SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu ulei de masline

 Caras cu sos de ardei copti Caras cu sos de ardei copti
pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei. in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si ...
 stiuca la cuptor pe pat de mazare stiuca la cuptor pe pat de mazare
se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat. se ...
 Pangasius pane cu sos picant Pangasius pane cu sos picant
speli pestele si il usuci cu un servet.il presari cu sare si piper si il treci intai prin faina,apoi prin ou si pesmet. rumenesti pestele in ulei si il scoti pe hartie absorbanta. separat calesti catelul de usturoi apoi adaugi pasta de tomate,supa de ...
 Creveti decorticati cu orez Creveti decorticati cu orez
Se pune orezul la fiert cca 15-20 de minute. Intre timp crevetii se lasa la decongelat cateva minute apoi se fierb 2-3 minute apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit in uleiul de masline. Dupa 2-3 minute se adauga ...
 Saramura de macrou Saramura de macrou
Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul ...
 Caracatita in sos picant Caracatita in sos picant
Caracatita mea avea maruntaiele scoase, la fel si osul (pentru cele cu maruntaie explica AICI Sylvia modul de curatare), asa ca am pus-o la fiert in "court-buillon" pentru 40-60 de minute (la foc domol - vezi ABC-ul fructelor de mare scris ...
 Peste marinat la gratar cu sos de portocale Peste marinat la gratar cu sos de portocale
Pestele se spala bine, se curata de eventuale impuritati, se taie in doua (asta daca este intreg). Preparare marinata: Toate legumele se taie foarte marunt si se toarna uleiul peste ele. Se pune cimbrul, sarea si piperul. Intr-o caserola se aseaza un ...
 Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar
se curata cartofii apoi se spala si se taie rondele. pestele se spala si se usuca .intr-o tava unsa cu ulei se aseaza rondelele de cartofi apoi se presara cu curry,sare si piper.deasupra se aseaza pestele,se presara cu sare,piper si cimbru. mustarul ...
 File pangasius cu cartofi File pangasius cu cartofi
Se formeaza un pat din rondele de cartofi, apoi se pune pestele pangasius. Se condimenteaza totul cu condimentele de mai sus si se adauga uleiul. Se mai poate pune un strat de cartofi deasupra pestelui sau cateva rondele, dupa preferinta si apoi se ...
 Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti Sepioline umplute cu alune si dovlecei picanti
Incalziti cuptorul la 180 grade.Faceti umplutura pentru sepii in acest fel: taiati grosolan cu cutitul alunele(sau semintele mixte ),taiati fin usturoiul,patrunjelul,fileti di ansoa,caperi,masline si stafide.Puneti totul intr-un bol incapator.Eu nu ...
 File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta File de peste (platessa) cu sos beurre blanc si conopida picanta
Puteti fierbe prima data conopida 5-6 min. in apa putin sarata si o puneti la scurs. Incepeti sa preparati sosul caci dureaza destul de mult.Taiati fin ceapa esalota si puneti-o la fiert cu vinul alb si 1/2 din cantitatea de supa.Trebuie sa se ...
 Spaghetti cu scoici Spaghetti cu scoici
 Preparare, intr-o tigaie mai adanca gen wok punem uleiul la incins si adaugam apoi ardeiul telina si usturoiul maruntite toate. Adaugam apoi scoicile spalate bine in prealabil in mai multe ape. Este preferabil sa le tineti timp de minim 30 de ...
 Creveti cu legume Creveti cu legume
Se clateste mai intai crevetele cu putina apa si se tamponeaza cu hartie prosop . In tigaia speciala chinezeasca wok se pune uleiul si se adauga usturoiul curatat si taiat felii, cand usturoiul si-a lasat gustul se pun crevetii si se amesteca ...
 Scrumbie la cuptor cu sos de iaurt Scrumbie la cuptor cu sos de iaurt
Scrumbia este extrem de sarata, eu am lasat-o asa pt ca sotul mananca sarat... daca nu mancati foarte sarat, e bine s-o lasati la desarat putin... Se curata bine scrumbia si se aseaza pe o folie de aluminiu. Bagam piper, rozmarin si busuioc in peste ...
 Caras cu sos de rosii si masline la cuptor Caras cu sos de rosii si masline la cuptor
Pestele se curata bine, le taiem capetele si cozile. Ungem tava, cea in care vom pune pestele, cu uleiul de masline. Asezam pestele in tava si presaram sare, piper si busuioc... presaram si in peste... Legumele le pregatim astfel: ceapa taiata ...
 Tacaud la cuptor in sos aromat Tacaud la cuptor in sos aromat
 Preparare: spalam, curatam si uscam pestele si il asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste el amestecul facut din apa, ulei, vin si restul condimentelor si presaram la sfarsit ierburile aromate.  Se da la cuptorul preincalzit la 220 ...
 Manson de pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar Manson de pangasius cu fructe de mare, sos de citrice si ciuperci la gratar
  Pestele se marineaza cu suc de lamaie, ulei de masline, se zdrobeste usturoiul si se unge pestele cu el, se adauga sare si piper pe ambele parti ale pestelui si se formeaza manson care se prinde cu o scobitoare. Se iau fructele de mare care ...
 Rulada de somon cu urda si andive Rulada de somon cu urda si andive
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa data pe razatoarea mica. Adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, data pe razatoarea mica, 3- 4 linguri ulei, mararul tocat cat mai marunt si potriviti de sare si piper. Omogenizati bine ...
 Somon la cuptor cu spanac si ciuperci Somon la cuptor cu spanac si ciuperci
Se incalzeste cuptorul 190 (grade C). Se aseaza pestele intr-o tava unsa. Spanacul se spala bine si se taie cu cutitul nu foarte marunt.Rosia se spala si se taie in jumatate se scoate miezul afara, dupa care se taie bucatele. Ciupercile se curata ...
 Rapan (Melc marin) in sos rosu Rapan (Melc marin) in sos rosu
Curatati, spalati si taiati melcii in bucatele. |nabusiti-i 10 minute in ulei, apoi stingeti-i cu vinul. Dupa ce vinul se evapora, puneti sosul de rosii, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ...
1-1011-13
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu ulei de masline - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z