
Se unge pestele cu unt sau ulei de masline, si se condimenteaza dupa preferinte, sau se poate necondimentat, doar simplu, cu putina sare.Se pune un strat de sare intr-o tava, se aseaza pestele in tava, si se pune la cuptor.Durata de coacere este ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu ulei de masline - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z