SiteDeBucate » praf de copt

Retete cu praf de copt

 Tarta cu visine si bezea Tarta cu visine si bezea
Pentru blat: Batem bine untul cu zaharul si galbenusurile. Adaugam esenta, coaja de lamaie,macul,praful de copt stins in zeama de lamaiesi faina. Framantam bine sa ne iasa un aluat mai moale ,nu foarte vartos pe care il vom intinde si il vom pune ...
 Tort de mere Tort de mere
Se bat cu mixerul albusurile, dupa ce compozitia s-a intarit, se adauga pe rind 6 linguri de zahar, si continuati sa amestecati pana cand zaharul s-a topit.  Separat se bat galbenusurile, adaugandu-se pe rind celelalte 6 linguri de zahar la fel ...
 Cheesacake cremos Cheesacake cremos
Aluatul: Se ameteca toate ingredietele si se framanta un aluat omogen,care se intinde intr-o tava cu pereti detasabili inclusiv pe pereti vasului,tava mea e de 25 de cm si de 8 inalta, dar sincer pt portie dubla e putin cam mica ,asa ca daca ...
 Tort(tarta) Tort(tarta)
           Merele le-am taiat felii si le-am asezat ca la tarta, in tava de tort tapetata cu hartie de copt.  Am presarat zahar, scortisoara, miez de nuca si bucati de unt  si am pus tava in cuptor, pana au ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si esenta de vanilie si se mixeaza pana se obtine o bezea lucioasa. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, pus cate putin, ca la maioneza. Se toarna peste bezea. Daca bezeaua are ...
 Tarta cu cirese Tarta cu cirese
Batem bine untul cu zaharul,apoi adaugam ouale,esenta, coaja de lamaie, apa si praful de copt amestecat cu faina. Framantam bine.Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il tinem la frigider pana ne ocupam noi de umplutura. Spalam ciresele,le ...
 Prajitura rapida Prajitura rapida
Pregatim blatul: Batem spuma albusurile ,apoi adaugam zaharul putin cate putin,adaugam  galbenusurile,faina si praful de copt stins in otet. Coacem intr-o tava micuta la foc mediu. Intre timp pregatim siropul: Intr-o craticioara la foc mic punem ...
 Nebunie cu visine Nebunie cu visine
Se separa ouale. Se bat albusurile f bine, se adauga zaharul peste ele si se bat pana se topeste zaharul (eu pun pudra ca sa fiu sigura ca se topeste repede)  Se bat separat galbenusurile cu uleiul, apa minerala, zaharul vanilat, aromele si ...
 Musuroi de cartita Musuroi de cartita
Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune). Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin ...
 Prajitura saracului Prajitura saracului
Bati bine margarina RAMA cu 100 g zahar,4 galbenusuri si un ou. Adaugi faina amestecata cu un praf de copt si coaja de lamaie. Amesteci si pui compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coci 15 minute. Bati cu mixerul 4 albusuri,adaugi restul ...
 Prajitura cu visine, piersici si ciocolata Prajitura cu visine, piersici si ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, cu un praf de sare, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana se dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul,  laptele, faina, praful de copt, esentele, mixam pana se ...
 Briose cu mac Briose cu mac
50 g zahar se caramelizeaza, apoi se "stinge" cu lapte caldut. Se adauga macul, se pune din nou pe foc si se dau cateva clocote. Se da deoparte si se lasa la racit, pana se topeste caramelul. Ouale se mixeaza foarte bine cu un praf de sare, ...
 Fursecuri cu cardamom si alune Fursecuri cu cardamom si alune
Batem ouale cu zaharul ,adaugam untul frecat,zeama de lamaie,laptele, esenta si faina amestecata cu praful de copt,sarea si praful de cardamom. Framantam bine aluatul si il lasam la frigider aprox 20 min, timp in care noi vom taia alunele in bucati ...
 Briose cu mere Briose cu mere
1. Merele se rad pe razatoarea cu gauri mari.Se pun intr-un castron merele rase,faina,praful de copt,bicarbonatul,scortisoara si esenta de lamaie,sau ce aroma va place. 2. In alt castron se amesteca oul,zaharu,iaurtul si uleiul.Dupa ce au fost ...
 Tort de lamaie Tort de lamaie
Se amesteca untul (topit) cu zaharul pe urma se adauga ouale pe rind, amestecand bine cu ajutorul mixerului. Se adauga semintele de mac si lamaie (coaja + zeama de la 2 lamai) Adaugati faina si praful de copt, amestecand incet cu o lingura. Cand e ...
 Chec cu sirop de zahar Chec cu sirop de zahar
Se pregateste forma de copt, se unge cu ulei si apoi se tapeteaza cu faina. Albusurile se bat spuma, fara zahar, ca pentru bezea. Zaharul cu 9 linguri de apa se pune pe foc si se obtine un sirop concentrat. Galbenusurile si cele 9 linguri de ulei se ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Mai intai curatam visinile de samburi si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea acrisoare adaugam peste ele 2 linguri cu zahar. Se freaca bine untul cu zaharul,vanilia si priza de sare pana devine ca o spuma.Apoi se adauga pe rand ...
 Rulada fitoasa cu crema de capsuni Rulada fitoasa cu crema de capsuni
Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam zaharul in ploaie, mixam pana se dizolva zaharul, adaugam galbenusurile, unul cate unul, faina, praful de copt si esenta, mixam pana se ...
 Prajitura cu rubarba Prajitura cu rubarba
Blatul se face foarte simplu, ca la un tort cu diferenta ca treptat se adauga in compozitie si uleiul . Dupa ce toate ingredientele au fost batute spuma se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Rubarbarul se curata de pielita cu ...
 Chec cu iaurt si nuci Chec cu iaurt si nuci
Se freaca zaharul cu ouale,zaharul vanilat,apoi se adauga celelalte ingrediente,iar la sfarsit faina si nucile,amestecand de jos in sus.Se unge o forma de chec cu unt si se tapeteaza cu faina si se toarna 3/4 din compozitie.Cealalta parte se amesteca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu praf de copt - Pagina 38
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z