SiteDeBucate » praf de copt

Retete cu praf de copt

 Tort Mickey Tort Mickey
Pentru copt,se pregatesc 2 forme de tort,una mare si una mai mica.Iaurtul se amesteca cu zaharul,ouale si uleiul adaugat treptat(pentru masurarea uleiului,zaharului si fainei se foloseste aceiasi masura ca pentru iaurt).Se presara apoi cite putina ...
 Tort masinuta Tort masinuta
Separi albusurile de galbenusuri.Bati albusurile spuma,apoi adaugi zaharul si bati pina se intareste,apoi adaugi galbenusurile pe rind ,apoi adaugati faina in ploaie.Se coace intr-o tava dreptunghiulara.Dupa ce s-a racit tai blatul in 4 pe ...
 Tort masinuta Tort masinuta
BlatulSeparam ouale. albusurile le batem cu mixerul pana devin o spuma groasa...dupa care adaugam zaharul in ploaie si continuam sa batem pana se topeste zaharul..cand s.a topit zaharul adaugam galbenusurile...separat amestecam cacaua cu putin ulei, ...
 Tort cu mousse de lamaie. Tort cu mousse de lamaie.
Pentru aceasta reteta trebuie sa-i multumesc Dorei.BLATUL DE NEGRESA:Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu zaharul,apoi se pune uleiul pana se formeaza ca o maioneza dulce.Se adauga apoi apa,compozitia va deveni usor ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Blatul se prepara astfel: se bat galbenusurile cu doua linguri de zahar pana se obtine o crema; se adauga apoi faina cernuta cu praful de copt si cacaoa iar la final se incorporeaza albusurile batute spuma tare impreuna cu restul de zahar. Se toarna ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Se bat galbenusurile cu apa calda. se adauga treptat2/3 din cantitatea de zahar, plus zaharul vanulat, batand in continuare pana se formeaza o crema. Separat , se bat albusurile spuma tare impreuna cu restul de zahar si apoi se amesteca cele doua ...
 Tort de zahar ars Tort de zahar ars
Se tapeteaza tava cu zahar (300 de grame), se caramelizeaza pe aragaz.1 kg de mar se curata se taie felii, se aseaza in tava peste zaharul caramelizat. Se toarna crema, apoi blatul.Se da la foc 30 de minute (10 de minute la foc iute, 20 de minute la ...
 Fererro Rocher Fererro Rocher
blat:Cu mikserul semixeaza zaharul si untul, ciocolata se topeste pe abur.Cand zaharul si untul devine spumos se adauga galbenusele unul cate unul apoi ciocolata racita putin,cacao si vanilia. Faina se cerne cu praful de copt si se adauga in ...
 tort cu mousse de ciocolata tort cu mousse de ciocolata
Se bat albusurile spuma , se adauga pe rand zaharul si se bat pana se topeste, se pun galbenusurile unul cate unul se amesteca bine cu mixerulapoi renuntam la el si punem la treaba lingura de lemn.Se adauga faina si praful de copt putin cat putin si ...
 tort cu crema de lapte tort cu crema de lapte
blatul: Mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste.Se cerne faina cu cacao si praf de copt si se adauga treptat in amestecul de ou. Apoi punem putin cate putin si apa calda.Coacem in cuptorul preincalzit, la 180 grade (foc mediu) cca 15-20 ...
 Tort de branza in doua culori Tort de branza in doua culori
Intr-un castron se amesteca faina cu praf de copt. Se inglobeaza zahar tos, zahar vanilinat, oua si unt. Se unge cu margarina o forma de tort, cu diametrul de 26 cm, si se presare alune macinate.Se intinde o foaie din 3/4 din cantitatea de aluat, se ...
 Tort capucino Tort capucino
Albusurile se bat spuma tare, iar galbenusurile le frecam cu zahar.Ciocolata o topim impreuna cu margarina apoi o picuram peste compozitia de galbenusuri.Adaugam faina in ploaie si praful de copt.La final adaugam albusurile batute spuma si amestecam ...
 Tort Timis Tort Timis
1 foaie pandispan din: 6 oua, 6 linguri de zahar batute cu telul, 2 linguri de ulei, 6 linguri de faina.2 foi din: 100 gr unt, un ou, 1 lingurita de cacao, 100 gr zahar, 5 linguri lapte, 1 pachet praf de copt, faina cat cuprinde, se coc in tava unsa ...
 Tort cu crema de cacao Tort cu crema de cacao
Se separa ouale,albusurile se bat spuma iar galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.treptat se adauga albusurile,faina,esenta si praful de copt dizolvat.Compozitia se toarna intr-o tava dreptunghiulara,unsa cu ulei si tapetata cu faina.Se ...
 Tort delicios de ciocolata cu fructe Tort delicios de ciocolata cu fructe
Porniti cuptorul cu circa 10 minute inainte de a coace. Tapetati cu hartie pergament fundul unei forme pentru copt blaturi, cu diametrul de circa 20 cm, in care veti coace bezeaua. Bateti albusurile spuma tare, impreuna cu praful de copt. incorporati ...
 Tort cu cocos Tort cu cocos
Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga iaurtul,uleiul si nuca de cocos.Albusurile se zbat spuma (ca pentru bezele),di se adauga la coopozitia de mai sus realizata din galbenusuri pina se omogenizeaza toate ingredientele.la aceasta compozitie se ...
 Tort cu frisca si cirese Tort cu frisca si cirese
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Cand sunt gata se adauga cate 1 lingura de zahar mixand pana se topeste zaharul.Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul si zaharul vanilinat. Faina se amesteca cu praful de ...
 Tort cu fructe Tort cu fructe
Blatul: se bat albusurile spuma se agauga treptat zaharul, galbenusurile, faina si la urma praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. Se unge forma cu margarina si se tapeteaza cu faina si se pune in cuptorul incins crema: se bate ouale intregi cu ...
 TORT RACORITOR CU CAPSUNI TORT RACORITOR CU CAPSUNI
blat.Se bat albusele spuma se adauga cate 2 linguri de zahar apoi se pun galbenusele,faina si praful de copt.Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor.crema.se prepara budincile si se lasa sa se raceasca.Blatul se taie si se ...
 TORT CU FULGI DE MIGDALE SI FRISCA TORT CU FULGI DE MIGDALE SI FRISCA
Se face un aluat dincele amintite(galb., zahar, marg., esenta, faina+praf de copt si bicarbonat(cernute impreuna), lapte putin(ultima data am pus 1/2 lingura),depinde de uscaciunea fainii.Acest aluat se pune in 2 tavi(cu fund detasabil), cu diametrul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu praf de copt - Pagina 106
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z