SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu ceapa

 Gogosari umpluti cu peste Gogosari umpluti cu peste
Cureti gogosarii de cotoare si seminte. Cureti si speli morcovul, albitura si ceapa si le pui la fiert, apoi adaugi pestele curatat si portionat, cateva boabe de piper si Maggi Secretul Gustului Mediterranea. Cand pestele este gata, cureti carnea de ...
 Marinata de pastrav Marinata de pastrav
Tai ceapa pestisori si o amesteci cu pestele curatat si celelalte ingrediente. Le lasi sa se marineze timp de 36 de ore. ...
 Tocanita de cod Tocanita de cod
Cureti cartofii, ceapa, usturoiul si ardeii, pui cartofii la fiert, iar ceapa si usturoiul le tai marunt si le calesti impreuna. Decojesti si rosiile, le tai marunt, toci si ardeii si le adaugi peste legumele calite. Torni vinul, potrivesti gustul de ...
 File de salau gratinat File de salau gratinat
Speli fileul de salau si-l tai. Cascavalul il cureti de coaja si-l dai pe razatoare. Ouale le  speli, le treci printr-un jet de apa rece, separi galbenusurile de albusuri. Ceapa o cureti, o speli si o tai marunt. Lamaia o speli si o tai rondele. ...
 Crap cu sos de vin Crap cu sos de vin
Cureti si tai pestele in bucati si il asi sa se zvante.Treci bucatile prin faina, le rumenesti intr-o tigaie cu ulei incins si apoi le scoti.In uleiul ramas pui vinul, apa sau supa, bulionul, ceapa si usturoiul taiate marunt.Sarezi si piperezi, ...
 Crap la cuptor Crap la cuptor
Cureti legumele si tai fideluta ardeii si ceapa, morcovii rondele, iar usturoiul il tai in doua. In tava aragazului asezi un rand de legume, peste ele pestele (curatat si presarati cu sare) pe care il acoperii cu alt rand de legume si rondele de ...
 Chiftele cu peste afumat Chiftele cu peste afumat
Fileurile de peste se fierb 10 minute in apa cu sare. Dupa ce s-au scurs bine de apa se maruntesc cu o furculita impreuna cu pestele afumat curatat de cap.Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana se inmoaie,apoi se adauga peste peste(scursa ...
 Pastrav in smantana Pastrav in smantana
Pui smantana intr-o cratita si, cand incepe sa fiarba, potrivesti de sare (dupa gust) si adaugi ceapa tocata marunt. Adaugi si malai (in ploaie) pana cand se ingroasa. Ai grija sa amesteci mereu. Pui si pestele curatat, acoperi cratita si o tragi de ...
 Plachie de pastrav Plachie de pastrav
Intr-o tava (emailata) torni vinul, otetul, apa, sarea, piperul, foile de dafin, uleiul si usturoiul. Cand acestea incep sa clocoteasca adaugi ceapa taiata pestisori, zaharul si boiaua. Pestele curatat il treci prin faina si-l asezi in tava.Acoperi ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Curatati radacinoasele, spalati-le si dati-le pe razatoare. Curatati si tocati marunt ceapa. Taiati rosiile in cubulete mari si ardeiul in fasii. Caliti legumele in ulei. Adaugati 1 l apa fierbinte si tineti vasul la foc potrivit. Cand legumele sunt ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Curatati legumele, taiati-le in felii si rondele si fierbeti-le in vin si otet.Adaugati condimentele.Puneti intr-un vas termorezistent bucatile curatate de crap si turnati peste ele marinata din legume, vin si otet. Tineti vasul la cuptor pana cand ...
 Stiuca picanta Stiuca picanta
Curatati stiuca de solzi si intestine, spalati-o si stergetj-o.Taiati marunt plantele aromate si amestecati-le cu ardeiul iute, taiat in rondele, ceapa si rosia, taiate in cubulete, zaharul, maslinele macinate fin sau taiate marunt, sare si piper. ...
 Medalion de somn pe pat de spanac Medalion de somn pe pat de spanac
Taiati pestele in felii de circa 2cm grosime, spalati-le, scurgetj-le bine de apa si stergeti-le cu servetele absorbante. Presarati-le cu sare si piper, apoi tavaliti-le prin faina. Prajiti feliile de somn in ulei pana cand se rumenesc bine pe ambele ...
 Bors de peste Bors de peste
Curatati pestele, spalati-l, apoi puneti la fiert in 4l apa, pestele marunt, impreuna cu 1 lingurita sare. Dupa 35-40 de minute, strecurati supa de peste si in aceasta puneti le fiert zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt. Cand zarzavatul este ...
 Peste rasol cu garnitura de legume si sos de morcovi Peste rasol cu garnitura de legume si sos de morcovi
Cureti 3 morcovi si toti cartofii si ii pui la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata ii scoti si adaugi in apa ramasa fileurile de peste pe care le fierbi doar 10 minute. Scoti pestele cu grija pe un platou si pastrezi zeama ramasa pentru sos. Cureti ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Cureti ceapa si o tai pestisoriCondimentezi  cu  sare si piper si o calesti pana devine sticloasa.Adaugi vinul si lasi pe foc cu ceapa, pana scade vinul. Cureti pestele, il speli si il tai felii cat palma. Il condimentezi, il dai prin faina ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Cureti zarzavaturile, le toci marunt si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti pestele, il speli si il portionezi. Cand legumele sunt fierte, adaugi zeama de varza, apoi pestele si mai lasi sa fiarba 15 minute. La sfarsit pui leusteanul taiat marunt ...
 Bors de peste Bors de peste
Speli pestele si pui sa fiarba incet, mai intai resturile de peste, zarzvavatul, ceapa si sarea. Dupa 4 minute strecori si pui din nou la fiert cu pestele taiat bucati egale, rosiile curatate si taiate, orezul oparit si 3 linguri de bors. Lasi sa ...
 Cod cu sos de ierburi Cod cu sos de ierburi
Pestele se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert în apa rece cu sare, morcov si ceapa. Intre timp, se pregateste sosul. Intr-o tigaie se topeste untul. Se adauga ceapa si se lasa circa un minut sa se înmoaie si sa devina ...
 Crap impanat Crap impanat
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala si se zvanta bine cu un prosop absorbant. Se cresteaza pestele, se pudreaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la rece 30 de minute.In fiecare crestatura se asaza cate o fasie de kaizer, apoi ...
1-1011-15
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu ceapa - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z